, те продължават да обявяват повече събития. Защо? Защо продължават да обявяват нови събития? Преди единадесет дни разгледахме изявлението на Marvel Event Extreme Carnage. Точно преди това получаваме гала на X-Men с размер на планетата: Hellfire. както и преди това? Героите се преродиха, което започва скоро. Междувременно Marvel обгръща King в черно, който се съобрази с X от мечове, които отговарят на Avengers/Fantastic Four: Empyre. Ако обаче вярвате, че Marvel е изпълнил шисти достатъчно, ще сбъркате. Получаваме още едно! Последното унищожение, кръстосано събитие между пазителите на галактиката, както и меч. Както и отново, изглежда като забележителен епос.

Последното унищожение празнува оригиналното събитие за унищожаване петнадесет години по -късно

Хипотеза: Почуреният герой е най-определено герой. (Изображение: Guardians of the Galaxy #16, Marvel Comics)

Точно както Heroes Reborn празнува 25 -годишнината на събитието, последното унищожение прави това с унищожение от 2006 г. Ако не сте проверили унищожение, наистина би трябвало. Това е едно от най -големите събития на Marvel за всички времена. Космическата страна на Marvel обаче също е на идеалното място за още една унищожение. Empyre създаде изключително треперещ мир във Вселената, като Kree, както и Skrulls се обединиха при император Хълклинг. Но точно както структурата на междугалактическото общество започна да се стабилизира, Кнул премина през. както и той, добре, унищожи редица звездни системи, кулминация в Кинг в Блек.

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Последното унищожение е събитие, което наистина завършва с редица събития

Този комикс трябваше да разбере преди повече от година. На заден план виждаме силуета на новия герой, който удовлетворихме тази седмица. Забележително планиране, Ал! (Изображение: Empyre Aftermath: Avengers #1, Marvel Comics)

В момента пазителите на галактиката изпитват трудности да запазят тези нови съюзи. Междувременно X-Men са възкресили агенцията на мечовете. Всъщност, през 21 април Меч №5, марката Abigail бързо приключи бруталния конфликт „Snarkwar“. Просто отнеха няколко бързи убийства от забележителен нов герой (сериозно, проверих го!). И все пак, благодарение на Empyre Avengers: След това разбираме, че мечът се появява, за да спаси колективните задници на пазителите. Разбрахме ли това със забележителната последна страница на последствията? Не – беше напълно двусмислено. Но сега разбираме какво означава всичко това. Мечът не е там, за да накаже Хълклинг, както някои спекулираха. X-Men са, когато отново ще спасят Вселената.

И това ни довежда до х от мечове, които върнаха меч. Мъжете X всъщност просто победиха злодей, наречен Annihilation, спасявайки отвъдния, Земята, както и светът наведнъж. Ако Апокалипсис не овладее денонощното ръководство, „последното унищожение“ щеше да е ужасяващо. Всъщност Върколак го видя във визия, която Сатурнин му предостави. Ето един намек: не беше добре. Сега Сатурнин превърна кормилото в скиптър. И така, ще играят ли ролята на унищожението в събитието? Или сме виждали последното от него в х от мечове?

Събитието започва в Guardians of the Galaxy #16, както и Sword #7 – както и вероятно ще включва редица заглавия.

И така, изглежда, че Хълклинг, както и Dector Doom отиват на Hellfire Gala … страхотно! (Изображение: Меч № 7, Marvel Comics)

Изявлението на Marvel предполага голямо събитие, както и ако говорим за светове на пазители, както и за сблъсък на X-Men, трябва да бъде. Да, изгарянето на събития вече е проблем. Някои събития обаче просто се обаждат за всички връзки, както и кросоувъри. Както каза писателят както на пазители, така и на меч:

„Пазители, както и S.W.O.R.D. Изграждат собствената си уникална гравитация от известно време. В космоса, когато два обекта имат гравитация, има доста голяма възможност, че ще случайни един в друг – или ще се всмукват в орбитата на нещо още по -голямо. Район Marvel в наши дни е крехка коалиция от светове, която избра мир над войната. Малко балон на надежда в жестока празнота. Въпреки това има противник, който никой никога не е подозирал, че е подготвил нападение, което или ще циментира всички онези слаби съюзи, или ще ги разкъса на парчета. ”

И така, какво ще бъде събитието, което идва след последното унищожение? Получихме две събития на Symbiote, две събития в областта, две събития на X-Men. Вярвам, че Мол Гай е просрочен за масово кръстосано събитие. Така че, подгответе се за осем части, 96 емисии за връзване, кросоувър, алфа полет + защитници: Subterranea.

(Препоръчани изображения: Guardians of the Galaxy (2020) #13, както и Sword (2021) #1 (вариант), Marvel Comics)

Leave a Reply

Your email address will not be published.