Вторият сезон на Titans on DC Universe все още не е приключил, но шоуто вече може да бъде подновено за сезон 3. Нов слух от теч с честен опит казва, че флагматът Серията за малката услуга за стрийминг на DC ще се върне за още една година. Услугите за стрийминг не поставят зрителски номера като рейтинги на кабелна телевизия или мрежова телевизия. Също така, Warner Bros. остава много спокойна за това дали тази услуга губи пари или не, разбивайки се или не ще реализира печалба. Нещата изглеждаха тежки, когато те отмениха нещата на практика веднага, но това имаше много повече общо с мястото за заснемане, както и със закрепване на съхранение. И все пак, започвайки от Doom Patrol, HBO Max, както и DC Universe, изглежда работят симбиотично.

Докладът, че DC Universe поднови титаните за сезон 3, идва от точно същия източник, който разкри предстоящата екологична поредица от фенери за фенери, както и антологичните серии Strange Adventures. Грег Берланти ще създаде шисти от нови DC предавания за HBO Max, както и DC Universe, въпреки че някои все още не са обявени. И така, докладът, че титаните вече са подновени за сезон 3 в DC Universe, все още е слух. И все пак, записът на пистата на течовете е доста голям досега.

DC Universe подновени титани за сезон 3, но актьорският състав може да се разбърква

картина чрез DC Universe

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Течърът, който минава покрай Vullein070 в Twitter, както и в Subreddit „TVLeaks“, пусна новината в туит този уикенд. DC Universe поднови титаните за сезон 3, тъй като те имат планове да въведат някои нови герои в шоуто.

Те написаха:

„Те… искат да представят няколко стари титана, както и други титани от комиксите. Не мога да ви кажа кои от тях, защото, честно казано, не разбирам кой конкретно. Имам ли вече един…. ”

Сега, освен ако HBO Max също ще сподели разходите за финансиране с DC Universe, това най -вероятно означава, че някои от актьорския състав ще тръгнат. В още една публикация-Част „Изтичане“, част от спекулациите-Vullein070 пише, че някои от основните актьорски състав може да се насочат към въртене. Супербойът на Джошуа Орпин, Dove на Minka Kelly, както и Alan Ritchson’s Hawk, всички се съобщават, че имат разговори в творбите. Джейсън Тод на Curran Walters също може да се дължи на завъртане, показвайки прехода му от Робин към Червената качулка. Ако тези участници тръгнат да направят свои собствени проекти, това означава, че някои други титани изискват да попълнят пропуските. Това означава, че „стари“ титани като младеж флаш, бързи или други странични удари на Justice Leaguer. Също така може да предполага „нови“ титани като Blue Beetle или Hyde на Kaldur’ahm/Jackson Hyde на Aqualad, който се представя на видно място в анимационния сериал на DC Universe Young Justice.

Докато ястребът, както и въртенето на Dove може да изглежда като трудна продажба, Superboy One има много по-голям смисъл. Той е герой с мощност, който прави предизвикателство за ефективно затруднение целия екип. Поставянето му в собствената му поредица позволява много по -разумни залози. И както Берланти се оказа със стрелката, той знае точно как да координира сериите, за да може да има кросоувъри, които да се чувстват като вселената на комиксите.

Титаните може да в крайна сметка бяха стартираща тапа за нова, TV-MA Connected Universe

картина чрез DC Universe

От епизод на Arrow, в който Грант Густин гост участва, разказвачите, работещи с Грег Берланти, стартираха споделена вселена. Ако герои като Superboy, Hawk, както и Dove, или Donna Troy’s Donna Troy’s Get Spin-off, DC Universe може да развие собствена споделена приемственост. По дяволите, може дори да получим самостоятелна серия Nightwing с участието на Brendon Thwaites. Тъй като това е услуга за стрийминг, Warner Bros. може да е по -малко сдържан, за да може да се появят символи на Marquee. Вече получихме версия на Батман на финала на сезона на Титаните миналата година. Със Superboy в микса Супермен не може да изостане. Титаните може би в крайна сметка са като защитниците на Netflix, но по -скоро нещо, от което развиват, е нещо, от което се развиват. Вместо удобната за мрежата стрела, фокусирана върху тийнейджърите, тази нова вселена със сигурност ще снима за възрастната публика.

Актуализирайте!

DC Universe обяви, че Titans Season 3 ще дебютира през есента на 2020 г.

Какво мислиш? Вярвате ли, че DC Universe подновени титани за сезон 3? Бихте ли искали да видите още една DC свързана вселена? Споделете вашите мисли, теории, както и списък с желания за герои, които искате да видите в коментарите по -долу.

Препоръчана снимка чрез DC Universe

Leave a Reply

Your email address will not be published.