медийно издание – Комиксите на изображението с удоволствие разкриват черно -белия хайвер#286 Корица на легендарния художник Тод Макфарлейн и седемте варианта на оценяване на колористите, които показват високото въздействие на колористите на художествената среда.
Селекция от бестселъри на колористите-Морено Динисио, Франк Мартин, Матю Уилсън, Оуен Гини, Аналиса Леони, Никос Кутсис, Жан-Франсоа Боулие-вдигат собствени въртене на един и същ корица на McFarlane за тези #WeBeLieve в варианти на колористи, и всяка корица Показва техните коренно различни техники и зашеметяващи резултати.

„Важният принос на колористите в нашия носител не може да бъде надценен и дори най -добрите произведения на изкуството могат да се възползват от участието на точно точния колорист“, казва Ерик Стивънсън, издател на Image Comics. „Когато гледам страници, влизат за комикс от първия терен до готовия проект, често, когато колористът се включи, книгата наистина започва да се оформя, когато личността на произведението на изкуството и разказването на истории наистина блестят. Някога колористите бяха само последната спирка на продуцентския влак, но днес колористите са от съществено значение и надеждни сътрудници – често се движат с художници или писатели/художници от проекта до проекта. Всеки колорист има свой собствен глас и няма по -добър начин да подчертае колко различно може да изглежда готово произведение на изкуството, отколкото като покаже ръката на седем различни колористи и как техният подход е повлиял на едно произведение на изкуството. Всички сме развълнувани от резултата и се надяваме да сте еднакво развълнувани да видите как едно и също произведение на изкуството може да изглежда в ръцете на множество колористи. ”

Вярваме, че в колористите е втората от много инициативи в планираната кампания на Image #WeBelieve 2018, подчертаваща важния, напоследък пренебрегван талант на индустрията на комиксите.

Comics е визуален носител за разказване на истории с мастила на художника и работещата ръка на палета на колориста за предаване на тона и настроението в готово произведение на изкуството.

Достъпно в сряда, 30 май, краен срок за прекъсване на поръчката в понеделник, 7 май:

Spawn #286 CVR A B&W от McFarlane (Mar180760) Spawn #286 CVR B от Dinisio (Mar180761)
Spawn #286 CVR C от Мартин (февруари188683)
Spawn #286 CVR D от Уилсън (февруари188684)
Spawn #286 CVR E от Gieni (февруари188685)
Spawn #286 CVR F от Леони (февруари188686)
Spawn #286 CVR G от Koutsis (февруари188687)
Spawn #286 CVR H от Beaulieu (февруари188688)

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Окончателният набор от покрития #315, разкрити Sspawn #315, ще разполагат с Barends, Segovia и три високо колекционерски варианти на изкуството на Todd McFarlane, плюс първата поява на чумата. Съобщението за пресата следва: Media Release – Image Comics има удоволствието да разкрие пет спиращи дъха хайвера #315, включващи произведения на изкуството от Björn Barends, Stephen Segovia и три корици …
28 януари 2021 г. в “Комиклист”

Изкуството на Arte #1 на Spawn разкрива годината на Spawn продължава, Image Comics пуска произведения на изкуството от вселената №1 на Spawn. Съобщението за пресата следва: Съобщение за медиите-В началото на юни Тод Макфарлейн официално пуска началото на новата си вселена „Световно изграждане“. Близо 30 години в създаването, дългоочакваната вселена №1 на Spawn #1 е поставена …
31 март 2021 г. в “Комиклист”

Comiclist: Image Comics Нови издания за 06/06/2018ComicList: Image Comics Нови издания за сряда, 6 юни 2018 г., от Чарлз Лепадж. Черен път The Holy North HC, $ 34.99 Black Science #36 (Покрийте Matteo Scalera & Moreno Dinisio), $ 3,99 Black Science #36 (Cover B Brian Level), $ 3,99 Смърт O …
4 юни 2018 г. „Комикси“

Leave a Reply

Your email address will not be published.