Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони

Kid Lobotomy #1 Cover от Тес Фаулър

Питър Милиган е виден писател, разбран за работата си върху Shade, The Alminering Man, X-Statix, The Discipline, Britannia, както и много други. Най -актуалната му книга „Лоботомия на младежите“ с художника Тес Фаулър утре удря рафтовете, както и е първата книга в Black Crown Line на IDW, която е редактирана от бившия редактор на Vertigo, Shelly Bond. Милиган спира, за да разкаже на Роджър Аш от Уестфийлд много повече за тази интересна нова серия.

Уестфийлд: Как точно се събрахте за лоботомия на младежи?

Питър Милиган: Тес [Фаулър], както и аз се събрах заедно с страхотните офиси на Шели Бонд, когато тя произведе черна корона в IDW. Бях само смътно съзнателен за Тес, така че беше изключително приятна изненада да видя работата й по лоботомията на младежа. Толкова голяма част от тази история е за героите, така че беше интересно да се види какво направи Тес с тях. От първите й скици на героите, както и от първите ни дискусии, които разбрах, че открихме идеалния екип.

Уестфийлд: Само четене на искането за книгата, тук се случва много. Какви бяха вашите влияния или мотивации за поредицата?

Милиган: Има много неща. Книгата обаче може да бъде сведена до история за млад човек – младеж – който се опитва да открие кой е той, както и какво го е превърнал в метода, който е. С други думи, най -старата история има. Бягането с приказката е манията на детето към метаморфозата на Франц Кафка. Това не е случайно. Тази странна, както и ужасяваща притча за абсурдното, отчуждението, както и за домакинската дисфункция действат на Leitmotif, както и от решаващо значение за разбирането на един единствен ум на детето. Когато бях млад, бях много взет с Кафка, както и по -специално тази история. В съчетание с това е цялата концепция за странни неща, които се правят на мозъка, както подсказва заглавието. Когато започвах тази история, в мозъка ми се случваха някои доста странни неща (аз съм епилептик, така че това може да се случи), както и така, макар да се грижи за универсални теми за трансформация, отчуждение, както и гигантски хлебарки младежи лоботомии завои да бъда изключително лична работа за мен. Тес сякаш се възползва от всичко това, както и добави собствената си особена ДНК към сместа, от която се е родило затрудненото дете, тъй като е родено лоботомия на младежа или продължава да се ражда, акушено от дизайнера на черната корона Шели Бонд. Предварителният имейл на Шели до мен в началото на този период на бременност беше озаглавен „Хей лоботомия“, както и така, така че може да се твърди, че е доставила това своеобразно яйце с първото си семе. Тогава младежът лоботомия има трима родители, за което подозирам, че е методът на бъдещето.

Kid Lobotomy #1 Frank Viclity Cover

Уестфийлд: Колко точно световна сграда направихте за поредицата?

Милиган: Много. както и това е едно от нещата, които наистина ми харесаха да работя върху тази книга. Има готическо високо качество на историята, тъй като тя е поставена главно в развалина на стар хотел, който представлява собствената психическа разпада на нашия герой. Младежът е израснал на това място, заедно с обсебения от краля си татко огромен татко, както и с братя и сестри Роузбуд, за когото младежът е обезпокоил копнежи.

Уестфийлд: Какво могат да гледат посетителите напред в книгата?

Милиган: Ще има лоботомии. Ще има изместване на формата. Както и много по -добре да не резервирате едно от пространствата в долните дълбочини. Онези гости, които са нещастни или решителни, за да проверят в хотел Suites, ще открият често причудлива, както и неприятна домакинска драма, която играе, в центъра на която са самия лоботомия на младежи, голи, свири на арфа, както и да чакат Космическа услуга, която никога не идва.

Kid Lobotomy #2 Tess Fowler Cover

Уестфийлд: Кои са няколко от героите, които ще срещнем?

Милиган: Самият младеж, разбира се. Той е неуспешна рок звезда, както и нежелателен мениджър на хотела. Надстъпването над хотела, както и животът на детето е огромен татко. Когато младежът имаше психиатрични проблеми, огромен татко плати някои новаторски медицински процедури, за да се опита да му помогне. Или е имал много повече злокачествени мотиви? Тогава има Роузбуд, комплекс на деца, както и великолепна сестра, която вярва, че тя трябва да е била направена на мениджър на хотела вместо дете, което, когато е добавена към кръвосмесителния фризсън, създава интензивен тип съперничество на братя и сестри. Gervais, както и Ottla са двама от персонала на хотела, които ще играят решаваща роля в пътуването на Kid. Причината, поради която Отла е кръстен на предпочитания брат на Франц Кафка, е тайна, която младежът някой ден ще открие … но преди това има голяма болка, лудост, както и метаморфоза …

Kid Lobotomy #2 Eric Canete Cover

Уестфийлд: Какво можете да заявите за вашето сътрудничество?

Милиган: Тес разбира тази книга, както и добавя тойR собствени концепции, както и чувствителност. Лоботомията на младежите не би била лоботомия на младежи, ако не беше моето партньорство с Тес, чието изкуство продължава да удивява, както и да ме удоволствие.

Уестфийлд: Това е една от първите книги от отпечатъка на Черната корона. Как точно се включихте в това?

Милиган: Имейл от Шели Бонд, озаглавен „Хей лоботомия“.

Kid Lobotomy #3 Tess Fowler Cover

Уестфийлд: Някакъв вид коментари за затваряне?

Милиган: Някои книги, върху които работите, сякаш се справят със собствен живот. Макар и странни, както и заемат собствената си специфична вселена, те просто изглеждат онлайн, както и дишат. Младо лоботомията е една такава книга. Харесва ми. както и се надявам и другите да го харесат.

Покупка

Детска лоботомия

Leave a Reply

Your email address will not be published.