Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта и колони

KC Карлсън

Колона на KC от KC Carlson

Събота, 23 септември е ден на Батман тази година … освен че не е така.

Объркани още? Не се притеснявайте, ще влоша това.

Обикновено Денят на Батман се празнува на 1 май, очевидно избран, защото това беше денят още през 1939 г., когато детективски комикси № 27 – първата поява на Батман, за тримата души, които не знаят това – вероятно удариха вестниците. За съжаление не бях там (така или иначе от първа ръка), виждайки как още не съм роден. Опитах многобройни събития във времето обратно през 1939 г., за да купя всички детективски комикси #27 за себе си, но успях само да прекъсна времето на безкрайни парчета. Ами сега. Mea Culpa. Може да съм случайно отговорен за объркването на много актуални неща на планетата – много от които са документирани в шоуто на HBO на John Oliver (официално известно като миналата седмица тази вечер) през последните няколко години. Също така, внимавайте за министерството на пет издания Infinite Shards, идващи от DC … ъъ, никога!

Харли Куин

Както и да е… „Денят на Батман“, който в момента е насрочен за 23 септември тази година (2017 г., нали?) Всъщност трябва да се нарича Harley Quinn Day, тъй като преди 25 години Харли дебютира в известния Батман: Анимационният сериал. Дневна телевизионна анимация след това никога не беше същото. (И нито са били анимационни гласове. Викайте на Арлийн Соркин!)

В този ден ще има много Harley в местния магазин за комикси, включително куп безплатни неща за подаване, плюс редица нови колекции на HQ и книги за подаръци за покупка! Световноизвестният Baltimore Comic-Con също се провежда този ден, така че участниците трябва да бъдат нащрек за много специален панел за деня на Батман с участието на писателката/художниците на Харли Аманда Конър, Джими Палмиоти и художника Джон Тимс присъстват!

Вижте всички Harley Swag !!!

Ето някои от артикулите Harley Quinn, които удрят магазини за комикси през следващите няколко седмици, като се започне с няколко комични подаръци.

Harley Quinn (Специално издание на Batman Day 2017)

Корицата на Harley Quinn (Batman Day 2017 Special Edition) (преиздаване на HQ #11, от Amanda Connor) включва логото на Harley Quinn, залепено над традиционното лого на Batman Day, а също така включва Harley с обвързано за списание. Това трябва да е популярно … и е безплатно!

Батман (Специално издание на Batman Day 2017)

Батман (Специално издание на Batman Day 2017) препечатва Батман#16, първата глава на „Аз съм Бейн“, написана от Том Кинг с изкуство от Дейвид Финч. Корицата на Райън Сук включва Батман и Харли Куин в почит към „Тъмният рицар се завръща №1“. Този брой включва и нова оригинална история на три страници, написана от Аманда Конър и Джими Палмиоти с изкуство от Брет Блевинс! Също така безплатно!

DC Super Hero Girls (Batman Day 2017 Специално издание)

DC Super Hero Girls (Batman Day 2017 Special Edition) включва глава от предстоящия оригинален графичен роман DC DC Super Hero Girls: Извън бутилката. Историята с участието на Харли Куин представя момичетата, които правят свои комикси, които оживяват с вълшебна боя! Написано е от Ший Фонтана с изкуство от Марсело Дичиара и Агнес Гарбовска и корица на Янси Лабат. Отново … безплатно!

25 -годишнина на Harley Quinn

25-годишнината на Harley Quinn-изцяло нова колекция от истории, написани и нарисувани от някакъв легендарен талант на Харли-както и хора, които никога досега не са я нарисували! Аманда Конър, Джими Палмиоти, Пол Дини, Чип Здарски, Чад Хардин и Джо Куинонес допринасят, както и много други! Също така, може ли дори психологическата проницателност на Харли да пробие усукания ум на … Робин, момчето се чуди? 48 страници. Не безплатно …

Харли Куин: Празник на 25 години

Harley Quinn: Празник от 25 години: твърда корица на 400 страници, която събира материали от Batman Adventures годишен №1; Batman Adventures Holiday Special #1; Batgirl Adventures #1; Batman Adventures #3; Batman Adventures #16; Батман/Харли Куин №1; Harley Quinn #1, #25; Харли и Айви: Любов на лама; Батман #613; Убийството на Джокер II: Харли Куин №1; отряд за самоубийство (том 3) #6-7; Harley Quinn (том 2) #2; Малката черна книга на Харли №1; и отряд за самоубийство (том 4) #4. 400 страници. Определено не е безплатно.

Harley Quinn: Книга за колекция REBIRTH DELUXE

Harley Quinn: Книга на колекцията на Deluxe Deluxe 1: Нова колекция от твърди корици: Harley Quinn #1-13 от Amanda Conner, Jimmy Palmiotti и John Timms. 304 страници. Да … и не безплатно.

Плюс това, редовният Harley Quinn #28 ще бъде на трибуните тази седмица! Харли Куин за кмет?! Не безплатно, но по -евтино от всичко друго в този списък!

Harley Quinn: Галерия на Rogue: The Deluxe Cover Art Collection

Малко по -надолу по календара идва Харли Куин: Галерия на Rogue: Колекцията за изкуство Deluxe Cover. Предстои през октомври, това събира цялото й най-запомнящо се арт на корицата в едно издание с твърди корици на 176 страници! Характеристики на корици на такива легендарни художници като Алекс Рос, Аманда Конър, Брус Тим и други!

Изкуството на Harley QUinn

Изкуството на Harley Quinn Hardcover е художествена книга от 184 страници от Comics Insight, която трябва да се появи през ноември! (За празнични подаръци!) Тази луксозна художествена книга предоставя пълната история на комичното изкуство Harley Quinn, като подробно описва създаването и еволюцията на героя чрез ексклузивни интервюта с писателите и художниците, които оживяват героя.

И през 2018 г.: Внимавайте за печатната колекция от настоящи дигитални материали на Harley Quinn от харесванията на Ty Templeton, Rick Burchett, Jeff Parker, Craig Rousseau, Luciano Vecchio, Amanda Deibert, David Hahn, Dario Brizuela, Matthew Dow Smith, Sandy Jarrell, И Тай Темпълтън (отново! Той е точно толкова добър!)

Както абсолютно никой (освен мен) никога не би казал: всичко е Harley-Rffic !!!

______________________________________

KC Карлсън се срещна с Лен Уайн и Марв Волфман през 1981 г. Спомням си това, защото имам фотографски доказателства. Тогава не бях работещ професионалист по комикси. (Е, и аз всъщност не съм сега, но това е различна колона.)

Лен Вайн

Живеех и работех в Eau Claire, след като посетих Университета на Уисконсин там. Едно лято ме попитаха дали ще преподавам история на комикси като мини-курс. Аз го направих и имаше около дузина студенти за 10- или 12-седмичен клас. В края на курса повечето студенти се харесаха достатъчно, за да се придържат и да започнат клуб за комикси. Клубът продължи добре (няколко години), а ние се самоиздавахме на фензин (комични хроники) и имахме екскурзия или две до местните конвенции.

Едно от тях беше на конвенция в Чикаго през 1981 г., най -вероятно самият Чикаго Комикон. (Извинете, мозъчен фух.) Куп от нас се спусна от Иу Клер и вероятно се забавляваше чудесно. (Дано повечето от останалите имат по -добра памет от мен.)

Едно нещо, което си спомням, е Marv и Len Photobomping (което дори не беше дума) групова снимка на членовете на клуба на комиксите в Con. Те бяха поне любезни по отношение на това и първо попитаха (така че не действително фотобомбиниране), но всъщност още не ги бяхме срещнали, така че беше малко странно. Въпреки че, в ретроспекция, по отношение на други неща, които съм виждал, че професионалистите правят на конвенции (като живи легенди, които почти се пият публично в бара), това беше доста укротено.

Надявах се да споделя тази снимка тук, но за съжаление нямам оригинала – само мъничко копие, отпечатано на глупости, което е на възраст над 35 години. И Йохана, и Роджър опитаха да го сканират и да работят с някои филтри, безрезултатно. Всичко е сиво и измито и можете да кажете само, че е Marv и Len от техните прически от 1981 г. И можете само да кажете, че това съм аз, защото нося бейзболна шапка на KC (Royals), както и до днес, въпреки че изобщо не съм фен на Royals. (Go Cubs! Go Mallards!)

Както повечето от вас знаят, ние загубихме Лен преди няколко дни. Трябва да повярвам, че в крайна сметка беше най -доброто, тъй като той беше болен отдавна, но той много е пропуснат както сред приятели, така и сред онези, които го познаваха само чрез многото си герои и истории. Не помня последния път, когато разговарях с него. Може да е минало още от края на 80 -те, когато за първи път започнах да работя за DC като помощник на Ричард Брунинг. Може би сме минали в залите, тъй като той беше на излизане от DC по това време, докато влязох.

Имах страхотен дълъг чат с Marv в Heroes Con преди няколко години, което сега изглежда е съдбовно, тъй като това беше последното голямо комично шоу, на което присъствах. Изглежда нещо като пълен кръг: среща с Len & Marv на първата ми конвенция и прекарвайки време с MARV за това, което може да се окаже последното ми. (Поне засега.)

Westfield Comics не носи отговорност за глупавите неща, които казва KC. Особено това нещо, което наистина ви дразни. . . Не се чувствам раздразнен днес … просто тъжно.

Leave a Reply

Your email address will not be published.