онлайн вентилаторът DC Fandome се завръща през есента на 2021 г., дори когато личните конвенции са готови да се възобновят. Събитието, което популяризира всички неща DC от филми до предавания до видеоигри отново, отново ще даде възможност на хората от цял ​​свят да се събират около своите джаджи, за да отпразнуват работните места с участието на герои от DC Comics.

Последното лятно време, когато пандемията Covid-19 хвърли света в безпорядък, развлекателният бизнес се откри в странно положение. С толкова много хора, заседнали вкъщи, бъдещата им публика беше по -голяма от всякога. Пандемията обаче означаваше, че хората не са ходили на филми, както и лични конвенции, всички са затворени. Така се роди събитието на DC Fandome Online Fan. Именно там за първи път видяхме закачка за Снайдер отряд на Лигата на справедливостта. Също така ни предоставиха нов поглед върху въпросната Lady 1984. Дуейн Джонсън изложи, че Справедливото общество ще бъде в Черния Адам. Те също така всички, но провериха мултиверсната екстравагантност с двоен батман, която ще бъде флаш филмът. Разбира се, акцентът беше трейлърът за Батман, най -новото изживяване с участието на трети кръстоносец на Caped. След три месеца нищо, за да се вълнува наистина, DC Fandome накара хората да се грижат отново за DC филми.

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Наред с огромни функционални филми, както и телевизионни предавания на CW, както и EPIX, DC Fandome Online събитието също вероятно ще изложи HBO Max Originals, някои от които дори могат да премие Първият, но е възможно нови работни места да бъдат официално разкрити по време на събитието.

DC Fandome ще дебютира на собствения си сайт на 16 октомври 2021 г.

Какво мислиш? Вълнувате ли се за DC Fandome 2021 или не сте в онлайн събитието? За каква работа най -много се надявате да чуете? Кажете ни в коментарите по -долу.

Препоръчана снимка чрез DC Comics

Leave a Reply

Your email address will not be published.