много поколения магьосници ще се сблъскат с конфликт в отличните постижения на Хари Рандолф и Брандън Томас този май.
Съобщението за пресата следва:

Media release — Khary Randolph (We Are Robin, Black, tech Jacket) and Brandon Thomas (Horizon, The lots of Adventures of Miranda Mercury, Noble) ignite a generational war in an all-new, action-fantasy series—Excellence—launching from Изображение/SkyBound наслада този май. Тази нова серия включва творчески екип, състоящ се изцяло от създателите на цвета.

„Експлоатацията е свързана с контрастите – характеристики, които са способни да правят тези невъзможни неща, но чиито способности се определят главно от другите“, каза Томас. „Този ​​конфликт избухва във връзка между татко и дете, които имат много различни идеи за това кой трябва да се възползва от тази сила и колко дълго те са предназначени да чакат, за да се„ по -добри “.“ Като много популярни жанрове, Фантазията се нуждае от отчаяна нужда от разширяване и ние сме в екстаз и почитаме да запълним тази празнота с тази серия, пълна с екшън, тъй като сме съгласни с нашия главен герой … сега е или никога. ”

Excellence следва Спенсър Дейлс, млад мъж, роден в свят на магия. Баща му принадлежи на Aegis, тайно общество на магьосници, купени от техните невиждани господари, за да подобрят живота на другите – тези с по -голям потенциал – но никога самите.

Рандолф добави: „Една от основните теми на тази книга бяха поколенията Rifts, така че от всеки аспект на световната изграждане се опитах да разбъркам старото с новото. Вземане на визуални сигнали от изпълнители като Джим СТЕРАНКО, Хичкок и Саул Бас и ги ремиксира с аниме, хип-хоп и влияния на видеоигри. В края на деня ние просто се опитваме да създадем свят, който е зашеметяващ за гледане, но също така резонира на по -дълбоко емоционално ниво. ”

Сега е време Спенсър да следва по стъпките на баща си, но всичко, което вижда, е разбита система, нуждаеща се от някой с пръчката и волята да я промени. Но в тази борба за по -добро бъдеще, кой ще застане до него?

Excellence #1 (Diamond Code Mar190016) удря магазините за комикси в сряда, 8 май. Крайният срок за прекъсване на покупката за търговци е понеделник, 15 април.

Excellence #1 също ще бъде достъпен за закупуване в много цифрови платформи, включително официалното приложение за Image Comics iOS, Amazon Kindle, Apple Books, Comixology и Google Play.

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Изображението обявява вариант на Visions of Excellence LineExcellence, публикуван от Image/Skybound Entertainment, ще има серия от варианти на корици. Съобщението за пресата следва: Съобщение за медиите – Изображение/Skybound Удоволствие има удоволствието да съобщи, че предстоящото съвършенство на Хари Рандолф (ние сме ro …
5 април 2019 г. „Комикси“

Excellence #1 Brilliantly се завръща с 2-ри PrintingExcellence #1 ще се завърне с втори печат на 12 юни. Съобщението за пресата следва: Media Release-Изцяло новият фентъзи екшън серия на Skybound (ние сме Робин, Блек, Технологично яке) и Брандън Томас (Horizon, Th …
17 май 2019 г. „Комикси“

Превъзходството на Брандън Томас и Хари Рандолф получават изключителна твърда кошара, която серията Fantasy Series Excellence ще получи луксозна версия с твърда корица на Kickstarter. Съобщението за пресата следва: Media Release – Fantasy Fantasy Series Brandon Thomas и SkyBound/Image Action Fantasy Series на Хари Рандолф получава ексклузивна Deluxe твърда корица, достъпна изключително чрез Kickstarter. Ентусиастите на комиксите могат да купят от 23 февруари 2021 г. …
3 февруари 2021 г. в “Комиклист”

Leave a Reply

Your email address will not be published.