, открих тези доста скорошни съобщения, просветляващи в техния контраст, въпреки че разбирам защо съществуват разликите: комиксите все още се мислят за домейна на младите мъже, докато карикатурите имат бъдещата за по -висока работа (и вероятно са много повече лихви за бизнес родител на Marvel Disney). Плюс това, Marvel най -вероятно е наблюдавал успеха на невероятно героинския франчайз на DC в продажбите, както и въздействието.

И така, първо, новият екип на Avengers беше изтънен в продължение на няколко дни в края на миналата седмица, кулминация на тази снимка, както и копие от отстъпка:

Avengers #1 will reunite the powerful huge Three, with Thor, Captain America, as well as Iron guy joining Captain Marvel, Black Panther, Ghost Rider (Robbie Reyes), Hulk (Jennifer Walters), as well as physician odd as they fight as един, който да спаси света от един от техните много мощни врагове досега.

Вижте първия си поглед върху новия екип на Avengers, изтеглено от известния млад пистолет Pepe Larraz за 2018 г.! Това изкуство ще бъде предложено като специален герой Литос, започващо от този май [който е, когато комиксът стартира].

Нека да проверим някои кутии, нали? Нов номер едно, за продажби на гъски. Екип, съставен главно от филмови герои. (Матрицата на Ghost Rider обаче се зарежда, както и не е имало кино на Хълк с женската версия.) Главно момчета, като не-белите герои спортуват маски за борба с лицето, така че не е очевидно. две жени от осем; При 25% от екипа това е високо за комиксите на супергероите.

(Също така не забравяйте, че мъдрите създатели, работещи върху екипи за супергерои, искат да бъдат включени някои герои с по-ниска видимост, така че имат някои членове на актьорския състав с много повече гъвкавост, с които да работят по замислени причини.)

Сравнете с състава за Marvel Rising: Trick Warriors, които излязоха преди седмица.

Бях приятно шокиран да отбележа, че тук хората са жетоните, като шест от осемте герои жени. (И двамата също са цветни хора.) Има смисъл-героите на Marvel с много интерес за по-млади, нетрадиционни посетители са по-нови, както и много по-разнообразни. Ставам в екстаз за този предстоящ анимационен филм, посочен, че е крайъгълен камък на нов франчайз, докато още един от екипа на Avengers Team Comic Relaunch ме прави „Мех“. Ако е добре, ще го проверя, но това не носи точно същото ниво на удоволствие като концепцията да видя тези нови герои тип А екип.

Споделя това:
Twitter
Facebook
Tumblr

Подобни публикации:

Marvel представя Avengers: най-мощните герои на Heroes CartoonMarvel разкри, че техните анимационни серии „Отмъстителите: най-мощните герои“ ще дебютират тази есен в Disney XD канал на Disney Company (три години след пускането в 26-те половинчасови епизода-карикатурите отнемат време! ). Както се вижда от този маркетингов образ, те се тласкат трудно на …

Изглежда Marvel е предоставил на по -младите читатели, които не са нови новини, но откривам, че е очарователно, че Marvel Comics отглежда комикси за по -млади читатели, използвайки няколко от техните много видими имоти, за други издатели. Когато DC произвежда нови отпечатъци, за да достигне до този важен, бързо развиващ се пазар, Marvel изглежда е взел решение да се придържа …

Marvel обявява САЩ. САЩ.

Leave a Reply

Your email address will not be published.