Goldin е разбил рекорда за най-скъпата търговска карта, продавана някога с частна продажба на 7,25 милиона долара на карта на Honus Wagner T-206. Тази продажба се извисява покрай предишния най-висок през цялото време от 6,6 милиона долара, също се провежда от Т-206.

Следният текст е от прессъобщението на Голдин.

С 7,25 милиона долара Goldin току-що разби рекорда за най-скъпата търговска карта на всички времена, улеснявайки частната продажба на търговска карта на Honus Wagner T-206.

Картата, която получи 2 клас от Sportscard Guaranty Corp. (SGC), разбива записа на 6,6 милиона долара, също по-рано държан от карта на Wagner T-206. Предишното издание на картата на картата съдържа клас 3 от SGC.

„Аз съм в тази услуга от много дълго време и видях много необикновени търговски карти и парчета мемориали, но на Земята няма нищо като карта на Т-206“, заяви изпълнителният председател на Голдин и основател Кен Голдин. „Има причина, поради която никоя карта на Вагнер никога не се е продавала за по -малко, отколкото е била закупена по -рано – картата е изкуство, това е история, това е фолклор. T-206 е една от причините да правя това, което правя и защо тежките колекционери по света толкова обичат това хоби. Да бъдеш част от историята и да се улесни тази рекордна продажба е чест. ”

T-206 Wagner е един от безспорните върхове на търговските карти, с по-малко от 50 удостоверени копия на Земята. Обикновено се описва като „Мона Лиза на бейзболни карти“ и е част от един от най -популярните комплекти за всички времена. Той включва един от най -големите играчи на бейзбола и остава един от неофициалните символи на събирането на търговски карти.

Goldin е изградил рекорда на стерлинги като водещ пазар за търговски карти, колекционерски предмети и мемориали. През годините компанията и Кен Голдин продадоха много повече от 1,5 милиарда долара в мемориали от много от най -големите имена в спорта, историята и поп културата, поставяйки много записи в процеса. Компанията е обработила много повече от 40 индивидуални артикула на стойност много повече от 1 милион долара, както и рекордни продажби за артикули, включващи спортисти от целия свят, включително Майкъл Джордан, Леброн Джеймс, Майк Троут, Серина Уилямс, Миа Хам, Коби Брайънт и други.

Голдин активно приема пратки за бъдещите си търгове. За да попитате за изпращане на артикули, изпратете имейл на sell@goldin.co. За много повече информация за частния отдел за продажби на Goldin, моля, изпратете имейл на privatesales@goldin.co.

Goldin е водещият пазар за търговски карти, колекционерски предмети и мемориали. Основателят Кен Голдин е продал много повече от 1,5 милиарда долара мемориали от много от най -големите имена в спорта, историята и поп културата. Компанията рутинно поставя записи за най -скъпите търговски карти и други мемориали, продавани някога.

Колекционерите през целия живот и новите любители зависят от Goldin, защото компанията професионално удостоверява всичко, което продава. Голдин е официалният партньор за търг на Мемориалната зала на славата на Мемориал на Naismith, Асоциацията на възпитаниците на бейзбола в основната лига и родното място и музей на Babe Ruth. Научете много повече в Goldin.co и в Twitter и Instagram.

Искате много повече актуализации на търга?

Редки скъпоценни камъни в Heritage’s 5 – 7 август за видео игри с подпис

Влиянието на инфлацията върху събирането и инвестирането на комикси

Steph Curry, Kobe Bryant & LeBron James, забелязани в юлския спорт на Голдин

*Този блог не е поискан, нито спонсориран от Голдин.

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

„Копиране на ракета“ на Action Comics #1 се продава за рекордни $ 3,4 милиона! Има нов Action Comics #1 King в града, момчета! Известният комикс е поставил нов личен най -добър, като се продава чрез частна продажба за 3,4 милиона долара! Прессъобщение С любезното съдействие на Голдин; Runnemede, NJ, 12 септември 2022 г.-Единственият по рода си „ракетно копие“ на Action Comics #1, който представя първия…
12 септември 2022 г. „комикси“

Том Брейди новобранецът разбива рекордно, на 4 март, новобранец на Том Брейди, носещ подписа си, продаден на търг за стабилни 1,32 милиона долара. Тази карта разруши предишния рекорд на футболна карта, карта на Патрик Махомес, която се продава за 861 000 долара, само преди месец в началото на февруари. Тази карта на Брейди носи изображение …
5 март 2021 г. в “комикси”

Steph Curry, Kobe Bryant & LeBron James прожектираха в юлския спорт на Goldin в токчетата на четвъртата титла на шампионата в НБА и първите финали на наградата MVP за Стеф Къри, Голдин има удоволствието да обяви най-новия си търг, разполага с рядка, износена от играта Джърси от всички -Поч охрана на World Warriors. В този търг са представени и артикули с участието на Mookie Betts, Josh Allen и други изгряващи …
13 юли 2022 г. в „търг“

Ъгъл на комиксите

Leave a Reply

Your email address will not be published.