Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони

Super Trick Dilemma War #1 Heroes Cover. Изкуство от Дерек Чар.

Луиз Симонсън е написала такива комикси като Power Pack, X-Factor, Superman: The Guy of Steel, както и много други. Сега тя насочва интереса си към група герои на анимационната мрежа, както и злодеи в супер трик дилема от IDW. Симонсън, както и съредактор на книгата, Сара Гейдос, съвсем наскоро разговаряха с Роджър Аш от Уестфийлд за предстоящата серия.

Уестфийлд: Какво привлече към теб към войната за дилема на супер трика?

Луиз Симонсън: Бях в Сан Диего миналата година, както и трябваше да говорим за това. Звучеше като наистина забавна идея. По принцип аз съм антикосовъра, тъй като съм правил кросоувъри, както и аз съм болен от тях в света на супергероите, тъй като те въвеждат всеки един герой, както и те продължават много добре. Това е идеалното количество. Имате шест проблема, които са основната история, както и тогава имате още пет истории, които се свързват в периферно, които ще бъдат забавни, ако ги купите, но ние не държим пистолет към главата ви, заявявайки „Ако вие Не купувайте тези проблеми, няма да разберете какво се случва. ” Е, ние сме малко. Смях обаче ще можете да се съобразите с предварителния разказ, сякаш това е графична книга, както и от себе си, без да се налага да купувате 500 броя. Вярвам, че има 10 или 11 комикса, които ще покажат какво се случва в историите. В проблемите на спинофа ще има раздел, който показва как точно злодеите се събраха, за да напишат своята лига от необикновени злодеи.

Сара Гейдос: Основната серия е шест броя. Този иновативен екип е Луиз Симонсън (писател), както и Дерек апела (художник). След това има петте „един изстрела“, които свободно се свързват с кросоувъра, както и също така функционират на две страници обратно във всеки брой. Връзката на двете страни има точно същия иновативен екип като основната серия, но останалата част от всеки проблем има свой иновативен екип. Джони Браво е от Ерик Бърнам (писател), както и Ерика Хендерсън (художник); Мрачни приключения на Били, както и Манди е от Кейт Лет (писател), както и от Троя бит (художник); Къщата на Фостър за въображаеми приятели е от Иван Коен (писател), както и Паулина Ганухо (художник); Кравата, както и домашните птици са от Джим Зуб (писател), както и от Хорхе Монлонго (художник); както и кодово име: младежите в съседство е на Скот Питърсън (писател), както и Райън Джамполе (художник).

Супер трик дилема Война №1 Злодеи покриват. Изкуство от Дерек Чар.

Уестфийлд: Кои са злодеите в историята?

Симонсън: Аку е основният злодей в Самурай Джак. Той е демон. Той е основният човек; основният двигател; Човекът, който събира другите момчета заедно. Вторият най -мощен злодей е Вилгакс, който е основен антагонист във Вселената на Бен 10. И, разбира се, Бен е един от героите. Има Моджо Джоджо, който е един от злодеите на момичетата Powerpuff. Той е прекрасен. Той е фантастичен за използване. Той ще играе основна роля в него. както и Мандарк, който е вид злодей в лабораторията на Декстър. Той е противоположно на Декстър. Той също се всмуква в него. Той е злодей на чирака.

Уестфийлд: Какви са трудностите да накарате тази разнообразна група герои да работят заедно? Например, Dexter е изключително различен от самурайския Джак.

Симонсън: Играем го директно, тъй като имаме опит, в който злодеите имат план, за който изискват да съберат героите. Те произвеждат поредица от капани, които прихващат нашите различни герои, както и ги довеждат до място, където ще продължат със своите зли схеми. Те ще ги грабнат от световете, в които съществуват, в средата, в която съществуват, както и ще ги въведат на място, където всички те съществуват в точно същото време, както и в пространството. Ед, Ед, както и Еди са там, тъй като някой се е прецакал. Смях, така че нашите герои си взаимодействат като себе си със собствените си герои, както и по свой начин, но се търкаля срещу личностите, странностите, както и странността. Всички те имат своите прекрасни герои, както и всички те са изключително различни. Забавно е да ги накарате да си взаимодействат. Сякаш е много от вашите приятели, които не се разбират, но вие ги разбирате всички, както и те се събраха на огромен празник (хвърлен от злодеи), както и трябваше да работят заедно. Или не, както може да бъде ситуацията. Точно така го предвидих, както се оказа доста добре. Поне анимационната мрежа заяви да.

Уестфийлд: Ед, Ед, както и Еди наистина изглеждат като странният човек тук. Какво ги прави чудесни да включват?

Симонсън: Ед, Ед, както и Еди нямат правомощия. Другите герои го правят, дори Декстър. Той има силата на ума си. Той е момче гений, тъй като е склонен да казва на хората. Ed, Edd, както и EDDy са просто редовни хора. Те ни представляват. Какво би се случило на типичните хора, хвърлени в обстоятелство, при което съдбата на света пребивава? Какво бихме направили? Как точно да действаме? Точно как бихме реагирали? Вярвам, че това е, което Ед, Ед, както и Еди изпълняват по собствения си забавен, донякъде глупав, начин. Ед, Ед, както и Еди говорят за нас. Също така, те са там, тъй като ги харесвам. Те ме карат да се смея.

Super Trick Dilemma War #1 вариант на корица. Изкуство от Кейти Кук.

Уестфийлд: Ще се появи ли някакъв тип от поддържащите герои като Дий Ди или Кметът на Таунсвил?

Симонсън: Не. Имаме толкова много герои, с които се занимаваме сега, плюс цяла партида роботи, че изглеждаше, че питаме художника Дерек Чар, който върши прекрасна работа, да върши много. Би било също така объркващо. Предполагам, че може би бихме ги въвели, ако направихме един от онези типични кросоувъри, които преминаха от два проблема на жените Powerpuff до три проблема на лабораторията на Dexter към това, както и другият, както и продължихме една година като година като както и половина. Въпреки това нямаше място, което да ги въведете. Бих искал обаче да вкарам периферните герои. Dee Dee е бунт. Има много страхотни неща, които може би сме направили, но просто нямаше място. Може би това ще се хване, както и ще можем да направим нещо друго още веднъж.

Gaydos: Наистина бих искал да мога да изгоня още няколко комикси от този мач, така че ще видим кои герои наистина отговарят на посетителите.

Членството обхваща всичките шест проблема на Super Trick Dilemma War се обединяват, за да напишат този голям образ. Изкуство от Троя Литъл.

Уестфийлд: Има ли някакъв вид характер, който откривате, че наистина се радвате да пишете?

Симонсън: Харесвам момичетата Powerpuff. Те са сериозно забавни. Харесвам Mojo Jojo. Харесвам цялата тази вселена. Комиксът на Powerpuff Women е наистина добре направен. Чувствах се сериозно предизвикана да се замисля толкова близо до това, както прави рутинният художник/писател на Powerpuff.

Харесвам Ед, Ед, както и Еди. Останалите са страхотни. Самурай Джак е герой – тип кръст между Батман, както и Супермен; Той е по -скоро като герой, който ме използва за писане. Бен 10 е страхотен. Визуално той е прекрасен, тъй като може да се промени във всички тези извънземни. както и той е толкова мъдра уста. Той също е забавен. Не разбирам кой бих избрал.

Аку е бунт. Aku ще продължи, както и ще заявява нещата директно като главен злодей за известно време, както и тогава той ще хвърли този причудлив отговор, който ще превърне каквото и да е настрани.

Героят, че имам най -голям проблем, е Dexter, когото откривам, че е бунт, но ми беше по -трудно да се справя с него по някаква причина. Сега го получа – с помощта на моите редактори, Сара Гейдос, както и на Карлос Гузман. Навсякъде, където се прецаквам, те ми помагат да го поправя. Както и ако всички ние се прецакваме, сигурен съм, че ще чуя от нашите читатели.

Уестфийлд: Направихте ли много изследователско проучване за това?

Симонсън: Направих толкова, колкото можех обаче, че не е напълно, лесно достъпно. Моята публична библиотека дори не носи DVD -та на анимационната мрежа. Ужасяващо, нали?! Известно време може да гледам поне първия сезон на много епизоди в Netflix, но те не бяха донесли всички сезони. Така че откриването на достатъчен материал, за да разбере истински героите – особено декстър – беше малко предизвикателно. Изследователското проучване, което успях да направя, обичам. Това е просто забавни неща за гледане.

GAYDOS: Моят съредактор Карлос Гузман, както и двамата израснах на много от тези предавания, така че винаги се радваме да влезем, ако Луиз има някакъв вид въпроси. Както и след това нашите лицензодатели, анимационна мрежа, любезно предлага толкова насоки, както и препоръки, ако е необходимо.

Дизайн на сателит Roboworld. Изкуство от Дерек Чар.

Уестфийлд: Има ли нещо повече, което бихте искали да заявите за историята?

Симонсън: Най -вероятно вече съм заявил толкова, колкото трябва да кажа. Злодеите се събират, както и улавят героите, както и ги довеждат до място, където ще използват героите в план за доминиране на своите светове, както и след това да преминат към Вселената.

Spinoff One-Shots функционира крава, както и пилешкото, Джони Браво, Кодовото име: Младежите в съседство, къщата на Фостър за въображаеми приятели, както и мрачни приключения на Били, както и Манди. Проблемът с Джони Браво се оказа страхотно. Това е единственото, което съм виждал. Той се върти в основния разказ като на Super Trick Dilemma War #2.

Интериорен стил Roboworld от художника Дерек Чар.

Уестфийлд: Какво е да работиш с художника Дерек Чар?

Симонсън: Не мога да ви кажа достатъчно страхотни неща за този човек. Той е толкова страхотен разказвач! Направих много групови книги. Груповите книги са много забавни за писателите, но те са наистина трудни за художниците. Дерек е чудесен достатъчен разказвач, както и страхотен достатъчен визуален organizer, че той е в състояние наистина да го накара да работи. Просто се надявам, че не го изнася. Има просто толкова много герои. Видях цветовата версия на първите 10 страници, както и беше абсолютно, както и изцяло издухан. Никога не съм го удовлетворил, не мисля. Изумен съм точно колко е страхотен. В допълнение към всички герои, които са в характера, всички герои са нарисувани, както са в своите карикатури. Жените Powerpuff приличат на момичетата Powerpuff. Бен 10 се появява като Бен 10. Въпреки това всички изглеждат правилно съпоставени един срещу друг. Aku е съставен от плоски форми. Други са линейни. Дерек получава жестовете, както и изрази на всички точно. Той привлича емоция в допълнение към действието. Той е изключително умел, както и аз съм толкова щастлив, че работя с него. Също така, неговият стилен смисъл е наистина добър. Той има всичко за него.

Гейдос: Работата с Дерек е просто страхотна. Открих го, когато търсех жени Powerpuff, които покриват художници, както и високото качество на работата му веднага беше очевидно. Както Луиза каза, не само може да се справи с поддържането на нещата на модела, той е в състояние да влее удоволствие, както и енергия в страниците, в допълнение към собствените си неща.

Дизайн на роботи Vilgax. Изкуство от Дерек Чар.

Уестфийлд: Някакъв вид коментари за затваряне?

Симонсън: Купете тези комикси. Смях Много се забавлявам да го съставя. В известен смисъл това не е точно кросоувър. По -скоро е като графична книга, повредена в глави. Може би в крайна сметка ще бъде препечатан като графичен роман; Нямам концепция за това. Наистина ми е приятно да го правя. Не е стресиращо. Както и да не чувствам, че хората се измъчват да купуват неща, които няма да искат да купуват. Вярвам, че хората, които разглеждат първия проблем, както и му предоставят възможност, наистина ще искат да проверят следващия проблем, както и всички спиниофи, тъй като ще бъде забавно. За хората, които харесват анимационната мрежа, както и разбирам, че има партида от хора, които правят, надявам се, че това искат да видят.

Gaydos: Да, купете тази книга! Наистина се надяваме тази поредица да резонира с читателите, точно като забавно, над топ приключението. Толкова сме благодарни, че Луиз работи по това, както и да донесе огромната си експертиза, топлина, както и хумор в поредицата. Аз съм изключително щастлив редактор!

Покупка

Супер трик дилема Война №1

Leave a Reply

Your email address will not be published.