на Джейн е малко плашещо, влизащо в серия от Webcomic Soap Opera на тази късна дата, особено когато първите страници показват заключваща мрежа от над 40 знака. В такива случаи установих, че е най -добре да пренебрегна тези въведения и страницата „История досега“ (въпреки че бих искал да прочета частта, в която Джейн очевидно е отишла на конвенция за кожи) и ще скоча най -добре в The комикс, вдигайки каквото мога.

Оказва се в този случай, че това е най -добрата стратегия, защото ситуацията в Световния том 6 на Джейн е позната и разбираема. Майката на Джейн се среща с новата си приятелка, само майка не го знае, защото Джейн пази тайни. Не само майката не е актуална за любовния живот на Джейн, майката не знае, че Джейн е лесбийка, така че Джейн и съквартирантът Итън се преструват на двойка. Постъпват недоразумения и прикрития … от двете страни.

Много харесвам отворения, удобен стил на изкуството на Пейдж Браддок. Лесно би се вписвал в старомодна страница на комикси (преди да започнат да се набиват толкова много), като лесбийка за по-добро или за по-лошо. В някои случаи нейните дизайни на героите ми напомнят на Жул Фейфер, всички дълги крайници и разхлабени линии.

Сред ситуацията на Джейн има парченца и парчета от различни драми на други герои. Някои бяха много по -забавни (и разбираеми) от други, но тази техника със сигурност демонстрира колко разнообразни са актьорският състав и техните приключения. Историята на Чел, по -специално, е като екшън драма, включваща отмъстителни зачервяване от полицейските й дни и голяма част от нея е привлечена от различен, много по -изчерпателен стил, който да съвпада.

По -късно Джейн става по -приятелска със стар приятел. Обичам подобни отношения, защото смятам, че са добра идея, когато и двамата хора вече знаят за един друг. За съжаление, това е сложно от това, че вече има приятелка. Откажете сапунената опера! и скалата, като двете жени се появяват, за да я направят.

Актьорският състав също звучи реалистично, сякаш можех да познавам тези хора. Виждам защо тази поредица все още върви силна. Това ме кара да се кикотя, кара ме да се задъхвам, кара ме да си клатя главата скръбно от съчувствие … това е наистина добър ситком, само по -дълго. (Безплатно копие за този преглед беше предложено от издателя.)

Споделя това:
Twitter
Facebook
Tumblr

Подобни публикации:

Световният том на Джейн 7jane световният том 7 е нещо заминаване за Пейдж Браддок. Предишните томове от поредицата са преработени колекции от комикси, с акцент върху сапунените опера и наблюденията на Daily Life на заглавния герой. Това е първият дълъг сюжет, разработен като такъв от самото начало, и …

Любовни писма до света на Джейн от Пейдж Брадък е комикс за отрязване на живота за жена и нейния кръг от приятели и приятелки, който отбелязва 20-годишнината си тази година. За крайъгълен камък Lion Forge пусна колекция от антология, любовни писма до света на Джейн, която прави както отправна точка, така и … …

Нищо по -добре се смята, че те могат да направят история за живота на колежа, защото изглежда толкова просто, особено за по -голямата част от публиката, която е преживяла академичните среди. Това не е така, защото разумните герои и особено диалогът са по -трудни, отколкото може да си мислите. Тайлър Пейдж го получава най -добре с …

Leave a Reply

Your email address will not be published.