Крадните хора в Aspen Comics са доставили комикляни с техните искания за комикси и други продукти, представени в визуализациите от декември 2018 г., предвидени да изпращат от февруари 2019 г.

Aspen Comics 2019: Годината напред

Различни – история / изкуство / цветове

Най -доброто ръководство за всички неща Aspen Comics!

Тазгодишното издание включва пълен достъп по всякакъв начин на заглавията на Аспен за 2019 г. за календарната година, включително Fathom и Soulfire на Майкъл Търнър, връщане на класики като Damsels в излишък и Лола Xoxo и други, и разбира се всички нови имоти на Aspen, които ще бъдат разкрити изключително тук! Плюс това, задълбочени новини и задкулисни действия, които можете да намерите само в тази масово евтина книга за грунд! Това е Aspen Comics задължително ръководство за всички търговци и фенове!

Aspen 2019: Годината, която предстои е в магазините на 6 февруари 2019 г.!

FC 24 страници .25c

Aspen Visions Fathom – въртене на нашата съдба №1

Блейк Норткот – История / Майкъл Стая Мария – изкуство

В традицията на DC Elseworlds и Marvel „Ами ако?“ Класическите истории идват много концепция за огъване на Аспен досега-аспирарни визии!

Втората вълнуваща глава продължава тук като част от специална мини-серия от три части, обхващаща много популярни заглавия на Аспен-Ватом, Soulfire и изпълнителен помощник Iris! Точно как изпълнителният асистент Ирис среща преименуваща героиня на Фатом, Аспен Матюс, за първи път – и как се случва всичко във викторианската ера?! Ще трябва да откриете сами в страниците на тази секунда от събитие от три части в пулсационното изстрелване на изцяло новата линия на Aspen Visions Line от книги, които ще разбият всичко, което знаете за много популярни герои на Аспен!

FATHOM – Spining нашата съдба №1 е в магазините на 6 февруари 2019 г.!

FC 32 страници $ 3,99

Артефакт един #4

J.T. Крул; Винс Ернандес – История / Ромина Монели – изкуство

Въвеждане на Реми, млад и енергичен изследовател и ловец на реликви, чието безгранично любопитство води до стряскащо откритие отвъд всичко, което би могла да си представи!

Реми е прекарала целия си живот като безстрашен ловец на реликви, но нищо не може да я подготви за шокиращото откритие, което прави този проблем – този, който завинаги ще промени концепцията за живота си напълно! И все пак, това може да бледнее в сравнение с още по -голям шок, който тя получава, след като се върне в Кралството, тъй като Аколут постави своите гнусни действия, за да могат всички да видят – и за пореден път жертвата е някой, скъп на сърцето на Реми!

Изцяло нов Aspen Comics Ection-Edventure Epic от ума на създателите Винс Ернандес (Fathom на Майкъл Търнър: Kiani, Charismagic) и J.T. Крул (Soulfire на Майкъл Търнър, Jirni) с спиращи дъха илюстрации от новодошлия Ромина Монели!

Artifact One #4 е в магазините на 27 февруари 2019 г.!

FC 32 страници $ 3,99

Забележка на дребно: Artifact One #4 ще се достави с две корици от художници Ромина Монели и JP Mavinga. Всяко покритие е на разположение за закупуване отделно, без ограничение на количеството или ограниченията.

Fathom Vol 7 #8

Рон Марц – История / Сия Оум – изкуство / Питър Щайгервалд – Цветове

Заглавието на годината за най-продаваната през 1998 г. празнува 20 години през 2018 г.!

Епичният финал за този 20-годишен обем е тук! Аспен Матюс е спасил света много повече пъти, отколкото може да преброи, но този път е личен! Със самата тъкан на семейните й връзки, висящи в баланса в центъра на глобален конфликт между суперсилите, и цивилизацията на сините, изложени на риск да бъде загубена завинаги под бунт, Аспен се озовава да бъде изправена пред най -голямото предизвикателство от живота си в „Купете да за да купите, за да купите да за Запазете както света отгоре, така и отдолу!

Водещото заглавие на Майкъл Търнър и Аспен Комикс отбелязва своята забележителна двадесет години, като се има предвид, че дебютът му по Grand Fashion! Творческият екип на суперзвездата на Рон Марц (Зелен фенер, вещица) и Сия Оум (Лола Xoxo) са на борда, за да доставят Fathom, а известната героиня, Аспен Матюс, на ново поколение читатели, както и всеотдайни фенове сили!

Fathom Vol 7 #8 е в магазините на 9 януари 2018 г.!

FC 32 страници $ 3,99

Soulfire Vol 7 #8

J.T. Krul – Story / Chahine Ladjouze – Art / Wes Hartman – Цветове

Отпразнувайки 15-годишнината от своето творение, необикновената визия на Майкъл Търнър за магия и чудо се завръща за изцяло нов том!

Янус и манипулирането му на магия изглежда не знаят граници. Ще могат ли Маликай и Грейс да се отърват от най -актуалния му показ на мощността? И на каква цена? Във Everlands Фай е заобиколен от всички страни от врагове … какво трябва да прави кралица в покупката, за да си осигури царството? Плюс това, Касиди се озовава в буквален ад на Земята в новата сфера на Рание, тъй като настоящият обем на Soulfire достига своя климатичен финал!

Водещото заглавие на Майкъл Търнър и Аспен Комикс отбелязва своята забележителна петнадесета година и творческият екип на дългогодишния писател на Soulfire J.T. Крул (тийнейджърски титани, Джирни), новодошълът Чахине Ладжуз и колористът Уес Хартман обединиха усилията си, за да доведат нови читатели като Welnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.