преди няколко месеца, съобщихме, че кадрите излагат злодея на отряда за самоубийство като Starro. Това беше прост „наречен го“, при условие че на заден план има пич с лилава звезда на лицето. Въпреки това, дори само външния вид, който получихме от Starro в настоящия отряд за самоубийство, са много по -страхотни, отколкото бихме могли да очакваме някога. Огромният розов, както и синята (всъщност, това е церулева) звезда от района е толкова масивна, кракът му заема цяла рамка. Какво обаче накара Джеймс Гън да избере такъв специален злодей на първо място?

Warner Bros предостави на James Gunn Total Control

Това е само кракът! (Изображение: отрядът за самоубийство, снимка на Warner Bros)

В неотдавнашно интервю за Den of Geek, Ган говори за процеса си за отряда за самоубийство. Най -завладяващото разкритие беше, че преди да го използват самоубийствения отряд, те поставиха Супермен. Гън обаче не беше в това. Въпреки това, вместо да свие рамене, както и да се раздели, Уорнър Брос му каза: „Направете каквото искате“. Това е опасно нещо, което трябва да се посочи на всякакъв вид иновативен човек, камо ли някой с ум като Джеймс Гън.

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Не е необичайно, че Гън гравитира към отряда за самоубийство. Харесва му Misfits – просто погледнете пазителите на галактиката. Gunn може да вземе група губещи, като Star-Lord Phone нарича екипа, както и да ги превърне в герои, които обичаме. Въпреки това не очаквайте да харесате и много от тях. В крайна сметка плаката казва: „Не се привързвайте толкова добре.“ Ако обаче това не беше достатъчно, Warner Bros също му предостави „Carte Blanche… да убие всякакъв вид характер, който иска“. Всички сме виждали отличния списък с актьори за отряда за самоубийство. В това има много герои от D-списък.

Така че, да, когато самоубийството се изправи срещу злодея Старо, много от тях най -вероятно ще умрат. Единствените два героя, които разбираме, са безопасни, досега са миротворецът на Джон Сина, както и Харли Куин на Марго Роби. Peacemaker получава своя собствена серия HBO Max, която се върти от отряда за самоубийство … или така ни накара да повярваме. Може да е предистория. Както и Харли Куин е също толкова полезен за убийството.

Изборът на Starro като злодей за самоубийствения отряд беше прост

Ах! Това е … нещо от звезда! (DC Comics)

Джеймс Гън харесва всички неща странни. Както и когато се отнася за злодеите на DC, не можете да станете по -странни от Starro. Отново те са гигантска звезда, която може да управлява ума на хората. Когато Гарднър Фокс, както и Майк Сековски произведоха героя, те най -вероятно взеха някои психеделици. Защото, за детски комикс, Starro е ужасяващ.

Както каза Гън:

„Старото е хумористично, тъй като е нелепо. Той е гигантски, церувен синя звездна рибка, но той също е ужасяващ. Когато бях дете, вярвах, че това е най -страшното нещо за всички времена … както и вярвам, че е пример за това, което е тази кино -картина: тя е нелепа, както и е също ужасяваща, както и сериозна. Така той работи наистина добре като злодея на филма – всъщност като един от злодеите. ”

Чакай … един от злодеите? Добре, така че сега отново трябва да спекулираме!

Независимо от това, е малко забележително, че Уолър ще събере огромен екип, както ги нарича Gunn Phone, D-Listers за борба с огромния извънземен. Това обаче наистина попада на място с предишния филм за самоубийства. Екипът на самоубийството Уолър, избран да свали омагьосник, злодей с почти равна сила на Старо, е в най -добрия случай съмнителен. Deadshot, капитан Boomerang, Harley Quinn, Katana, Rick Flagg, както и Killer Croc? О, както и онзи пич за въже, който умря рано? Богинята на маите надмина всички тях. Единственият герой, който стоеше възможност, беше Diablo. И все пак това е вид на това, което прави отбора за самоубийство такъв специален екип. Те отиват на мисии, от които не бива да могат да се върнат, но продължават да се връщат.

Отрядът за самоубийство дебютира в театрите, както и на HBO Макс на 6 август 2021 г.

И така, независимо от членовете на самоубийствените отряди, които са листа, които стоят, ще видим абсолютно отново, най -вероятно се борим с баба доброта или някакъв друг страшен, но абсурден злодей.

(Препоръчано изображение: DC Comics)

Leave a Reply

Your email address will not be published.