Media Release – Comixology, Premier Digital Comic Service и четене на Amazon, дебютира следващото издание на Comixology Originals – призракът на Марли Курцман, призракът на графичния роман на любимия на Чарлз Дикенс на „Призрака на Графичния роман“ на любимия Чарлз Дикенс Адапта на Чарлз Дикенс А Адаптацията на любимия Чарлз Дикенс Адапта на Чарлз Дикенс A Adaptation Adaptation на любимия Чарлз Дикенс Дикенс Дикенс „Графичен роман“ A Adaptation на любимия Чарлз Дикенс на Чарлз Дикенс „Графичен роман“ A Adaptation of Charles Dickens Коледна Карол – На специална встъпителна цена от 2,99 долара по комиксология и безплатна за комиксология неограничена и Kindle неограничени абонати.
Точно навреме за празничния сезон, Comixology има удоволствието да доведе на читателите Harvey Kurtzman’s Marley’s Ghost (120 страници / цвят), зашеметяващ графичен роман, базиран на незавършената работа на Харви Курцман. Призракът на Харви Курцман ще бъде достъпен за закупуване на комиксология и Kindle като част от линията на Comixology Originals от ексклузивно цифрово съдържание. Читателите също могат да се насладят на това ново разказване на класическата празнична приказка, като се регистрират за безплатно 30-дневно изпитание на комиксология неограничен или Kindle Unlimited.

През 50 -те години на миналия век легендарният дизайнер на комикси Харви Курцман планира да адаптира класическата история на Чарлз Дикенс „Коледна Карол“ в това, което ще стане известно като графичен роман. Проектът обаче никога не е бил осъществен и страниците, миниатюрите и отбелязва, че Курцман е създал, остават недовършени. Художникът Гидиън Кендъл и писателите Джош О’Нийл и Шанън Уилър – под надзора на Kurtzman Estate and Book Packagers Kitchen, Lind & Associates – се обединиха, за да завършат мечтания проект на Kurtzman за комиксология. Призракът на Марли Курцман се адаптира и разширява значителните сривове и бележки на Курцман, за да превърне отдавна изгубената му визия в реалност.

„С призрака на Марли Курцман, семействата навсякъде могат да се насладят на този преразказ на ваканционен фаворит, докато любителите на комиксите ще се удивляват на това, което сега завърши работата на Курцман.“, Каза Чип Мошер, ръководител на Comixology на Commixology и старши директор на комуникациите. „Призракът на Марли е уникално сътрудничество между някои от най-големите творчески таланти на всяко време. След като се потопите, ще бъдете засегнати от разказването на разказ на Джош О’Нийл и Шанън Уилър, заедно с финиши на Гидиън Кендъл за грубите на Курцман, които днес доставят коледна коледа за публиката на Дикенс. ”

„За мен (и много други) Харви беше като пиед Пайпър. Той ще свири и ние ще го последваме навсякъде. Дори удовлетворяващият живот в Mad, който имах през последните шестдесет години, никога нямаше да се появи
Ако не беше за създателя си, Харви. ” —Al Jaffee, Mad Magazine

“Почти цялата американска сатира днес следва формула, която Харви Курцман измисли.”
—Richard Corlis, списание Time

Comixology Originals използва клиентите специална линия от цифрови заглавия, които се предлагат изключително за Comixology и Kindle Cultio.

Comixology неограничен използва над 10 000 комикси, графични романа и манга само за 5,99 долара на месец с 30-дневна безплатна пробна версия на comixology.com/nlimited и е достъпна в приложението Comixology за Fire Tablet, Android, iOS и в мрежата в Comixology. com.

Kindle неограничен използва над 1 милион заглавия, хиляди аудиокниги и избира текущи издания на популярни списания само за 9,99 долара на месец с 30-дневен безплатен опит на Amazon.com/kindleunlimited.

За създателите
Харви Курцман (1924-1993) е дизайнер на Mad Magazine, Little Annie Fanny на Playboy и списание Trump.

Gideon Kendall е художник, илюстратор и анимационен дизайнер, чиито клиенти включват Disney, Cartoon Network и The New York Times.

Джош О’Нийл е писател и редактор на награди Айснер и Харви (Little Nemo: Dream Anory Dream).

Шанън Уилър е награждаваният от Eisner дизайнер на Comic Too Mount Coffee Man и сътрудник на The New Yorker.

За комиксологията
Comixology, дъщерно дружество Amazon.com, Inc., е революционна, облачна базирана дигитална комикси. Със съдържание от над 125 издатели, както и хиляди независими създатели от цял ​​свят, Comixology доставя ненадмината библиотека от комикси, графични романи, манга и бандини. Напредъкът на първия клас на компанията включва изключителната технология за ръководен изглед, която предоставя потапящо и кинематографично изживяване и месечна услуга за абонамент. Комиксологията е базирана в Ню Йорк, с операции в Сиатъл и Лос Анджелис. За много повече информация посетете comixology.com и следвайте компанията в Twitter, Facebook и Tumblr.

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Comixology Originals дебютира с три ексклузивни издания на TitleMedia – Comixology, Premier Digital Comic Shiping и четене на Amazon, днес обяви Comixology Originals, нова програма, включваща ексклузивно комично съдържание в Comixology и Kindle. Дебютният състав на Comixology Originals включва T …
7 октомври 2016 г. „Комикси“

Comixology Originals дебютира с три изключванеnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.