медийно издание – Comics Pros, обърнете внимание! Бюлети за наградите Harvey 2012 предстои до полунощ в петък, 17 август 2012 г.! Окончателното гласуване, предоставено от Изпълнителните комитети на наградите Harvey, както и от Baltimore Comic-Con, се предлага при гласуването в интернет на harveyawards.org.
Наречен в чест на покойния Харви Курцман, един от многобройните таланти в индустрията, наградите Harvey признават изключителна работа в комиксите, както и в последователно изкуство. Те ще бъдат предоставени на 8 септември 2012 г. в Балтимор, MD, съвместно с Baltimore Comic-Con.

Номинациите за наградите Harvey се избират единствено от създателите – тези, които пишат, рисуват, мастило, буква, цвят, дизайн, редактиране или по друг начин са включени в иновативна способност в областта на комиксите. Те са единствените пазарни награди както номинирани, така и избрани от пълното тяло на професионалисти по комикси. Кажете благодаря на всички, които вече са участвали, като подадете окончателно подаване на гласуване.

Гласуването е достъпно за всеки професионално включен в иновативна способност в областта на комиксите.

Моля, вижте нашия сайт Relauched на harveyawards.org. Гласуването вече може да бъде завършено с помощта на интернет гласуване, гласуване на PDF или лесна текстова бюлетина по имейл. Комитетът за награди Harvey би искал да каже благодарение на Глен Хауман, както и на Марк Уитли за техния непрекъснат стил, както и за техническа работа в службата на наградите Harvey.

Това ще бъде седмата година за наградите Harvey в Балтимор, MD. Билетите за отиване на вечерята на Harvey Awards ще бъдат предложени скоро на.

Тази година Baltimore Comic-Con ще се проведе на 8-9 септември 2012 г. Церемонията, както и банкетът за наградите Harvey 2012 ще се проведат в събота вечер, 8 септември.

За допълнителна информация за Harvey Kurtzman, както и за наградите Harvey, вижте Harveyawards.org!

Baltimore Comic-Con отбелязва своята 13-та година за извеждане на пазара на комикси в Балтимор, както и в района на Washington D.C. С списък на гостите, които са ненадминати в бранша, Baltimore Comic-Con ще се проведе на 8-9 септември 2012 г. За много повече информация, моля, вижте уебсайта, Twitter или Facebook страниците.

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

2013 г. HARVEY номинира за номинация, което се дължи на 6 май се дължат на …
3 май 2013 г. „Комикси“

2013 г. Harvey Awards номинация за номиниране, което се дължи на 6 май Наречен в чест на покойния H …
14 март 2013 г. „Комикси“

Харви номиниране на бюлетини, които трябва да се появят в понеделник, 28 март, издание – Бюлети за номинация за наградите Harvey 2011, чест на Works, публикувани през 2010 г., предстоят в понеделник, 28 март. Бюлетините ще бъдат приети по имейл до полунощ, 28 март. За тези, които желаят да изпратят бюлетината, тя трябва да бъде поставена от …
17 март 2011 г. „Комикси“

Leave a Reply

Your email address will not be published.