Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони

Батман едногодишни

от Уейн Маркли

DC Comics има далечна, както и широка библиотека от стари комикси, както и истории, датиращи от 30-те години на миналия век. С течение на годините, извън главните герои (Супермен, Батман и др.), Те се въздържаха да правят отлично предложение с отлично разбити герои. Съвсем наскоро това се промени и този път вярвах, че ще разгледаме няколко от предстоящите издания на тези взривове от миналото.

Преди няколко години DC започна редица книги с твърди корици, наречени DC Comics Традиционна библиотека. Това бяха главно препечатки на традиционните материали, които се фокусираха върху сюжетни линии спрямо последователни проблеми като Showcase, както и DC архивите. DC направи малко обем от тези традиционни библиотеки. Те са прекрасни колекции от твърди корици от 60 -те, като годишният батман. 1, която препечатва годишните Батман №1-4, което от своя страна препечатва историите на Батман от 40-те, както и 50-те години. Нищо като събиране на поредица от препечатки. Това обаче са отличен метод за проверяване на книги, както и истории, които биха изразходвали много пари на днешния пазар. По същия начин в тази поредица от препечатки беше светкавицата на два свята. Този обем препечатва първите пет Flash/Golden Age Flash Stories с Джей Гарик от Flash Comics от 60 -те. Това са отлични истории с Carmine Infantino в най -добрия му вид на изкуството. Това също са историите, довели до възраждането на JSA в света на DC Modem през 60 -те години. Отличен обем беше Супермен: Криптонит никога. Това препечата историите на Супермен от 1970 г., които изведоха Супермен от 60 -те, както и от епохата на Морт Вайзингер, както и в съвременния свят. Това е отлична колекция със силна история на Дени О’Нийл, както и изкуство на Кърт Суон, както и Мърфи Андерсън. Последният том от 60 -те беше традиционната история от страниците на комиксите за опит, както и на легиона на много герои, животът, както и смъртта на Феро Лад.

Корени на блатото нещо

Традиционната библиотека на DC Comics не е посветена само на 60 -те години. Те също направиха колекция от твърди корици на оригиналното блато от Лен Уайн, както и Берни Райтсън в том, наречен корените на нещата. както и в напълно различна вена те направиха историите на Джордж Перес Справедливостта на Америка. Както подсказва заглавието, това препечатва прекрасните истории на Джордж Перес JLA от 80 -те години. Това е отлична възможност да видите целия свят на DC, изготвен от Перес. По същия начин от 80 -те години е Батман: Смърт в семейството. Това е историята на Джейсън Тод, който беше Робин след Дик Грейсън, както и точно как е умрял, както и последствията от смъртта си. Той не препечатва боклука за това как точно Джейсън се върна от мъртвите, както и сега е част от DC Universe. Като настрана не ми харесва, когато издател убие герой само за да ги върне година или две по -късно. дори да е 10 години по -късно. Ако герой умре, тогава ги оставете да останат мъртви.

Четвъртият свят на Джак Кирби

Друга линия от препечатки, които DC прави, както и е достоен за предложение на шапката, е библиотеката на Джак Кирби. Джак Кирби беше един от най -големите създатели в историята на комиксите, както и DC пое задачата да преиздаде цялата си работа за тях в прекрасен пълен цвят твърди корици. Те вече са препечатали всички четвърти световни серии на Джак (нови богове, постоянно хора, господин чудо, както и Джими Олсън) в допълнение към по -ниските му разбрани серии като Омак, губещите, както и демона. както и те са направили колекция от неговите тотални истории за пясъчник (с Джо Саймън) от Comics Comics от 40 -те години. В близко бъдеще DC ще преиздаде един от моите лични фаворити в Total Newsboy Legion, също и с Джо Саймън. Тези истории първоначално се появяват в страниците на Star Spangled Comics през 40 -те години на миналия век, както и разказват приказката за пет скандални тийнейджъри, живеещи по улиците на Ню Йорк по улиците на техния наставник, The Guardian. Въпреки че тези истории ясно показват времето, както и историите на Sandman от същата епоха, това са отлично проверено, както и изкуството е най -високо ниво. По същия начин, предстоящ от DC, е първият том на Total Young Boy Commandos. Много по -забавно от екипа на Саймън, както и Кирби. Сега, ако само DC щеше да събере историите на Kirby Manhunter от Comics Comics, както и останалата част от неговото бягане в Каманди.

Атомни рицари

През следващите месеци DC ще пусне нова поредица от книги, които събират единични истории на определен герой от своите архиви. Не разбирам дали те са били предназначени да бъдат част от традиционната библиотека на DC Comics в един момент или не, но подозирам, че са били. Досега DC разкри атомните рицари от страниците на необичаен adventures. Атомните рицари бяха страхотна приказка за научна фантастика за след ядрен свят бяха група войници, които атомни броня, за да ги предпазят от рисковете на бъдещето, както и те пътуват с огромни далматински кучета. Най -добрата причина да закупите тази книга е прекрасното изкуство на Мърфи Андерсън. Вторият в тези предстоящи колекции е Creeper. Тази книга събира всички майсторски произведения на Стив Дитко върху Creeper от Showcase, както и собственото му заглавие. Това е дива, както и необичайна книга, която е забавна за четене, за разлика от някои от последните интерпретации на героя. Третият том в тези колекции е викингският принц от Джо Куберт от страниците на възприемането, както и силните от 50 -те години. Това са всестранни приключенски истории, поставени във времената на викингите с грандиозно изкуство на Джо Куберт. Четвъртият, както и малко непознат, в тези серии препечатки е Superboy. Няма Superboy Stories, които всички ние разбираме през годините, както и обичани, но първите самостоятелни Superboy Stories от много по -забавни комикси, както и изживяващи комикси през 40 -те години. Тези истории са поставени в Smallville в епохата след Втората световна война от края на 40-те, както и в началото на 50-те години, както и разказват приказките за Кларк Кент, облекващ това, което предполага да бъде герой, както и мъж.

Всички тези книги са надничащи обратно към време, в което комиксите бяха изключително различни. Те бяха самостоятелни истории, които бяха забавни за четене. DC е достоен за похвала за връщането на толкова много от тези традиционни истории, че много съвременни фенове никога не са съществували. Аз лично чакам DC за последно препечатване на общата захар, както и Спайк, както и Рой Реймънд, телевизионен детектив (от детективски комикси). Освен това, вие търсите много повече взривове от миналото, не забравяйте да проверите серията DC Showcase, които препечатват големи парчета комикси в последователност, но в черно, както и в бяло. Те са достъпни, както и отличен метод за изваждане на парче от голяма библиотека на DCS.

Обща колекция Rocketeer

В заключение бих искал да предложа книга, която излезе няколко месеца назад – тоталната колекция на Rocketeer от Дейв Стивънс, публикувана от IDW. Това е пълната работа, която Дейв Стивънс свърши по тази забавна история, която Дисни направи във филм. Изкуството е поемане на дъх, както и историята е чисто забавление. Ако можете, опитайте се, както и да получите луксозната твърда корица, тъй като той има над 50 много повече страници на скици, както и зад кулисите. Изключително се препоръчва.

Leave a Reply

Your email address will not be published.