Media Release – Magnetic Press & Star Comics Writer/художник Ulises Fariñas обяви Буньо, отчетлив нов отпечатък на комиксите в Magnetic Press. Отпечатъкът се управлява независимо и куриран от Ulises Farinas & Storme Smith.
Първите 3 заглавия, публикувани от Buño, ще бъдат: Light (написано и илюстрирано от Rob Cham), Cloudia & Rex (написано от Ulises Fariñas & Erick Freitas, илюстриран от Даниел Иризари) и ръководството за дизайн на Guardian Force (писмено и илюстрирано от Ulises Fariñas, мастиран от Майк Презато).

„Започнахме Буньо, защото искаме да направим тази индустрия по -добра“, каза Фариняс. „Аз съм създател на латиноамерикански, аз съм кубински американец, кубински/афро-кубинец, много съм неща и искам да не чувам просто издателите да говорят за многообразието, искам да бъда това разнообразие, И искам да направя това възможно и за другите.

„Буньо е инди-издател и половина, но ние работим с магнитната си преса на съмишленици, защото Буньо ще прескочи отвъд дребния модел за самостоятелно публикуване, за да вкара тези нови книги в ръцете на публиката навсякъде наоколо Светът и никой не прави това по -добре от магнитната преса. ”

Президентът и издателят на Magnetic Press Майк Кенеди каза за Буньо: „Ulises създаде невероятна и еклектична общност от художници и разказвачи с толкова чудесно разнообразна гама от стил и визия. Радваме се да видим, че тези проекти излизат в света и сме развълнувани да предложат възможност и канал, за да му помогнат да получи тези фантастични заглавия там. ”

Първото заглавие, което ще излезе от Буньо, е Light, мълчалив, оригинален графичен роман, написан и илюстриран от Роб Чам. Светлината е мълчалив графичен роман, който следва двойка авантюристи от черно -бял свят, докато те се впускат в епичен стремеж да събират пет вълшебни скъпоценни камъни от дълбоко в земята и да ги изведат на повърхността, за да върнат цвета си в света. Опасното им пътуване през осветените от факел мрак ги отвежда до динамични тайни пещери, неограничени пасажи, кристално чисти води и срещи с необичайни зверове, вредни същества и мистериозни отшелници. Светлината ще удари рафтовете септември 2016 г.

Cloudia & Rex, написан от Ulises Fariñas & Eric Freitas и илюстрирани от Даниел Иризари. Cloudia & Rex е пищно представена свръхестествена фантазия, която следва две момичета и майка им, които се оказват в средата на огромен, свръхестествен изход. По време на пътуването си Cloudia е дадена силите на стотици различни богове, но дори и тези не й помагат да се примири със смъртта на баща си.

Ръководството за дизайн на Guardian Force е мета-измислена книга за изкуство и дизайн, написана и нарисувана от Ulises Fariñas, подредена от Майк Презато. Опакован с стила на подпис на Фариняс на безкрайно изчерпателно изкуство; Книгата представя потресаваща гама от необичайни технологии, причудливи чудовища и извисяващи се супер-бани. Ръководството за дизайн на Guardian Force перфектно съчетава фантастиката с историята на дизайна в реалния свят, функционирайки като художествена времева линия за динамичен измислен свят, и витрина за родословието на дизайна в жанровете Sentai и Tokusatsa.

„Буньо е глупава измислена дума и наистина отразява вида на съдържанието, което искаме да публикуваме“, каза Фариняс. „Ще публикуваме комикси, които са свежи и неочаквани. Ще направим вида на книгите, които можете да направите, когато имате 100% творческа свобода. ”

Буньо дебютира с Rob Cham’s Light, в магазините септември 2016 г.

За магнитната преса

Magnetic Press е издателски лейбъл, създаден, за да помогне на създателите от цял ​​свят да споделят своите истории с английски език/северноамерикански пазар. С десетилетия опит в производството и пускането на наградени материали за компании като Archaia, Dark Horse, DC, Grow Studios, Viz Media, White Wolf, Electronic Arts, Namco, Microsoft, Fox и Lucasfilm, магнитното преосмисля връзката между Създател, издател и читател.

Уебсайт: www.magnetic-press.com
Facebook: facebook.com/magneticpress
Twitter: www.twitter.com/magneticpress
Instagram: www.instagram.com/magneticpress/

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Magnetic Press обявява пет нови издания на есен/зима, председател на San Diego Comic Con 2016, Magnetic Press току -що обяви пет нови графични романа, за да закръгли пълния си състав за есен/зима за 2016 г. Горещо на заздравяването на магнитната преса ‘разкриване на новия им отпечатък на Буньо с Ulises Far …
9 юли 2016 г. „Комикси“

Визуализация на Comiclist: Редовно шоу #34 Media – Нова Arc Story, с участието на писателите на гостите Ulises Farinas и Erick Freitas от съдия Dredd! Ригби и Мордекай започват състезание, за да видят кой може да стане много по -героичен. Редовно шоу #34 отпечатък: Kaboom! Писатели: Ulises Farinas & Erick F …
6 април 2016 г. „Комикси“

Преглед на комиклист: Motro #2Media Release – Приключенията на младото момче, което ще бъде крал Контиnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.