– Pirate Eye, жанровата каша, която изненада мнозина, се върна! Pirate Eye: Източен от изгнание, написан от Йосия Грен с изкуство от Карл Йондер, връща се.
Комбинирайки елементи на пирати и ноар, Pirate Eye е историята на Smitty, бивш пират, превърнат в детектив. лице в лице със стария си враг най -сетне, Смити се бори за живота си и за бъдещето си. Burroughs има много различни планове и за двамата.

Pirate Eye се завръща в магазините като четири издания месечна приказка, започваща през февруари, надграждайки всичко-от първите четири истории за пиратски очи с едно изстрелване. Pirate Eye продължава традицията да се използва „най -доброто от двата жанра, без изобщо да се прибягва до клишетата на двете (положително Renderdy.com)“.

Независимо дали сте нов фен на Pirate Eye или сте следили книгата през цялото време, това е перфектният скок на точка за пиратски, детективски или комични фенове.

„Сякаш са притежавали собствената си карта за съкровища, Грон и Йондер са се натъкнали на златна мина от възможности с пиратско око. Но вместо да оглася самите съкровища, те са решили да го споделят с всички нас (positvelynerdy.com). ”

„Историята и изкуството, работят много добре заедно и се подкрепяйте, за да създадете страхотна история. След като видях визуализацията, не мога да кажа, че бях шокиран от това колко добре се оказа, но никога не съм очаквал това да е това проклето добро. (ComicBastards.com) ”

Относно Ection Lab Entertainment, създаден през 2010 г. с цел обединяване на колективните си таланти в едно, мощно образувание, членовете на Action Lab Entertainment имат безброй години в мултимедийното издателство, дизайн и бизнес. Първото им издание, Fracture, беше успешно финансирана чрез Kickstarter и оттогава те продължават мисията си да произвеждат висококачествени, жанрово-развлекателни забавления. след формирането си, признанията за A.L.E продължават да надграждат ежедневно. Сред по -популярните му заглавия са всички възрастни материали като Eisner, Glyph, сериал за номинирана за награда Shel Dorf Princeless, NFL Rushzone (базиран на телевизионния сериал на Никелодеон), хитовата серия на Джамал Игъл, изпълнителката/ писателката Джеръми Дейл Скайърд и Гейл Мидълтън (Моето малко пони, най -малкият магазин за домашни любимци) Чудовищно възхитителни вамплети. Зрелите читатели на Action Lab Replint Examer Lab Onger Zone продължава да изтласква плика на Comics Entertainment със заглавия, разнообразни като теорията на EHMM и Дан Мендоса над най-горната зомби-комедия на ужасите, финалната чума и Bo, Plushy Gangsta.

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Pirate Eye продължава с трети брой на изгнание от Exilemedia Release – Pirate Eye, жанровата каша, която изненада мнозина, се върна! Pirate Eye: Източен от изгнание, написан от Йосия Грен с изкуство от Карл Йондер, се завръща с третия от четири броя. Комбиниране на елементи на пирати и ноар, пират …
30 декември 2014 г. в “комикси”

Smash Hit Hit Pirate Eye на Ection Lab Entertainment продължава издаване на Media – Pirate Eye, жанровата каша, която изненада мнозина, се завръща! Pirate Eye: Източен от изгнание, написан от Йосия Грен с изкуство от Карл Йондер, се завръща с втория от четири броя. Комбиниране на елементи на пирати и ноар, пират …
2 декември 2014 г. в “комикси”

Визуализация на комиклиста: Пиратско око, изгнано от изгнание #4Медиация – лице в лице със стария си враг най -сетне, Смити се бори за живота си и за бъдещето си. Но Бъроуз има много различни планове и за двамата. Вълнуващото заключение на този критично признат сюжет! Пиратско око: Изток от изгнание №4 …
28 април 2015 г. „Комикси“

Leave a Reply

Your email address will not be published.