От мен беше помолен да бъда един от съдиите за наградата за изотоп за високи постижения в мини-комиците. (Изключително съм развълнуван, както и моля, обърнете внимание, че не съм съставил това размазване, въпреки че съм поласкан.) Тази година ще бъде петата за наградата; Предишните победители включват Даника Новгородоф (късно замръзване), също и съдия тази година, както и Роб Осборн (1000 стъпки към световното господство).

Ето подробностите за влизането:

Влизането в това състезание е пет копия на вашия мини-комик, изпратен до адреса на изотопа (326 Fell St. San Francisco, CA 94102) преди крайния срок на 15 март. Наградата ще бъде предоставена на грандиозна церемония по време на Ape Aftermath в изотопа във връзка с алтернативната преса на Сан Франциско. Конвенцията за APE на Сан Франциско е форум за малко, както и за независими издатели на пазара в продължение на много години. Тъй като от естеството на тази награда, шампионът ще се свърже предварително, както и трябва да присъства на изотопа в 21:00 в събота, 21 април за церемонията по представяне на наградата.

За съжаление, аз няма да съм там лично, само по дух.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Tumblr

Подобни публикации:

2008 г. Подаването на награди за миникомика на ISOTOPE Openi’m Възхитен, както и удостоен, когато за пореден път служи като съдия за наградата за изотоп за високи постижения в мини-комиците, която започна да приема изявления за тазгодишната награда. „Честно казано няма нищо, което ме прави по -щастлив всяка година, отколкото да получа шанса да помогна на прожекторите създател, който е …

Поздравления, Макс! Бързата стъпка на наградата на Isotope Winnermax Riffner спечели наградата Isotope за 2007 г. за високи постижения в мини-комиците. Като съдия за наградите съм напълно съгласен с този избор.

Носител на наградата за миникомика на Isotope 2008: Ocher Ellipseochre Ellipse от Jonas Madden-Conner (технически Охър Елипс №2) спечели наградата за изотоп през 2008 г. за високи постижения в мини-комисията. Джонас обсъжда работата в своя блог, заедно с показване на проби. Ето оценка в ежедневния кръстосан люк.

Leave a Reply

Your email address will not be published.