-Откакто сте го поискали! Спазвайки финала на блокбастъра на Дарт Вейдър #25, героят, любим на феновете, започва ново пътешествие в Star Wars: лекар Aphra #1-Новата непрекъсната серия, която идва този декември! От писателя на Superstar Кийрън Гилън (Дарт Вейдър), както и любимския художник Кев Уокър (Marvel Zombies) идва първата непрекъсната серия на Marvel с участието на оригинален герой, продуциран в комиксите!
„Това, което исках да направя, беше да покажа какво прави Aphra Tick“, щатът писателят Кийрън Гилън в интервю за Starwars.com. „Това е работата, която чувствам, че имам общо с героя, както и този тип тласък, както и дърпане, което има между нещата, които прави, което е страхотно, както и лошо“.

След времето си в лапките на Дарт Вейдър, лекарят Афра почти не е избягал от живота си. Ако някога научи за нейното оцеляване, той ще я претърси до краищата на галактиката. Въпреки това засега е време за връщане към това, което прави най -добре. С дроидите 0-0-0, както и BT-1 в тегленето, тя се разглежда с необичайни артефакти от галактическия център до външния ръб, както и навсякъде между тях. Афра има дългове, за да плати в края на краищата. Докато тя може да остане една крачка пред империята, някои ловци на глави, както и почти всички останали в галактиката!

„Всички толкова харесваме Афра“, заявява редакторът на линията на Междузвездни войни Джордан Д. Уайт. „Радвахме се, че тя е открила метод, който да го направи чрез гнева на тъмния Господ. Сега тя е свободна да продължи своите измамни приключения в копаенето на стари дроиди, както и оръжия, както и да ги продаде на най -големия участник в търга … стига да може да стои извън императорския радар. ”

Този декември Galaxy Star Wars се разширява в вълнуващи нови посоки, тъй като лекар Афра прави своя експлозивен солов дебют. Това е голям опит в дълбоката зона, когато Star Wars: Лекарят Aphra #1 идва в магазините за комикси, както и в цифровите джаджи навсякъде!

Междузвездни войни: Лекар Афра №1 (октомври160975)
Написано от Кийрън Гилън
Изкуство от Кев Уокър
Покритие от Камоме Ширахама
Вариантни корици от Elsa Charretier (октомври160977), както и Джейми Маккелви (октомври160976)
Вариант на фигурата на действие от Джон Тайлър Кристофър (октомври160980)
Следователно историята далеч от Салвадор Ларока (октомври160979)
Вариант на Droids от Rod Reis (Oct160978)
Празен вариант също се предлага (октомври160981)
FOC-11/14/16, на продажба-12/7/16

За да откриете магазин за комикси близо до вас, вижте www.comicshoplocator.com или телефонно обаждане 1-888-ComicBook.

За Marvel Entertainment

Marvel Entertainment, LLC, изцяло дъщерно дружество на Walt Disney Company, е една от най-известните компании за развлечения в света, разработена в доказана библиотека от повече от 8 000 героя, представени в редица медии в продължение на седемдесет и пет години . Marvel използва своите франчайзи за герои в развлечения, лицензиране, както и публикуване. За повече информация вижте Marvel.com.

Споделя това:
Дял

Reddit

Tumblr

Телеграма

Джоб

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Файетиращият от фенове герой започва ново пътешествие в „Междузвездни войни: Пускането на лекар Афрамедия-Откакто го поискахте! Спазвайки финала на блокбастъра на Дарт Вейдър #25, героят, любим на феновете, започва ново пътешествие в Star Wars: лекар Aphra #1-Новата непрекъсната серия, която идва този декември! От писателя на Superstar Кийрън …