два отлични албума за оценка днес, и двамата в това, което вярвам, че днес биха се класирали като „психеделични“.

Първо, Fat White Family на Обединеното кралство, с първия си албум от четири години, предлагат шум, който смесва съвременните електронни удари, страхотна старомодна китара, както и вида на средата, която дойде, когато артистите започнаха да преминават от по -трудния псих на The 70-те години на по-нежните, D.I.Y.-With-A-Computer от 2000-те години.

„Краката“ е сингълът. Това е очевидният сингъл. Най-вероятно е най-правилната мелодия в албума. Дори има видео.

Оттам започваме да се спускаме в „Вярвам в нещо по -добро“, кално пътешествие в неяснота, което завършва във въртяща се яма на шлайфащо размити. Както и след това нежната клавиатура на Vagina Dentata ни извежда незабавно, както и обратно в светлината. Това е подходящ албум, тъй като мелодиите текат заедно, както и ясно създадени с цел. Други отлични песни включват готината мечтана поп на „Залезите на Ким“, появата на Baxter Dury на „Вкус чудесно с парите“, както и през 80-те години-Hip-Hop, удовлетворява T-Rex Jam „Fringe Runner“. Честно казано, всяка мелодия на този албум е добра, всяка мелодия е различна – това е едно от предпочитаните от мен издания на годината досега.

Така че това е отличен албум. Точно как можем да получим какъвто и да е вид много по -добър от този в точно същия ден? Отидете под потока Bandcamp за новия албум на Secret Lights.
Крепостни! от Fat White Family
Добре, затова попитах точно как можем да станем много по -добри от семейството на мазнините бяло? Не можем. Въпреки това дори няма да опитаме.

Вторият албум на Secret Lights е съвсем различен аромат на Psych: Much Truer to 60-те години на миналия век на групи като Standells, както и корени на тревата-хрупкав, трудно разтърсиращ гаражен албум, който ще ви се хвана за яката като Както и да не пускат, докато последната мелодия не изпълни курса си.

Повече от Psych, това са корените на пънк, които ще чуете тук, като сте полирани, както и с тенденция, както и поддържани към живота, както и свежи.

Изключителен ритимен раздел котви (и започва) всяка песен, спазвана от китара, която разбира точно кога да скочи – особено на „някой друг контролира“, пълзящ рокер, създаден, за да накара главата ви да се боб, както и да ви държи отвътре баланс. Само няколко мелодии са много повече от три минути, както и рекордът рядко се забавя. Единственото място за затаяване е по време на „Гледането на новините ми предоставя блуса“, ​​както и до момента, в който пристигне, вие сте подготвени за почивка. Въпреки това не се отпускайте, тъй като колкото по -близо, „Tracer“, ви рита идеално обратно във висока предавка, както и ви изпраща на път.
Твърде много напрежение! от тайните светлини

Leave a Reply

Your email address will not be published.