Има много отлични избори, когато се отнася до избора на злодей в кинематографичния свят на Marvel (MCU). Някои са работили добре (червен череп, Танос), докато други са били съмнителни (камшик, жълто яке). Всеки фен на комиксите има списък с желание, когато се отнася до избора на кого трябва да се бие нашите герои. Marvel, от друга страна, се опитва да направи враговете по -големи, както и по -лошо, както и те продължават да правят битките по -големи, както и много по -запомнящи се, което изглежда отлично за потребителя, но може да постави няколко от The Много по -добри герои в кулоарите заради много повече „човешки“ ограничения. Нека разгледаме Taskmaster като един от тези примери.

Ако сте фен на Marvel, много вероятно сте фен на Taskmaster. Като злодей той много удря всички марки. Той е платен главорез, както и убиец, който използва своите фотографски рефлекси, за да симулира всякакъв вид стил на битка, за да изпълни задачата. Taskmaster е толкова успешен като престъпник, той е човекът, на когото ходите, когато искате да бъдете обучени като наемник. Той използва точно същите оръжия на редица познати герои, както и голяма битка с този злодей би направил една адска сцена на MCU Fight. Ще го видим ли обаче във филм на MCU?

Taskmaster направи първата си изява в Avengers #196. Този комикс има фантастичен корица на Джордж Перес на героя срещу екологичния фон на масата на басейна. Това е великолепно произведение на изкуството за всеки тип колекционер. 9.8 Оценените копия имат справедлива пазарна стойност (FMV) от $ 775, както и според преброяването има много копия (177 в този клас). Тази книга обаче не се появява на търг в по -високите степени толкова често, колкото бихте си помислили. Всъщност те са доста необичайни на открития пазар. Когато се появят спорадично, те не остават на пазара изключително дълго, както и обикновено предлагат или дори по -горе, FMV. Avengers #196 трябва да бъде солиден дълготраен комикс за всеки вид финансист, който да държи дали Taskmaster се появява в MCU или не.

Отмъстителите, която се бори срещу Taskmaster, би била отлична сцена на кинематографична битка, но поради късогледството си не би било нещо толкова незабравимо или приятно за очите, тъй като Сутур унищожава Асгард. Би било много по -близко до гражданската война, както и ние сме били там, направихме това. Следователно не трябва да очакваме Taskmaster да се появи срещу Отмъстителите. Много по-добра форма може да бъде като фолио за история с един характер. Ant-Man изглежда като страхотен враг, но изглежда, че Marvel има по-големи планове за Скот Ланг. Ако трябваше да разполагам с Taskmaster, въз основа на информацията, която имам в момента, би било отлично да го видя сдвоен с Black Panther. Тяхната битка би била акробатична румба, която ще отскочи около целия екран. Като Yoda Fighting… но подхранвана от вибраниум пукнатина. Проблемът се превръща в истината, че може би вече сме виждали най-доброто от тази схема в първата филма „Черна пантера“ (Black Panther срещу Killmonger’s Panther), както и не фиксира слабия рекорден за борба с злодей на Marvel. Надявам се, че някои поемат, както и квалифициран директор, да имат план за ръководителя на задачите.

Кой злодей очаквате от следващата фаза на Marvel? Има ли легендарна битка, за която бихте платили разходи за билети? Намалете коментарите ви, както и се присъединете към спекулациите!

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Сега всички харесват TaskSusterUddenly всички са фен на Taskmaster. Благодарение на неотдавнашните новини за кино на Black Widow, разходите за Avengers #196 се покачват да запишат максимуми само за дни. Marvel Studios могат да осветят пазара на колекционерите като нищо друго. Съвсем наскоро студиото потвърди, че соловата снимка на черната вдовица, фокусирана върху нея …
25 март 2019 г. „Комикси“

Първо поглед в изданието на TaskMaster #1MEDIA-Marvel с удоволствие представя първия си поглед към Taskmaster #1, от любимия фен на писателя Фред Ван Ленте, както и изгряващият звезда изпълнител Jefte Paolo! Taskmaster прекара години, обучавайки много опасни злодеи в света точно как да убие, но когато слух удари улиците, за които работи …
29 юли 2010 г. „Комикси“

Швейцарският нож на злодеите: TaskMasterimagine Може да откриете всякакъв вид физически умения, само като го наблюдавате. Можете да управлявате превозно средство като шофьор на Формула 1 или да хвърлите удар като Майк Тайсън, да направите въртящ се гръб като Чък Норис, да опитате на Майкъл Джордан или да шофирате голф сфера като Tiger Woods, всякакви …
9 април 2019 г.

Leave a Reply

Your email address will not be published.