Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта и колони,
Оценка на продуктите

Уейн Маркли

от Уейн Маркли

Докато като общо правило не ми харесва, когато издателите възобновяват книгите си с номера отново и отново, и Marvel и DC са виновни за това, аз се изисква да призная с най -скорошното възобновяване на Marvel Universe и от това от това и от това от това и от това се изисква Искам да кажа, че започват най -големите си заглавия с числа, които не рестартират цялата вселена, тъй като DC е направил няколко пъти, мога да им простя, тъй като тези книги са били едни от най -добрите заглавия на Marvel, които съм чел от години. През последните шест месеца, когато Marvel пускаше битове и парчета от това, което щеше да го направи, не мога да кажа, че нещо наистина ме развълнува и на няколко заглавия дори бях загрижен. Е, греших. Почти всички тези нови книги (и минисерии) бяха невероятни. Те са добре написани, със силни сюжети, които ме карат да искам да се върна за още. Това са истории, които не само разказват настояща история, но всъщност дразнят бъдещето и страхотно изкуство от комбинация от нови хора, които да се удивляват, както и някои утвърдени художници. Не съм се радвал на Marvel Comics толкова много, откакто бях дете. Ето няколко оценки само на най -новите издания, така че почти всички те имат само един или два въпроса досега, така че времето ще покаже, ако продължа да бъда толкова ентусиазиран.

Капитан Америка №1

Колебаех се, когато се дразнеше, че Та-Нехиси Коутс ще поеме писането на капитан Америка, защото не се интересувах от ранната му работа по Черната пантера. Мислех, че е написано прекомерно и разчита твърде силно на историите на Черната пантера от миналото, за да разкаже историята му, която е дълбоко в плевелите по отношение на политиката и историята на Ваканден. С Капитан Америка се оказах грешно, толкова грешно, притежавам господин Коутс извинение. Тази книга беше фантастична. След отличното (уви, прекалено кратко) на Марк Уейд, се страхувах къде ще продължи книгата. Коутс се върна към корените на героя и отново зарежда звездата от Отмъстител по начини, които не очаквах. От отворената страница, пълна с агенти на Hydra, до армия от ядки (злодейът, а не оръжието), добавете в зимния войник и агент 13 (Уважаеми Стари Шарън) и действително края на Хидра, само за да има нов един възход на негово място, докато надгражда историите от последните десет години. През цялото време Коутс е в състояние да определи кой е капачката и какво го кара да тиктака. От отвращението си към убийството, въпреки че е бил войник през целия си живот, до любовта и ангажираността си към своята страна и горепосоченото посочи Шарън Картър. Когато добавите в зашеметяващото изкуство от Лейнил Франсис Ю, вие слизате с почти перфектна книга. Обичам бягането на Марк Уейд в книгата, но трябва да призная, че Ta-Nehisi Coates може да го оглави. Малко предупреждение обаче, досега имаше само един въпрос, така че моето мнение може да се промени с времето, но въз основа на този първи брой, бих силно препоръчал тази книга.

Смърт на нечовеците №1

Смъртта на нечовеците живее до името си, тъй като до края на първичния брой нечовеци са мъртви (имайте предвид, че комиксите са мъртви не е непременно постоянно нещо). Години наред Marvel се опитваше отново и отново да натиска нечовеците като книга за супер-екип на ниво, но никое от различните превъплъщения не е работила. Мисля, че част от това е, защото Marvel се опита твърде силно, за да ги избута по гърлото на читателите и вместо да даде на читателите добри, завладяващи истории това, което имаме, беше посредствена сапунена опера след сапунена опера. Вместо да се съсредоточи върху оригиналната концепция на кралското семейство на нечовеците, Marvel през последните няколко години се опита и се опита да разшири франчайза, за да пресъздаде това, което някога са били X-Men. За съжаление, не е работило. Тук и там имаше добри истории и започнаха някои интересни идеи, но уви, дори интересните истории сякаш се спряха и се разпаднаха. Не знам дали тази поредица наистина ще причини края на нечовеците и се надявам да не е така, както ми харесва основната група и мисля, че те имат място във Вселената на Marvel, но не наравно с Отмъстителите или X X или X -Men или прекрасната четворка. За да бъда честен, писателят Дони Кейтс и художникът Ариел Оливетти вършат много добра работа с този първи брой (от пет) и до края на краищата бях тъжен със смъртта на редица герои. Ако това наистина е тяхното сбогуване, тогава това е хубаво изпращане.

Космически призрачен ездач №1

Cosmic Ghost Rider е пет броя мини-серии Дони Кейтс (отново) и Дилън Бърнет. Тази книга се изплъзва от наскоро приключилата книга на Танос също от Дани Кейтс. Ще бъда честен в това, че ми хареса Кейтс на Танос и се наслаждавах на почти всичко, което е написал досега. До голяма степен защото той е воля да рискува и да прави неща, които са гранични абсурдни, но работят в контекста на неговите истории. В този случай, в страниците на Танос, Танос се натъкна на бивш вестник на Галактус, който беше моторно циклично космическа версия на CLAssic Ghost Rider; Помислете Джони Блейз в космоса. Както се оказва, Ghost Rider всъщност е (предупреждение: Spoiler Alert) Frank Castle, The Punisher. Просто блестящо. Дух на отмъщение, който превзема човек, посвещаващ живота си на наказващи лоши момчета. Първият брой на този минисериал се връща назад и обяснява как Франк Касъл стана призрачният ездач. По времето, когато първият брой се приключи, вие ездачът на призраци лети през космоса с бебе Танос, свързан с гърдите му. Просто страхотни и креативни неща. Тази книга беше наистина забавно четене, което наистина ми хареса. Не беше толкова добър, както беше Танос, тъй като тази книга липсваше елемента на изненадата, която имаше Танос. Изкуството работи добре за този тип история и е изпълнено с типичните космически капани на Marvel. Въз основа на първия брой нямам търпение да видя къде отива тази мини-серия. Въз основа на записа на Coates досега имам чувството, че ще бъде изпълнен с изненади.

Невероятно Spider-Man #1

Amazing Spider-Man #1 е новата серия, която последва невероятната десетгодишна работа на Дан Слот на Amazing Spider-Man. Докато не се наслаждавах на всичко, което Слот направи през последното десетилетие, аз се наслаждавах най -много от него. Също така много се наслаждавам на писането на Ник Спенсър като цяло, особено неговата работа на Spider-Man в миналото, по-специално неговите превъзходни врагове на Spider-Man, които смятах, че е страхотно. И така, когато разкриха, че Ник Спенсър превзема Спайдърмен, аз бях малко колеблив, тъй като Спенсър Спайдърмен в миналото е имал тенденция да бъде по-хумористичен и много различен стил от този на Слот. Момче, греших ли. Този първи брой на Спенсър и художника Райън Отли (който изглежда сякаш е роден за тази концерт) беше огромен. Това беше перфектен микс от хумор и действие и изпълнен с малки парченца субплот, за да създаде истории за години напред. Не съм се радвал на такава книга от години. По принцип Спенсър съблича Спайдърмен от всичко, което е станал през годините, и го връща към мястото, където е бил под Стан Лий и Стив Дитко. Питър губи всичко – честно, всичко – се приземява да се върне на училище, опозорен е публично, губи работата си, бори с носорога и мистерио, леля Мей е недоволна от него и завършва с гущера! (Плюс това има още една изненада в края, която ни връща към първите години, но това е единственото хубаво нещо, което се случва с Питър.) Тази книга ме изненада като каква радост беше да чета, докато ме върна към Дни на най-ранните приказки на Spider-Man, но не се опитаха да реколта във форма или да направят назад във времето или някакъв друг готин трик. Спенсър успя да улови същността на оригиналните истории и да ги доведе до модерна обстановка. Колкото и да ми хареса много от бягането на Slott и аз го направих, този първи брой ме накара да забравя за всичко това и сега нямам търпение да видя къде се насочват Спенсър и Отли в бъдеще. Ако всички проблеми са толкова добри, надявам се те да останат и десетилетие!

Живот на капитан Марвел №1

Тъй като съм сигурен, че можете да видите от всичките ми раздувания, наистина се наслаждавах на „Ренесанса“ на Marvel. Те са взели почти всичките си главни герои и са им дали на създателите, които не бих очаквал да във форма с героя и да излязат с оригинални и забавни комикси. Какво повече мога да поискам? Наскоро има и други книги, на които също наистина се насладих, като безсмъртния Хълк (който през първите три броя са били самостоятелни истории, Браво!) И животът на капитан Марвел, който има зашеметяващо изкуство и много добра история, обяснявайки кой, който обяснява кой, който обяснява кой, който обяснява кой, който обяснява кой, който обяснява кой, който обяснява кой, който обяснява кой, който обяснява кой, който обяснява кой обяснява кой, който обяснява кой обяснява кой, който обяснява кой обяснява кой, който обяснява кой обяснява кой, който обяснява кой обяснява кой, който обяснява кой обяснява кой, който обяснява кой обяснява кой, който обяснява кой обяснява кой, който обяснява кой обяснява кой, който обяснява кой обяснява кой, който обяснява кой обяснява кой, който обяснява кой обяснява кой, който обяснява кой обяснява кой, който обяснява кой обяснява кой Капитан Марвел е, както и създава бъдещето си. Подозирам, че тази минисерия е, така че те могат да имат търговия, когато филмът на капитан Марвел излезе, който обяснява коя е тя, но той работи, тъй като този минисериал е отличен досега. Също така много се насладих на книгата на New Avengers и съм смесен на възобновяването на Тор. Обичам историята и диалога на Тор, но ми е много трудно с изкуството, което е хубаво, но не работи за героя, особено след зашеметяващата работа на Ръсел Даутерман. Но това е малко оплакване. Като цяло това е най -много, на което се наслаждавах на книгите на издателя от години. В този момент очаквам с нетърпение новите книги за всяка седмица, тъй като знам, че там ще има скъпоценен камък или два. За да бъдем справедливи, повечето от тези книги са нови и имат само един или два въпроса досега, за да могат моите мнения да се променят с течение на времето, но в момента ще седна и ще се насладя на новата вселена на Marvel.

Както може би подозирате, бих се радвал да чуя от вас какво мислите за всички тези книги. Прочетохте ли ги? Наслаждавахте ли се на тях толкова, колкото и аз? Какво мислиш? Наистина бих искал да знам. Мога да се свържа на mfbway@aol.com или във Facebook във Wayne Markley. Всички тези мисли и дори думи са мои и не отразяват мислите и мненията на Westfield Comics или техните служители. и накрая,

Благодаря ти.

Leave a Reply

Your email address will not be published.