Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони

Робърт Грийнбергер

От Робърт Грийнбергер

Nightwing Vol. 1: Blüdhaven

Сега е завладяващо, че нощната идентичност се отърва от новия 52 вместо серията Grayson, че DC се потапя обратно в соло окупацията на героя с Nightwing Vol. 1: Blüdhaven, колекция от неговите минисерии от 1995 г., както и първите осем проблема на непрекъснатото му заглавие. Както и докато Марв Волфман, както и Джордж Перес, изпълниха изключителна задача, развивайки Дик Грейсън от тийнейджърския сълзник до възрастен авантюрист, той наистина процъфтява под подкрепата на писателя Чък Диксън. Dixon, от късно, беше рязко критикуван за това, че заяви, че политиката му го е изразходвала, засенчвайки силния разказ, който е негов отличителен белег.

Nightwing #1. Изкуство от Брайън Стелфейз.

С популярността на Батман в New Heights през 90-те години, отправянето на минисериал, както и непрекъснатите серии, беше еквивалент на печатането на пари, така че Nightwing беше рационален кандидат за собственото му заглавие, както и DC Comics провери водите с минисериал от редактор на BAT, Дени О’Нийл, както и артистите Грег Ланд, както и Майк Селърс. Самостоятелната история разглежда Дик на кръстопът, обсъждайки дали трябва да се пенсионира или не, когато откритие от Алфред го изпрати в европейския регион на Кравия, за да види дали има връзка между неговия престолонаследник, както и смъртта на неговата смърт Родители, летящите сери. Историята се докосна до ужасния проблем с етническото прочистване, което позволява на O’Neil да морализира малко между сцените на битка, но това наистина не беше нашето разбиране на Дик като герой. Акцентът е да се наслаждавате на земята, прерастваща в негова като художник.

Продажбите бяха задоволителни за Greenlight непрекъснато заглавие, както и задачата беше предоставена на Dixon, който вече композира детективски комикси, Робин, птици на плячка, както и на Catwoman, така че това допълнително втвърди района му като движещата сила зад The Домакинството на Батман през втората половина на 90 -те години. Той падна на Диксън, за да открие нова обстановка за Грейсън, както и той избра град, който съперничи на Готъм за упадъка, както и за разпад, близко покварен Блудхавен. Какво беше, когато процъфтяващото пристанище за китолов сега беше безработен морас, но някой е убил 21 души по точен точно същия метод, така че Батман изпраща нощта, за да проучи. Докато се сблъсква с фалшивата сделка на Black Mask с обществото, Nightwing намира град, който се нуждае от шампион по точно същия метод като Готъм, когато Батман за първи път се завъртя над покривите си.

Nightwing #2

Запечатването на офертата беше осъзнаването, че отделът на властите е бил под мафиот да управлява във вида на Роланд Дезмънд, блокбастъра на мамут. Така започна сериализирана приказка за корупцията, както и изкуплението, тъй като Nightwing се справи с плевелите на престъпление, както и изтръгна горчивия си плод по едно парче. С Диксън, както и Скот Макданиел, който ръководи посоката, книгата паралелно с собствените проблеми на Батман с комисаря Льоб, както и семейството на Фалконе, но той направи това с дългогодишен опит, както и с вевета, която продължава да прави разграничаване на ментор от студент.

През програмата на осемте проблема в тази колекция ще видите, че Диксън създава години на сюжетни линии с напълно реализирани подкрепящи герои – приятели, врагове, както и ентусиасти. Има главен Редхорн, под командата на блокбастъра, както и Дъдли Сомс, груб детектив, заедно с криволичещия Кланси, който е хазяин на Дик Грейсън, както и смъртоносната британска жена на наемник Вик. Познати лица като Батман, Робин, както и Алфред се появяват точно тук, както и там. Както и тогава има Тад, който е повлиян от пристигането на Nightwing, както и е по пътя към завършването на психотичното искане да бъде бдителният Nite-Wing.

Докато Dixon ни предоставя богат гоблен, както и голям актьорски състав към есента, като с, сериалът също беше белязан от кинетичното изкуство от екипа на Скот Макданиел, както и Karl Story, така че има свеж вид, както и усещане в сравнение с останалите прилеп. Каквото и да се събере изключително добре, както и посетителите, ще открият премахване на разказването на истории, изключителна характеристика, както и специфично щастие за приключения, липсващи от много заглавия, които се издават днес.

Покупка

Nightwing Vol. 1: Blüdhaven

Класически комични корици от базата данни на Grand Comics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.