Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Индустриални новини,
Прессъобщение

Легендарният проблем с 56 страници удря магазините за комикси този февруари!

Питър Паркър: Грандиозният паяк № 300 Маркос Мартин Кавър

Ню Йорк, Ню Йорк-15 ноември 2017 г.-той е от съществено значение за Вселената на Marvel, както и този февруари, традицията на Питър Паркър ще бъде отличена с основен проблем в Питър Паркър: Зрелищният паяк № 300!

Събитие на наследството на Spider-Man, Peter Parker: Spectacular Spider-Man #300 отговаря на излагането на истинската идентичност на Питър Паркър, когато той се изправя срещу Tinkerer в това, което обещава да бъде най-голямата му трудност досега! Това е могъща история на Marvel, заслужаваща легендарна на 56 страници, тъй като WebSlinger се присъединява в битката си от редица герои на Marvel, включително Черната пантера, Iron Heart, Hawkeye, Wasp, както и още!

„Ние не приемаме важни проблеми с проблемите като #300 за даденост“, дразни изпълнителният редактор Ник Лоу. „В този брой чип, както и Адам, не само обвързват всички нишки, които са положили през последната година, но и да ви обърнат по -големи, отколкото сте вярвали, както и да се изправите на следващата дъга, че всички ще го направят да говориш за. ”

Не пропускайте Питър Паркър: Грандиозният Spider-Man #300, идващ в магазините за комикси този февруари!

Питър Паркър: Грандиозният паяк #300 вариант на Kubert

Питър Паркър: Грандиозният паяк № 300

Най -желаната част 4

Написано от Chip Zdarsky

Изкуство от Адам Куберт

Покритие от Маркос Мартин

На продажба 2/28/17

Leave a Reply

Your email address will not be published.