Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта и колони

Knightingail: Легендата започва корица №1

Уейн Гардинер е създател/писател на Knightingail: Легендата започва да идва през ноември от Ardden Redement (тя е достъпна за предварителна поръчка сега!). Роджър Аш на Уестфийлд наскоро седна с Уейн, за да научи много повече за книгата.

СПЕЦИАЛНА ОФЕРТА! Всяко копие на Knightingail №1, предварително поръчано през Westfield, ще бъде подписано от Уейн Гардинер!

Уестфийлд: Как се появи сериалът Knightingail?

Уейн Гардинер: Бях на конвенцията за комиксите в Сан Диего през 2009 г. Току -що написах поредица, наречена Crossstar, и се опитвах да получа художник за това. Имах концепция за герой, наречен Knighingail в задната част на ума ми. Характерът обикновено беше тази елвишка принцеса с лечебни сили, която се промиваше мозъка и заловена от тези зли вещици и се превърна в магьосник. По -късно тя избяга и съчетава и двете сили в този лечебен войн принцеса тип характер. Това беше в задната част на ума ми. Преминах през тази голяма конвенция, опитвайки се да намеря художник, видях тази картина на герой, който някои художници са създали, и казах: „Това е видът на Knightingail“. Отидох и разговарях с художника и тя вероятно се интересуваше и се съгласи да говори за това по -късно. На път за вкъщи по принцип направих цяла история на историята и излязох с тази по -голяма епична история – това фантастично приключение, което да постави Knightingail. Ето как започна. Написах поредицата, а след това през януари на следващата година започнах да го произвеждам художникът.

Knightingail Preview Page 1

Уестфийлд: Какво можете да ни разкажете за историята?

Гардинер: Поредицата се нарича Knightingail, така несъмнено, че се фокусира върху този герой, чието име е Елоа. Той започва като шест министерства, които въвеждат тази тийнейджърска принцеса, която е от горски племе. Тя има лечебни сили и не знае откъде са дошли. Чрез минисериите тя открива, че има това пророчество, че тя трябва да обедини всички седем племена в земята и само като направи това, тя би могла да спре тази огромна сила на нахлуване, която идва. Тя знае само за три племена, затова отхвърля идеята. Доста скоро има нашествие и тя е хвърлена в средата на това и прави някои лоши преценки. В края на деня тя се събира отново с приятелите си и е в състояние да се превърне в героя Найтгайл. След това смятам, значителна нашествие, което се случва.

Преглед на Knightingail Page 2

Уестфийлд: Това се предоставя като книга за всички възрасти. Важно ли беше да направите книга за всички възрасти?

ГАРДИНЕР: По някакъв начин се получи по този начин. Имате тази тийнейджърска принцеса, която не е естествен лидер и тя се хвърля в ситуация, в която се очаква да стане лидер. Поради това, тъй като тя е жена, заради начина, по който произведените произведения на изкуството, тя има много по -светлинна манга, че много женски косплейъри и женска публика наистина обичат. Спомням си комикси като Bone или Elfquest, които просто въведоха това много повече от всички възрасти тип публика. Така че това просто се е превърнало в това превозно средство. Наистина не са много комикси, които са за всички възрасти. Ако харесвате Властелинът на пръстените или ако харесвате хроники на Нарния, вие също ще харесате и тази серия.

Преглед на Knightingail Page 3

Уестфийлд: Освен Knightingail, кои са някои от другите герои, които читателите ще срещнат в книгата?

Гардинер: Тя започва с най -добрите си приятели, които са в две други племена. Елоа е от горския племе. Тя има най -добър приятел, Каели, който е от племето на Хънтър. Тя е вид животински герой, който има дълга опашка и е вид пухкав, но все още носи дрехи. Тя открива, че има неща за нейните сили през цялата поредица. Също така, те имат приятел, наречен Даниел, който е от племето Карвър. Той някак изглежда като Елоа с заострени уши, но резбарите всъщност са планинско племе. Това са решаващите приятели, които започват серията заедно. Те откриват за цялото това пророчество и за нашествието и за това как се събират тези три племена. В края на поредицата тя се превръща в истинска екипна книга с Knightingail, водеща на тези две, плюс някои други, които са представени в целия мини-серия.

Knightingail Preview Page 4

Уестфийлд: Вие посочихте, преди да откриете художника наистина е от решаващо значение за Knightingail. Какво можете да кажете за нея?

Гардинер: Художникът Тина Франсиско е наистина жизненоважен за цялата тази вселена. Във всяка фантазия създавате нов свят, нова среда, нови герои, всичко. Тина идва от компания, наречена Glass HouSE графика. Всички художници в книгата са от Филипините. Когато разглеждах досието на хората на Glass House Graphics, погледнах произведения на изкуството на Тина; Беше много подробно; И имаше това влияние, подобно на манга, но не твърде силно. Израженията й за лице са прекрасни. Това е книга, задвижвана от герои и когато погледнете лицето на Найтгайл, трябва да знаете точно какво мисли тя, без дори да проверявате думите. Тина веднага беше полезна за проекта. Тя излезе с всички дизайни на герои, всички костюми и задълбочената среда. Едно от нещата, които разделят тази книга, е, че е много задълбочена-има много аспекти на околната среда, които наистина оживяват Вселената.

Уестфийлд: И вие също работите с Катрина Мей Хао като колорист.

ГАРДИНЕР: Тя влезе и сложи дълбочината на него. Когато погледнете буйната атмосфера и цветовете на костюма, или когато стигне до по-тъмни аспекти на историята, тя успя да внесе 3-D дълбочина в книгата чрез оцветяването. Просто е невероятно.

Knightingail Preview Page 5

Уестфийлд: Има ли други проекти, върху които работите, които искате да споменете?

Гардинер: Както споменах, когато започнах Knighingail, вече бях направил пълните сценарии за герой, наречен Crossstar. Това е много по -стандартна книга от тип супергерой. Това всъщност е вид детективска поредица. Той е поставен в съвременна Америка и този герой с качулка с меч просто се появява и започва да се бори с престъпността и никой не знае защо. Това се разказва напълно от гледна точка на хората, които виждат Crossstar. Това е задълбочено разследване кой е този човек и защо е в съвременна Америка. Надявам се да започна тази поредица близо до края на бягането на Knightingail.

Има трети проект, за който вече съм направил предисторията и се нарича пречиствания. Това е много повече историческа книга. Шест души от Американската революционна война формират милиция и тяхното намерение е да пречистят Америка от британската окупация. Това е нещо като екипна книга за супергерои, но се основава на реалността и историята. От тяхна гледна точка се разказва, докато пътуват по цялата американска революция. Надявам се, че ще даде на читателя оценка как е основана Америка. Това вероятно ще бъде стартирано в края на следващата година.

Knightingail Preview Page 6

Уестфийлд: Някакви коментари за затваряне?

Гардинер: Абсолютно оценявам Ardden наслада, който поема голям риск от непознат създател. Художникът е професионален и е свършил много работа преди, но не са добре познати. Но те са невероятни. За Ardden удоволствие да разгледа този проект и да каже „Да, виждам качеството на този проект“, наистина оценявам това. Надявам се да имам голям старт за книгата.

За да сте в крак с всички неща Knightingail, разгледайте нейната страница във Facebook тук!

Покупка

Knightingail #1

Leave a Reply

Your email address will not be published.