Стрелката (иначе се разбира като Cwverse) на CW е един от най -известните DC франчайзи там. Започна с Arrow и е породил сериали като Flash, Supergirl, Legends of Tomorrow и Black Lightning. Докато Arrow приключи в началото на 2020 г., много от другите серии все още продължават, включително Flash с участието на Грант Густин като титулярен герой. Въпреки че има слухове, че шоуто приключва скоро, Густин съвсем наскоро разработи едногодишна оферта за договор, която изглежда прави сезон 9 вероятно; Въпреки това, това може да е последното, тъй като от последните показания на Грант Густин с ICM за театрално представяне, но може да означава, че светкавицата е потенциално?

Показанията за Грант Густин с ICM сигнализират края на светкавицата?

снимка чрез CW

Кажете, че не е така! Въпреки че нищо не е поставено в камък, подписването на ICM може да сигнализира, че Густин се подготвя да премине към други проекти. Той участва в нов филм, излизащ в Netflix, наречен спасен от Ruby, където той играе определен войник на име Дан, който мечтае да се присъедини към екипа на K-9 Rowse & Rescu . Преди това той е участвал заедно с Фелисити Хъфман, Росарио Доусън, Ник Робинсън, както и с Кати Бейтс в инди-драматургията на Уилям Х. Мейси, Кристал, както и е част от ансамбълния актьорски състав на Афлуенца на Кевин Аш, генерационен идващ настъпник на Афлуенца на Кевин Аш, генерационен идващ настъпване на Афлуенца на Кевин Аш, генерационен идващ настъпване на Афлуенца на Кевин Аш, генерационен идващ нататък Възрастова драма, поставена сред предградие на Лонг Айлънд от по-висок клас.

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Като се има предвид автобиографията му, ние разбираме, че Густин има актьорски котлети, но истината, че подписването му на ICM е за театрално представяне, може да намеква за възможността Густин да се върне към дните си на музикалния киносалон. Той участва във функция на пробив на Бродуей като част от възрожденска обиколка на West Side Story по време на своята друга година в университета в Елон, където изследва в цялата страна, като поддържа тази продукция за повече от 400 изпълнения. Предпоставката, много веселие най-вероятно го разбраха като Себастиан Смит, водещата на певческата група на Warblers на Академията на Далтън в Glee на Fox.

Самият Густин изложи, че мисли за други проекти. Той отиде в подкаста на Маллавил на Майкъл Розенбаум, вътре във вас, както и говори за това колко точно е благодарен за светкавицата, но също така желае да се разклони. Той каза:

„Изключително съм съзнателен, особено в конкретни моменти на това колко съм късметлия, както и колко точно могат да се покачват до този момент. (Но) има много неща, които имам чувството, че съм пропуснал. Последните четири прекъсвания сега имах работа с хиатус, с която паднаха от Flash. Има много други шансове, които са на разположение, които са (изчезнали) от уреждането на конфликти. ”

Това е подобно обстоятелство, с което алумът на стрелата Стивън Амел също отиде. Той разбра, че се стресира, както и пожела да провери няколко от другите му проекти, които включват шоуто на шоуто и филмовия код 8. Въпреки това той каза на Розенбаум в подкаста си, че би искал да се върне като Оливър кралица в някакъв капацитет. Така че дори ако светкавицата е потенциално да свърши, винаги има този блясък на надеждата, че той може да се появи в някакъв капацитет.

Можете ли да видите Бари да се връща към корени на музикалния си кино? Проверете видеото по -долу!

Докато Грант Густин като Flash беше комфорт за феновете на DC навсякъде, може и да е време да се подготвите да заявите сбогом. Знаем … и ние не сме подготвени. Засега поне разбираме, че все още имаме сезон 9.

В момента можете да видите Грант Густин като Бари Алън в сезон 8 на The Flash. Филмът му Netflix, спасен от Ruby, ще премие на 17 март 2022 г.

Какво вярвате, че Grant Gustin Indications с ICM означава за светкавицата? Може ли светкавицата да бъде потенциално приключваща? Вярвате ли, че трябва или не трябва? Нека разберем в коментарите по -долу!

Препоръчана снимка чрез CW

Leave a Reply

Your email address will not be published.