Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Прессъобщение

Кодово име: Действие №1 Корица от Джонатан Лау

11 юни 2013 г., Mt. Laurel, NJ-Dynamite Entertainment, съвместно с Captain Action Enterprises, гордо обявява старта на септември на Codename: Action, събитие за комикс с шест издания, което обединява върховния супер шпионски, капитан Action, с Класически целулозни герои, включително Зелен стършел, Като, Паяк и Черна Венера. Написано от Крис Робърсън (маски, Супермен) и с участието на произведения на изкуството на Джонатан Лау (Зеленият стършел на Кевин Смит), дебютните издания ще включват варианти на корици на изпълнените илюстратори Джей Лий, Франческо Франкавила, Джонатан Лау, Джони Деджардинс и Арт Балтазар.

Кодово име: Действие №1 на корицата на Jae Lee

Кодово име: Действието се осъществява по време на Студената война, като схема на неизвестни сили за загряване на глобалния конфликт. Когато основните служители от двете страни на желязната завеса са заменени с допелгангери, инфилтрацията заплашва да наруши несигурното състояние на световните дела … докато един млад секретен агент не оформя маскираните герои на света в сила с особена цел и непоколебима решаване!

Кодово име: Действие №1 Francesco Francavilla Cover

„Кодово име: Екшънът е витрина на нещата, които обичам в суперспершите от супергерои от епохата на Студената война“, казва автор на номинирания за световна фентъзи, Крис Робърсън. „Отчасти тя функционира като история на произхода на капитанското действие, като го въвежда отново пред съвременна публика, като в същото време го поставя здраво в периода, в който героят се появи за първи път. Капитанът Action беше продукт на времето, което ни даде филмите на Джеймс Бонд, и телевизионни предавания като Man от чичо и затворника, и Codename: Action е много опит за поставяне на героя в този вид контекст.

Кодово име: Екшън № 1 Джони Деджардинс Покритие

Робърсън, горещ от престоя си като писател за серията бестселъри Masks, знае как най-добре да балансира шепа любители на вентилатора и силно независими герои. „Основният фокус на вниманието е върху шпионските и шпионажните герои като оператор 5, Черната Венера и оперативната 1001 (човекът, който ще стане капитанско действие). По пътя нашите герои ще срещнат различни маскирани герои и бдители, като американски кръстоносец, Зелен стършел и Като. Това беше органичен процес, тъй като намирам най -добрите места за попълване на поддръжка или „звезда на гости“. “

Кодово име: Действие №1 Арт Балтазар Покритие

Джонатан Лау, чиито одухотворени произведения на изкуството украсяват страниците на Dynamite заглавия Green Hornet и Black Terror, с нетърпение очакват толкова много шпиони и супергерои с страхотен ентусиазъм. “Развълнуван съм! Капитанът е нещо като Ник Фюри и има динамизъм при поставянето на зеления Hornet/Kato Duo, особено когато се отнася до това, че Kato прави големи движения за предаване на действие. Американският кръстоносец е друг герой, който се радвам да рисувам отново (след появата му в Черния терор), защото той е мускулът на тази серия и винаги е забавно да рисуваш супер захранвани същества, които правят много неща. ”

Кодово име: Действие №1 „Шпионски корица на Капитан Екшън“

В съвместно изявление Ед Като и Джо Ахърн от лицензодателя Капитан Екшън Ентърпрайз даде блестящо одобрение: „Ние сме големи комични, шпионски и целулозни фенове, така че е тръпка да видим всички онези герои в едно приключение заедно. И ние също сме големи фенове на Крис Робърсън от работата му по Izombie и Monkeybrain Comics. Капитанът екшън е шпионин и представянето на другите (особено супергероите) е съществена част от това, което той е всичко … така че да започне приключенията на капитана с герои като Зеления стършел и Като има целия смисъл в света. За нас е чест, че палката е била предадена на Captain Action, тъй като той е централен етап в тази мини-серия. Подобно на млад защитник, даден възможността да играете в голямата игра, това е едновременно плашещо и ужасно вълнуващо! ”

Кодово име: Визуализация на действията Страница 1

Кодово име: Визуализация на действията Страница 2

Кодово име: Визуализация на действията Страница 3

За изкуство и много повече информация, моля посетете :.

Leave a Reply

Your email address will not be published.