Знаете ли това чувство, което получавате, когато книга, която изведнъж притежавате, стане наистина горещо? Тази бързане, знаейки, че всички преследват книга, която вече гордо имате в колекцията си? Да аз също! и аз го обичам! Но как да направите това да се случи? Просто, скочи в Синия океан и потърсете книги, които другите са забравили.

Ето 5 Blue Ocean Books, които вярвам, че ще се повишат на стойността по линията …

5. Отмъстителите #196 – 1 -ва пълна поява на ръководител на задачи

Когато трейлърът за Черната вдовица отпадна, тази книга беше яростта. Виждането на Taskmaster на големия екран накара всички да искат копие. Дори сега 9,8 ще ви управлява навсякъде около 1000 долара или повече. Въпреки това, като се има предвид, че фокусът върху тази книга е намалял, много сурови версии се продават за много, много по -евтини. Наскоро бяха продадени две книги, една на 17.09.201.20 и една на 18.01.20. Сега не съм грейдер, но визуално изглежда, че са около 7,0 и повече. Този на 9/17 се продава за 85 долара и 9/18, продаден за 62,50 долара. Представете си, че вкарате 9.0 за по -малко от 200 долара! Те са там, просто трябва да знаете къде да търсите. Мисля, че когато филмовата снимка най -накрая излезе, тази книга абсолютно ще види още един бърз скок. Така че го вземете, докато можете!

4. X-Men #4-1-ва поява на омега червено

Говорейки за черна вдовица, Omega Red се носеше във филма. Колко вярно е това, кой знае, но би било готино. С X-Men, отнасящи се до MCU надолу по линията, това ще бъде книга, която да грабнете. Спомняте ли си да видите Omega Red в карикатурата на X-Men от 90-те? Той беше един от любимите ми злодеи X-Men и имаше много груба история с Върколака. Така че човек може само да приеме, че той ще стигне до големия екран навреме. Идеален сега, можете да се сдобиете с 9,8 клас за под 200 долара. Най -новите 9,8 бяха продадени за 141,50 долара. Сега ще стане ли тази книга следващата най -голяма изпадане №4? По дяволите не! Но ще се изкачи, след като има много по -конкретни новини за него. Аз лично бих получил това сега, но само за да се обърна в бъдеще.

3. X-Factor #6-1-ва пълна поява на апокалипсис

Известно е, че е първият мутант, апокалипсисът е човек, с който да не се забърквате. С обявеното в Канг в предстоящите филми за MCU има голям шанс апокалипсисът да се завръща. Апокалипсисът има история не само с Канг (известен тогава като фараон Рама-Тут), но и с много от мутантите, които някога са съществували, особено X-Men. Въпреки че, за да бъда честен, не мога да видя тази книга да се издига твърде високо на стойност по линията, тя все още е чудесна граница. Продажбите се увеличават и намаляват за 9,8 -те. Една продадена на 11/11/20 за $ 294,99, докато 3 дни по -рано 9,8 се продават за 550 долара. Много продажби са останали около високия диапазон от 200 долара, но както виждате, все още можете да се разберете като бандит.

2. Фантастична четворка #19-1-ва поява на фараон Рама-Тут и 1-ва употреба на „Nuff Said“ от Стан Лий

Само фактът, че това е първият път, когато Стан „Човекът“ Лий казва, че „Nuff Said“ е много повече от достатъчна причина да се хване за тази книга. Но за да продължим с тази тема на Синия океан, това е първият път, когато виждаме фараон Рама-Тут. Рама-Тут е пътник във времето, по-известен като Завоевателя Канг. С всички бръмчащи наоколо, можехме да видим бъдеща кино, включваща фараона в покупката, за да внесете апокалипсис. Тази книга започва да хваща малък възход, но има сделки, които все още трябва да бъдат намерени и направени. След като пиша това, 4.0 се оценява на 200 долара с 6.0, който достига $ 400.

1. Премиера на Marvel #47-1-ви Скот Ланг като Ant-Man (в костюм) и 1-ва поява на Cassie Lang

Съжалявам, но обичах Ant-Man и Paul Rudd беше невероятен! Разбира се, нищо не бие начина на разказване на Майкъл Пена да разкаже история. Въпреки това, се говори за младите Отмъстители, които излизат като новия отбор надолу по линията. Тя дори започва да развива смачкване на Iron Lad, по -известна като, да, Kang the Conqueror! Това е задължително за всеки фен на Avenger. Хубавото е, че все още можете да се сдобиете с страхотно копие в средата до ниските 9 за под 200 долара. След като Каси бъде обявена или премине мравки, тази книга ще се издигне. Вярвам, че тази книга ще има постоянен възход и много повече от вероятно да остане там, където се приземява. Така че се хвалете за това сега, докато той все още е на място.

Blue Ocean Bottom

Исках да дам шанс на всеки да се хвана за някои решаващи книги, както и две други книги, които могат да се повишат на стойност. Лично аз вярвам, че тези 5 имат голям потенциал. Те са чудесни за притежаване и чудесно за прелитане, ако се получат много скоро. Всички обичаме това хоби и много от нас имат огромна страст към него. Но защо да харчите допълнително, когато не се налага? Съсредоточете се върху книги, за които хората са забравили, така че когато си спомнят и цените скачат, изпреварвате играта. Основен пример е най -важният изпад #4. Спомням си, че хората го продават само за 50 долара, след това след като се счупят новини за Майлс, той буквално скочи за минути! Сега се опитайте да го намерите отново на тази цена. Затова дръжте очите си отворени за сделки и играйте играта, не позволявайте на играта да ви играе.

До следващия път, възхитен лов!

Споделя това:
Дялnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.