стреляха за тези, които оставят касапница, а филмът Hype установява първата поява на Venom като най -горещия комикс на пазара. Добре дошли в най -горещото шоу на комикси!

Кои са най -горещите комикси? Съставени за вашето удоволствие за събиране са 1 001 най-продавани единични издания, които eBay могат да предложат. Това е „Кой е кой“ на комиксите, от най -светите от светите граал до случайните комични странности. Те не се основават на справедлива пазарна стойност, а вместо това са класирани според обема на продажбите.

Имайки това предвид, нека да разгледаме списъка и да видим кои пет комикса са имали инерция да поискат заглавието на най -горещите на пазара.

8. Изключителен Spider-Man #316 (+992)

С всички фанфари за Venom: Нека тази седмица има световна премиера на Carnage, не е чудно защо всички ключове на Symbiote са се изкачили на върха на пазара. Разбира се, като се има предвид, че Venom е един от най -популярните герои във всички комикси и е от години, ключовите му проблеми са почти винаги горещи. Тази седмица най -горещият индекс за комикси предложи нещо малко по -различно в ASM #316.

Този ключов проблем обикновено е засенчен от ASM #299 и #300, но той набира по -голямо след 2021 г. Какво е толкова специално в ASM #316? Това е първата пълна поява на Venom. По принцип събирането на прикритие става все по -популярно – и скъпо – благодарение на нарастващия възход на компаниите за оценяване. Много колекционери искат да бъдат оценени ключовите си проблеми и след това да бъдат показани. Докато първият вид все още е доминиращият фактор в FMV, тези дисплеи изглеждат по -добре, когато на корицата има основен характер. Ето защо проблем като ASM #316 с онова впечатляващо произведение на изкуството на Тод Макфарлейн удря рекордни максимуми през тази година.

След 9,8 продадени за рекордни 1 925 долара през март, цените рядко паднаха под 1 000 долара тази година. За последните три месеца тя е средно близо 1200 долара. Най -новата продажба спадна до 945 долара на 24 септември, но това беше едва втората продажба под марката от 1000 долара от 12 март.

Ако търсите нещо по -евтино, трябва само да свалите оценката до 9.6, което е почти същото като тази значителна 9,8 на просто око. Само за 0,2 понижаване на качеството, ценовият етикет намалява до около 445 долара.

13. Изключителен Spider-Man #362 Newsstand (+987)

Очакването за дългоочаквания филмов дебют на Carnage е подхранването на пазара за ключовите му проблеми тази седмица. Тук имаме втората пълна поява на Carnage в цялата му слава. Също толкова важно за купувачите е, че той отбеляза първия път, когато Cletus Kasady сподели корицата с Venom. Двамата ще продължат да бъдат основна част от прикритите художници и до днес и всичко започна с този брой.

Тази седмица всичко и всичко, свързано със симбиоти, е запалено. С цените, надуващи се за първата пълна поява на Carnage и първото покритие на ASM #361, е естествено, че колекционерите с бюджетна цел за втората поява.

Това, което е дори по -примамливо от конвенционалното издание ASM #362, е неуловимото копие на вестника. Получаването на такъв не е проблемът; Получаването на висока степен е трудната част. Не забравяйте, че изданията на вестници са продадени в магазини в стелажи за продажби, където не-колекционерите са склонни да бъдат всичко друго, но не и нежно с комиксите. Това прави завоите на разбиване на цветовете, гънките, износване и разкъсване много по-често срещани. Намирането на вестник на ниво 9,8 става по-рядко срещано от тези директни издания, които бяха продадени на комиксите със собственици, които се грижеха по-добре за продукта.

За последните 90 дни конвенционалното издание 9,8 е средно 200 долара. Междувременно версията на вестника в същата оценка за последно се продаде за 208 долара на 25 септември. По -рано тази година един донесе рекордни 480 долара.

14. X-Force #11 (+986)

Тези ключови проблеми на Deadpool се нагряват, откакто Кевин Фейдж потвърди, че не само Marvel Studios няма да рестартира филмовия франчайз, но и третият филм ще получи зрял R рейтинг. За един герой като безцветен като Deadpool е трудно да се мисли за цензурирането му за типична комедия на Disney PG-13.

Оттогава Deadpool направи своя отпечатък върху MCU в реклама за безплатния човек на Райън Рейнолдс, а „Merc с уста“ беше седнал на диван до Корг. Всичко е повишило осведомеността не само за Уейд Уилсън, но и за актьорския състав на героите от предишните филми на Deadpool.

Тази седмица купувачите бяха горещи за първата поява на Real Domino в X-Force #11. Въпреки че тя не е спомената в разговори за DP 3, героят с мутантната сила на късмета получава главна роля в предстояща комична поредица. Този път тя ще ръководи нов екип от абитушини от жени, наречен The Hotshots. Тази новина плюс свръх за Deadpool 3 помогнаха на този проблем да не се продават.

Най-хубавото е, че докато X-Force #11 набира популярност, FMV остават сравнително ниски. Цените обаче се увеличават. След като често се продаваше в диапазона от $ 110-130 долара за последния месец, най-новата транзакция на 26 септември видя цената tnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.