Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони

(Защо? Тъй като тогава нямаше комикси!)

KC Карлсън. Изкуство от Кийт Уилсън

Колона на KC от KC Carlson

Вярно е, че нямаше. Разбира се, имаше комикси ивици, но щеше да мине малко, преди някой да реши да събере колекция от тези последователни ленти в стил, подобен на памфлет-както и дори по-късно, докато хората не получиха концепцията да произвеждат нови герои и също така като серия (като Супермен през 1938 г.). както и просто погледнете какво се е случило, защото тогава …

Говорейки за това … DC Comics дебютира през януари

Млада справедливост №1

Един от настоящите писатели на Superman – Брайън Майкъл Бендис – дебютира собствения си битов кът на света на DC през януари с въвеждането на линия от книги под името Comics Comics. (Както в, кара ви да се чудите, нали? както и дебюта на изцяло нова поредица, наречена Naomi.

Оригиналният комикс на Young Justice дебютира през 1998 г. (преди 20 години!) С основния екип на Superboy, Robin, както и с импулс, бързо добавяне на въпросителни, нова версия на Arrowette (оригиналът, който не се вижда, защото сребърната епоха на комиксите ), както и нов герой, тайна. Тази оригинална поредица от млади справедливост, както и екип, са продуцирани от писателя Тод Дезаго, както и художникът Тод Нак.

Той се хвана за доста бързо, както и в крайна сметка, много всеки тийнейджърски характер на тази епоха на DCU щеше да спре или гост звезда – включително млада версия на Лобо, наречена Li’l Lobo (докато той не се преименува Слобо). Също така, Лигата на справедливостта на епохата назначи червения туистър да „следи децата“, както и, както се обзалагам, че можете да се предположите точно колко добре е преминал.

Young Justice беше една от много по-добрите серии от DC от онази ера, балансирайки фантастичните екшън/приключенски истории с хумор извън стената, както и абсурд. Той приключи около 2003 г. с публикуването на Titans/Young Justice: Adluation Day, който, както подсказва заглавието, има много от героите, които растат малко, както и назначени на различни супер-отбори. (По същия начин тя беше доста амбициозна за своето време, също (донякъде), обвързано в серията на аутсайдерите от онази епоха, неограничена криза, както и (със задна дата) DC Special: завръщането на Donna Troy.)

Във версията на комиксите на Young Justice, написана от „Бендис“ (илюстрирана от Патрик Глисън), той обещава да „върне предпочитаните от вас герои от миналото на Young Justice, както и във фантастичната традиция на младата справедливост, ние ви представяме с чисто-ново гласове, както и енергии. ” Superboy, Robin, както и Impulse са доста популярни в маркетинговия материал! Да се ​​надяваме, че също така виждаме няколко от момичетата.

Наоми #1

Наоми, от друга страна, е изцяло нов герой за DCU. За пореден път написано от Бендис (с Дейвид Уокър), изкуството е от Джамал Кембъл. Наоми се популяризира като изключително различна, както и различна връзка с DCU. Младото правосъдие (и може би други) герои са показани с Наоми в изкуството на публичността. И двете заглавия ще започнат през януари.

Другата история на DC World #1

Придвижвайки се отвъд Бендис, трябва да заявя, че другата история на света на DC (написана от сценариста на наградата на Оскар Джон Ридли с изкуство от Алекс Дос Диас) е интересно за мен, защото аз съм такъв гадник за „алтернативни истории“ на DCU (и тяхната богата история в публикуването им – толкова объркващо, колкото са понякога …) Tohotdcu (уау, това е забавно съкращение…) обещава „да преосмисли известни моменти от историята Призмата на DC много герои, които идват от обикновено обезмаслени групи. ” Така че … най-вероятно не толкова много като дилема на неограничени Земи, тогава … Фокусът в първия проблем е върху Джеферсън Пиърс (Черна мълния), както и бъдещите проблеми ще функционират Карън (Bumblebee), както и MAL (Pick- An-indentity) Duncan, Tatsu Yamashiro (Katana), както и Renee Montoya (от прилепките). Другата история на света на DC ще бъде минисерия от пет издания на 64 страници. Започва в края на януари.

Мистерии на подобни в космоса

Мистерии на Like in Space: Публикувано само две седмици преди деня на Свети Валентин, този еднократна снимка ще функционира истории като на други планети с участието на Superman, The New Gods, екологичен фенер, Starro (!?!?!) , Hawkgirl, както и дори новата сензация на тийнейджърите титани, смачкайте! Осем очарователни приказки, които ще ви летят до Луната!

Marvel Comics

Конан варварин №1

Конан варварин №1 и 2: Точно така! Marvel получи разрешението да публикува новите приключения на Барварин Конан, започващи през януари от писателя Джейсън Аарон, художникът Мухмуд Асрар,както и корици от Есад Рибич. Има милион вариантни корици (дават или вземете няколко сто хиляди …), както и изглежда, че Конан събира много нов хардуер, защото последния път, когато го видяхме. (Как върви този човек! (Въздишайте!) Така че, ще трябва да работя за празния вариант, както и да кажа на хората, че това наистина беше вариантът Magic Etch-A-Sketch и… oops!

Истински вярващи: Ами ако Конан обикаля земята днес?

Също така, истинските вярващи препечатва този месец са посветени на традиционните проблеми/корици на Конан! Само долар на брой!

Пазители на галактиката №1 опаковка

Guardians of the Galaxy #1: Популяризирани с хештаг #whoaretheguardians, корицата на варианта на опаковане показва няколко лота героя, така че изглежда има много повече (много повече) от последния път, когато проверих тази серия. Това е от Thanos Wins иновативен екип на Дони Кейтс, както и Джеф Шоу! Плюс това, Groot изглежда смешно! (Сега съм мъртвец!)

Капитан Марвел №1

Капитан Марвел №1: Да! Капитан Марвел се завръща в рутинна непрекъсната поредица, точно навреме, за да се върже в някакъв филм или друг … (Ей, Роджър, какъв филм беше този отново!?) Тази поредица е на Кели Томпсън (писател), както и Кармен Карнеро (Draw -er). Също така има няколко наистина доста вариантни корици на Алекс Рос, Адам Хюз, Джо Кесада, както и още. Рутинната корица е на Аманда Конър, както и от Пол Маунтс, както и разполага с редица версии на героя! Също така е завръщане на Земята за капитан Марвел след отдавна разстояние. Надявам се, че тя има огромно DVR устройство!

Черна вдовица №1

Черна вдовица №1: По някакъв начин тя се върна от мъртвите. (Трябва да харесвате комикси!) Тя продължава да се опитва да бъде герой, но тя просто продължава да се убива. Надявам се, че това не се появи в този брой! Това е от писателите Jen & Sylvia Soska с изкуство от Flaviano, както и корица на Clayton Crain, поставена на Таймс Скуеър в Нова година! (Нова тенденция на корицата на комикси?!?)

Приятелски общност Spider-Man #1

Приятелски общност Spider-Man #1 и 2: Написано от Том Тейлър (X-Men Red). Очевидно всичко е в това, че Spider-Man е беден съсед. Juann Cabal е художникът, както и има и многобройни вариантни изпълнители на корицата (включително непрекъснато надеждния TBA), които да изброят тук. тъпо чудо.

Нашественици №1

Нашественици №1: Това е нова версия на нашествениците, сега поставена в настоящето (вместо ерата на Втората световна война), но този път около това е нашествениците срещу Намор! Въпрос: Наистина ли тези мъже от Втората световна война харесват тъпата бронежилетка, която използват на корицата на този брой? Написано от Chip Zdarsky с изкуство от Карлос Магно, както и Butch Guice. Висиите за варианти на покрития.

Шампиони №1

Шампиони №1: Шампионите преминаха глобално! Има много нови членове под ръководството на г -жа Марвел. И така, разбира се, има някаква тъмна тайна … (миризма на краката на Спайдърмен бедни след борба с престъпността?) От Джим Зуб, както и Стивън Къмингс.

Фантастична четворка #6

Фантастична четворка #6: Изненада! Galactus се завърна, за да погълне земята … както и само един човек може да ни спаси: Dectory Doom! И така, къде са великите четири? Има дори добър разход вариант на Sienkiewicz Ben Grimm Cover – така че къде по дяволите е той? Sheesh!

Човек без притеснение №1

Човек без притеснение №1-5: Daredevil очевидно го няма. Така други хора участват в тази минисерия, включително Foggy Nelson (#1), The Defenders (#2), многобройните харесвания на Мат Мърдок (#3), The Kingpin (#4), както и мистериозен дявол на пазителя (#5 ). Приготвени ли сте за пет нови Daredevil непрекъснати спинти! (Шегувай се! … шегувам се! …)

Възраст на X-Man Alpha

И тогава има нещо, наречено възраст на X-Man Alpha #1, което изобщо няма полезна информация за сюжета, така че голям късмет се опитва да закупи този човек, който няма какво да продължи …

Marvel Comics осигурява #1

Въпреки това, Marvel Comics предоставя #1 се завръща за нова история на 40 страници за Wolverine през 40-те години! Плюс приказки за Втората световна война за Намор, както и Капитан Америка.

Войната е ада №1

В празнуването на 80 години комикси на Marvel те пускат редица 32 страници еднократни снимки с различни жанрове, започвайки този месец с Crypt of Shadows #1 (истории на ужасите), пътуване в неизвестни светове №1 (Odd Sci-Fi & Терор!), Както и войната е Ад №1, включително нова история на Втората световна война от Хауърд Часкин, както и „военен блясък“, приказка, поставена в съвременния Афганистан.

Uncanny X-Men Годишен №1

Marvel е Cagey с тяхната информация за Uncanny X-Men #8-10, както и годишен №1, което ме кара да вярвам, че те водят още един рестартиране някъде скоро. Тези мутантни мъже със сигурност харесват първите си проблеми, нали? Интригуващо е, че корицата на Uncanny X-Men #1 разполага с поне девет различни версии на циклопа!

Marvel Knights 20th #6

Министерството на 20 -годишнината на Marvel Knights се отнася до прекратяване през януари, както и на привлекателността на Marvel „трик, който може да разбие изключително основата на Marvel Universe!“ Отново? Тези вселени на комиксите никога няма да са стари достатъчни tО пий!

Отмъстителите #12

Avengers #12 предоставя изцяло нов екип на Trick Avengers, базиран във Ваканда! Щат Howdy to Gorilla Man, Ka-Zar, както и другите нови агенти на Wakanda. Междувременно Avengers #13 представя желязния юмрук от 1 000 000 пр. Н. Е.! Защо?…

Безсмъртен Хълк #11

Той може да е безсмъртният Хълк, но той също е в ада! (И в страхотна компания!) В безсмъртен Хълк #11 и 12.

Тони Старк: Iron Guy #8

Някой да има предвид традиционната история на желязото „Демон в бутилка“? Е, трябваше да се случи … Тони Старк: Iron Guy #8 представя „Цифров демон в бутилка!“ Пристрастен ли е към мобилния си телефон? Можете ли да видите Тони Старк на Tinder?

Капитан Америка #7

Художникът Адам Куберт се присъединява към писателя Та-Нехиси Коутс в капитан Америка № 7, където се желае Cap за убийство! Корица от Алекс Рос.

Black Panther срещу Deadpool #4

Black Panther срещу Deadpool #4 (от 5)-Традиционният екип на Marvel се обърка ужасно! Остава само един проблем!

Доктор необичаен #10

Доктор необичаен #10 е наистина лекарство необичаен #400 !!! (Моля, не ме карайте да правя математиката!) Това е история на 48 страници с изкуство на Исус Сайз, Крис Бачало, Кевин Ноулан, както и дори много повече художници, които правят наддаването на писателя Марк Уайд. Цитирам за Марк Уейд веднъж. Моля, не ме карайте да разказвам тази история … Уейд маха много с ръцете си, както и ще се появи прекрасна история! Както и тогава по -късно д -р Unostural се появява в Moon Woman, както и в Devil Dinosaur #39, но това не беше идеята на Уейд. (Мисля.) (Тази задача е трудна.)

Върколак: Адаптацията на дългата нощ №1

Върколакът е последно обратно в замяна на Върколак №5 през януари. Точно същия месец, Wolverine: The Long Night Adaptation #1 (от 5) дебюта – базиран на хитовия сценарий подкаст „Wolverine: The Dark Night“, написан от Бенджамин Пърси с изкуство от Марчико Такара. Междувременно мъртвият Гай Логан се натъква на Мистерио, който предполага да постави в движение клането в основата на апокалиптичната времева линия на Логан. заявете, че пет пъти наистина бързо!

X-Force #2

Мутантна логика: X-Force е рамкирана за убийство! За да премахнат имената си, те неохотно се обединяват с младата кабелна телевизия, както и Deathlok. Може би X-Force #2 може да обсъди повече.

Uncanny X-Men 3D #1 ( #268)

Marvel преиздаде забележителната Uncanny X-Men #268 в 3-D от Крис Кламонт, както и Джим Лий. Което сега е достатъчно, че всеки трябва да носи очила, за да го провери. 3-D очила, това е! (Включен)

Кирби е фантастичен! King-Size HC

Marvel сега прави някои супер гигантски томове „King-Size“, включващи традиционни произведения на Jack Kirby. Проблемът е, че те пренебрегват да споменат действителните измерения на това мащабно лакомство (нито да ни покажат действителното корица), което прави наистина предизвикателство да го предложи. Което наистина искам (включва всички ранни традиционни истории на FF от Стан, както и Джак), но просто не мога без цялата информация. Вероятно Marvel трябва да разреши този следващия месец – включително размерите на книгата! Това е най-малкото Marvel да се направи за твърда корица от 320 страници!

__________________________________

KC Carlson състави тази колона под въздействието на много мразовита медицина, както и изключително бит сън. Той обещава да не го прави отново. (Поне тази седмица …)

Westfield Comics не е отговорен за тъпите неща, които казва KC. Особено това нещо, което наистина ви дразни. Наистина съм толкова изтощен, за да бъда раздразнен тази седмица. Въпреки това не беше премиерата на сезона на DC Legends of Tomorrow Awesome! Накара ме да желая, че наистина бях в Уудсток!

Leave a Reply

Your email address will not be published.