Една от най -въображаемите области на разширения свят на Междузвездни войни е Старата република. Изследването в този период на света на Междузвездни войни е много известно, както и особено изобразено в две наградени видео игри от BioWare. Рицарите на Старата република представиха Реван като герой, който в крайна сметка щеше да бъде важен както за джедаите, така и за ситците. Като основен игрален герой в рицарите на Старата република, играчите откриват предизвикателната история на Реван за велико и зло. Спазвайки играта, Реван направи метода си в „Легендите на Междузвездни войни“ Canon с книга, която помогна за описанието на историята му допълнително. Ефектът на Реван върху галактика далеч, далеч не е известен главно за феновете на закъсненията. Нека да проверим кой е Дарт Реван, както и защо той е един от най -известните герои на ресни във Вселената на Междузвездни войни.

Ако вашето разбиране на Междузвездни войни произтича единствено от филмите, тогава изобщо не разбирате много за този герой. Поради тази изключително причина е малко иронично, че Дарт Реван е един от предпочитаните злодеи на фандома. Хора като мен, които потънаха часове в рицарите от 2003 г. на старата република, задоволиха Дарт Реван в конкретен момент от неговата история. Говоре се много за книгите на High Republic на Star Wars, както и за комиксите, които идват скоро. Независимо от това, Старата република е предпочитана сред феновете на Междузвездни войни. Да ходим с кой Дарт Реван ще получи много по -добра концепция за предизвикателната история на този злодей.

Кой е Дарт Реван?

Кредит за картина: Вселена/Дисни на Междузвездни войни

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Кой е Реван на джедаите?

Дори въвеждането на джедаи купува в този първи раздел от историята на кой Дарт Реван изглежда объркващ. Има много притеснения без отговор, ако разбирате само за него като злодей. Вярно е; Реван е роден извън външния ръб, както и е канонично мъжки човек. От ранна възраст неговите индикации за чувствителност към сила го потопиха в обучение на Падаван. Въпреки че обучението на Реван се прехвърли между редица джедаи, първият му майстор беше Крея, герой, който по -късно преживя подобна почивка от ордена на джедаите. Когато изгнанието на Крея постави Реван в грижите за много други, нещо в крайна сметка беше ясно: този млад човек беше един от най-обещаващите предстоящи джедаи. Между тренировъчните периоди на Корусант, както и на джедайския анклав на Дантуин, майсторите на джедаите започнаха да усещат нещо по -високо в Реван.

Чрез харизма Реван бързо се увеличава до ранга на джедайския рицар, придобивайки благосклонност от своите връстници. След като открива жестокостите на мандалорите, както и разширяването, Реван пледира Съвета за намеса. Подкрепен от много колеги рицари се изплати, Реван ръководи фракция от рицари с техническо одобрение от Съвета за санкционирана намеса, но само на техничност. До него му беше надежден добър приятел, както и колегата си Найт Малак, вид проток на Реван. Именно това заобикаляне на съвета, в което виждаме първото разделение между Реван, както и купете на джедаите.

Реван е ред към тъмната страна

Кредит за картина: Вселена/Дисни на Междузвездни войни

Реван провери умението си за въоръжените сили, че в крайна сметка е командир на галактическите република. Мандалорските войни приключиха след екзекуцията на Мандалор най -много, както и необходимите щети на милитаризираните мандалорски усилия. След победата Реван поведе една трета от републиканския флот в неизвестните региони, за да ловува останалите мандалори, които избягаха. Докато на тази мисия заслепена победа, Реван, както и Малак срещат Ситската империя, скрит до този момент от галактиката. Привлечен към ученията на Sith, Revan завършва стремеж да се получи звездата ковачка, супер вълново дърво от епохата на неограничената империя, както и се завръща в цивилизацията на джедаите като Дарт Реван. Със своя сит Падаван, Дарт Малак, Реван се обръща на джедаите, както и стартира гражданската война на джедаите.

Кой е Дарт Реван на Сит?

Реван използва Star Create, за да събере голяма армада от кораби, както и бойци, за да се пребори с джедаите. Републиката, която едва се държи на всякакъв вид прилика на организация или власт, джедай Бастила Шан поддържа наистина надеждите на живот с предпазлива битка медитация. Подвигът е достатъчен в крайна сметка за улавяне на Реван, както и Малак в кампания за стачка, както и да поеме кораба на Дарт Реван. Дарт Малак, чувствайки се сякаш цялата надежда е изгубена, рискува да включи Реван, оставяйки бившия си господар в безсъзнание и, доколкото знае Малак, мъртъв.

Намирайки Дарт Реван в безсъзнание, Шан избира да защити живота на Сит Господ със силна сила на връзката. Решението ще свърже постоянно двамата заедно по изключителен начин. Когато републиката открие, че щетите на Реван е доста значителна, Съветът на джедаите гласува да направи нещо драстично. Вземане на разбирането, погребано дълбоко в съзнанието на Реван, Съветът гласува за възстановяване на бившия джедай в нов човек, като избърса паметта му.

Рицари на старата република, както и повторното въвеждане на Реван в ордена на джедаите

Кредит за картина: Вселена/Дисни на Междузвездни войни

В този момент рицарите на феновете на Старата република ще признаят тази част от историята на Реван. Сюжетът към играта през 2003 г. започва с това, че Реван се събужда на атака на кораб. Подобно на още един масов ефект на играта на BioWare, играчите могат да изберат да играят Реван като човек или жена. Въпреки че Star Wars Legends канонично оперира с мъжка версия на Реван, рицарите на Старата република дадоха възможност на играчите. С напредването на играта играчите в началото не разбраха за миналото на Реван, правейки едно откровение.

След като се излекува, Реван спасява Шан от залавянето на вид тест-мисия. Джедаите избират да го преквалифицират, както и да събудят връзката си със силата. Основната му задача, която му е предоставена от съвета, е да раздели флота на Дарт Малак. Реван, както и група бойци са в състояние да открият метода си за Малак, използвайки „видения“, които в действителност са спомените на Реван.

По време на опитите за откриване, както и съсипването на сит, екипът на Реван е заловен от адмирал Саул Карат, сега лидер на флота на Сит. Докато е затворен, екипът на Реван избягва, както и убива Карат, само за да се натъкне на Дарт Малак. Шан е заловен, който Реван се оказва, че пада като с, както и Малак разкрива на изсъхването на паметта Reborn Jedi за неговото минало. Въпреки загубата на Шан от Малак, Реван продължава да отхвърля тъмната страна, както и намира мястото на звездата. След като дойде в системата Раката, за да съсипе звездата, Реван открива, че Шан се е обърнал към тъмния господар, но е в състояние да издържи на злото, както и да се обърне към Шан обратно към добро. Малак е унищожен, както и Реван затваря вратата в дълга битка, която самият той е започнал.

Пост-Которският живот на Реван

Историята на рицарите на старата република продължи в „Междузвездни войни“ разшири света с романа на легендите „Старата република: Реван“. Историята започва на Корусант, две години след събитията на рицарите на Старата република, където живеят Реван, както и другата му половина Шан. Изживявайки кошмари в метода на видения от неговото минало минало, Реван търси отговори, както и среща група мандалорианци, които разглеждат, за да открият маската на Мандалор. Първоначално атаките на Реван срещу мандалора доведоха до джедаите, които скриха маската. Въпреки откриването, че Шан е бременна, Реван напуска, за да върне маската, както и да открие много повече за миналото си.

По време на всичко това ситът се възстановява под нов съвет на Sith Dark. Бичът, ситски воин, избягва боещия се, докато се натъква на информацията за опита на члена на Съвета Нирис да свали императора. Двамата възстановяват информация на древен ситски господар, който роди императора, след което се разбираше като Господ. Vitiate убива родителите си, както и е единствената причина ситците да го направят след кампанията на републиката срещу тях. Прероден като императора в пепелта на ситците, лорд Vitiate убива каквото и да е по света Натема, за да превърне жизнената енергия в сила.

Сблъсъкът на Реван със ситците

Кредит за картина: Вселена/Дисни на Междузвездни войни

След като извлича маската на Мандалор, Реван е нападнат, както и заловен от Бич, както и от Нирис. Значителен скок във времето води до Droid на Revan, T3-M4, осигуряващ запис на залавянето на Реван преди четири години. T3 е придружен от Meetra Surik. METRA е дама, на която Шан ревнува след близостта, която споделя с Реван. METRA е в състояние да проследи пътя на Реван, както и да открие къде е на Нетема. Не след дълго METRA се крие като наемник, както и открива, че императорът се опитва да постави планове на място за нападение над републиката. METRA изтича новината, че Нирис е предател на императора, както и лидерът чисти Съвета на тъмния.

По време на чистката бич, както и Meetra Creplimentary Revan от килията си. Докато облече маската на Мандалор, всички спомени на Реван се връщат при него. Спомените показват Реван, както и превръщането на Малак в тъмната страна по метод на силата на императора. Докато преглеждаше спомените си, бичът, както и Meetra Getaway Death в ръцете на Нирис. Интерфейция, Реван убива предателя със сила на мълния. Тримата се борят с метода си към императора. Бичът натъпква Meetra, както и я убива, разсейващ Реван, както и обявява на императора, че неговата функция през цялото време е била да откъсне предатели за ситския лорд. Реван е поставен в резервоар за съхранение на изтезания, но е в състояние да забави завладяването на императора, достатъчно, за да се увери, че другата му половина, както и детето никога не изпитват война. За усилията си обаче фалшифицира, императорът осигурява бича дарбата на безсмъртието.

Кой е Дарт Реван към традицията на Междузвездни войни

Кредит за картина: Вселена/Дисни на Междузвездни войни

Ситът накрая нахлува в републиката по време на отличната галактическа война. Въпреки това, Реване в състояние да убеди императора, че мирът е най -добрият вариант. Спазвайки договора за корусант, мирът се проваля след десет години. Призрачна среща на сила се появява на джедай на име Отег, както и го убеждава да спаси Реван. Когато те комплиментират Реван, фокусът на императора е единствено върху унищожаването на бившия затворник. Реван представлява опасност поради преобладаването на интересите на Сит. Скоро след това Реван се присъединява отново към Републиката, както и информира Съвета на джедаите за всичко, което разбира за ситците. Реван формира бойна дроидна армия, както и се опитва да съсипе императора. За съжаление императорът получава свой собствен екип от бойци, които стигат до Реван. Преди да се изправи пред смъртта, Реван изчезва в светкавица от светлина, както и изчезва.

В последно повторно появяване Реван се появява с култа към Реван. Сега групата се стреми да съсипе както империята, така и на републиката. Веднъж известните, както и изкупените джедаи сега изглеждат като голяма опасност за галактиката. Този предизвикателен злодей е също понякога уважаван герой от джедаите. Двойните му роли, както и историите добавят към неговата примамливост, както и за интерес в фандома на Междузвездни войни.

Искате ли да видите задълбочена публикация „Кой е Дарт Реван“ за предпочитания от вас герой от Междузвездни войни? Нека разберем в коментарите на кого трябва да работим по -нататък! Благодаря за четенето на комични години за всички неща Междузвездни войни, комикси, както и поп култура.

Препоръчана снимка Кредит: Star Wars Universe/Disney

Leave a Reply

Your email address will not be published.