още от първия епизод на Falcon, както и на Winter Soldier, Shield на Стив Роджърс е важен знак както за публиката символи. В комиксите Стив Роджърс все още е капитан Америка, но щитът му е на вятъра. Съединените щати на капитан Америка ще функционират както Стив, така и Сам Уилсън, пътуващ из страната, за да го открие. По пътя те ще задоволят други хора, които телефон се наричат ​​капитан Америка, включително първия герой на Черната дама, който носи мантията.

снимка чрез Marvel Entertainment

Миналия месец ви разказахме за Аарон Фишер, първият LGBTQ+ човек, който се обажда на телефон Капитан Америка. Той е „местен“ капитан Америка, който е повлиян от Стив Роджърс, за да подпомогне защитата на своята общност. Точно същото важи за Капитан Америка, който ще удовлетворим във вторите издания. Marvel Comics разкри днес, че черна дама на име Нишел Райт ще бъде капитан Америка от Харисбург, Пенсилвания. Създадена от Mohale Mashigo, както и от Natacha Bustos, тя също е фен на Стив Роджърс, както и отстоява тези, които нямат никой, към който да се обърнат. При искането на комикса е изложено, че тя ще бъде рамкирана за престъпление, както и това, колкото Сам, както и Стив, за да й помогне, докато проследява злодея, който открадна щита.

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Ние не разбираме много друго отвъд това за това как точно или защо този герой в крайна сметка беше капитан Америка (с нос, не по -малко!). Все пак съ-създателите обещават мощен герой, който всеки може да се възхищава и особено за момичетата, да определи с.

Машиго каза:

„Нещото, което мога да заявя за Нишел, е, че тя работи, както и нощта, за да внесе модификация в свят, в който се чувства победена. Нишел е светлина в тъмно време, както и тя желае да поеме собствеността върху своя квартал, както и в района в Америка. ”

Bustos също каза:

„Има изключително малко събития, когато имате шанса да допринесете за развитието на герой като автентичен, както и мощен като Нишел. Тя със сигурност е един от героите, които съм най -горд, че съм проектирал, за всичко, което представлява, както и какво има предвид за общността. ”

Поредица, която съответства на 80-годишнината на Captain America, тази серия от пет издания ще подчертае изобилие от миналото на Cap. И все пак, включването на герои от различни социални демографски данни помага на поредицата да изглежда, че Cap Cap Premessing днес. Виждайки първия LGBTQ+, както и героите на Black Lady, използващи униформа на Captain America, се получава на изключително нещо, което повлия на Стан Лий, както и неговите сътрудници да произвеждат Marvel Universe. Те пожелаха да разкажат вълнуващи, забавни истории със сърдечни морали, както и това даде възможност на младежите да си представят себе си като герой. Герои като Аарон Фишер, както и Нишел Райт ще (надяваме се) онлайн в света на Marvel като знаци, на които можем да се възхищаваме.

снимка чрез Marvel Entertainment

Съединените щати на капитан Америка дебютира първия си проблем на 2 юни 2021 г.

Какво мислиш? Вълнувате ли се от тази поредица, както и от „новите“ капитани Америка, подпомагащи Стив, както и Сам да открие щита? Споделете мислите си по -долу.

Препоръчана снимка чрез Marvel Entertainment

Leave a Reply

Your email address will not be published.