-Касиан Андор и неговата препрограмирана императорска сигурност Droid K-2SO имат партньорство, което съперничи на близостта на Люк Скайуалкер и R2-D2. Но като всички страхотни истории, това не винаги е било така. И така, как стана страхотното партньорство на човека и дроид? Този август разберете истинската история между двамата герои, когато Marvel пуска Star Wars: Rogue One-Cassian & K-2so Special #1, написан от признатия автор Дуейн Суирчински (кабел, Punisher: Frank Castle) с изкуство от Фернандо Бланко ( Marvel Zombies, Thunderbolts).
Въпреки че се бориха за защита на галактиката, Касиан Андор и К-2SO не винаги са били от една и съща страна на Галактическата гражданска война-и читателите ще разберат защо в тази нова история, която включва двамата герои, които се срещат един за друг за самото първи път!

„Когато за първи път чух за Rogue One, бях развълнуван“, каза писателят на сериите Дуейн Суирчински. „Филм на Heist, поставен във Вселената на Междузвездни войни? Шегуваш ли се? Никога в най -смелите си сънища не съм мислил, че ще бъда поканен да разкажа малко парче от тази история. И беше още по-готино, че ме помолиха да напиша за първата среща на Касиан и К-2SO-лесно двамата ми любими герои във филма. Какво мога да кажа? Обичам лошите и роботите. ”

Без да разваляме нищо, можем да потвърдим, че това е дроидът, който търсите за този август, когато Marvel издаде Star Wars: Rogue One-Cassian & K-2SO Special #1, наличен навсякъде, където комиксите се предлагат този август!

Star Wars: Rogue One-Cassian & K-2so Special #1
Написано от Duane Swierczynski
Изкуство от Фернандо Бланко
Покритие от Джулиан Тотино Тедеско
Вариантно покритие от Крис Самни
Предлага се и изключителен вариант на JTS
FOC-17.07.17, на продажба-08.08.17

За да намерите магазин за комикси близо до вас, разгледайте www.comicshoplocator.com
Или просто разговаряйте с някои от любимите си герои с чатбота на Marvel, достъпни чрез Twitter и Facebook

За Marvel Entertainment

Marvel, изцяло дъщерно дружество на компанията Walt Disney, е една от най-известните компании за развлечения, базирани на герои, разработени в доказана библиотека от повече от 8000 знака, представени в различни медии в продължение на седемдесет и пет години. Marvel използва своите франчайзи за герои в развлечения, лицензиране и публикуване.

За повече информация вижте Marvel.com.

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

„Andor“ Able CollectingCassian се завръща със собственото си шоу на Disney+ и това запали събирането на края по тези ключови въпроси на Andor. Към този текст четвъртият епизод на Андор беше готов да отпадне, а шоуто на Star Wars създава много бръмчане. Тонално има много по -различно усещане от …
28 септември 2022 г. „комикси“

Преглед на комиклиста: Star Wars Rogue One Gnthe Death Star, върховното оръжие на империята, е наближаваща завършване и бунтовникът може да бъде обречен. Влезте в Джин Ерсо, дъщеря на неохотния създател на звездата на смъртта, който отчаяно се стреми да спаси баща си от имперски контрол. В стремежа си тя ‘…
4 декември 2017 г. „Комикси“

Визуализация на комиклиста: Adventures Star Wars Adventures том 2 непредвидено заобикаляне tptravel към галактика далеч, далеч в тази колекция от приказки за комикси на Star Wars! FN-2187 превръща лош ден и обезпокоителен вредител в похвала от капитан Фасма. Лука и Лея предприемат мисия с високи залози, две части под прикритие на тибрин с експлозив …
18 февруари 2018 г. „Комикси“

Leave a Reply

Your email address will not be published.