Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони

От Джош Кроули

В ситуация сте пропуснали първа част, ето полезна връзка. На шоуто!

Викториански трик жени на Steampunk

Викториански трик жени на Steampunk еднократно

Това ме заинтригува. Отвъд това наистина нямам какво да кажа. Хм; Може би просто изисквам да се нагрея.

Харизмичен

Харизмичен #0

Хари Рандолф свърши забележителна работа, както и тази серия изглежда не е по -различна! Както и ако предлага навсякъде в близост до жена Mechanika (от Аспен, както и Джо Бенитес), ще искате да си вземете ръцете на копие от това възможно най -скоро!

Owly & Wormy, добри приятели всички

Owly & Wormy, добри приятели всички aflutter hc

Някои хора не се интересуват от очарователни комични книги, които не са в цвят. Е, това вече не е причина да не се проверяват ник! Това би направило доста отличен подарък за великденска кошница! Разбирам, че смятам да предоставя поне един като подарък.

Художествените произведения на Тони от блестящи светове

Изкуството на Тони от Slining World SC

Не разбирам много за Тони, нито за блестящ свят, но тази корица беше достатъчна, за да ми предложи. Прекрасно е! Както и художествените книги на Удон винаги са били от доста висок калибър. Разбира се, ако харесвате чудовища …

Илюстрации на чудовища ловец

Илюстрации на чудовища Hunter sc sc

Рааар! Не че разбирам много и за Hunter Monster, но и причините, по които също са много по -голяма от тази книга. Едно от страхотните неща за книги като това е, че – като се има предвид, че обикновено харесвам изкуството, но съм ужасно в/не това се забавлява от игрите – не е нужно да получавам система за игри, само за да гледам изкуството.

Овесена каша: 5 изключително страхотна причина да пробиете делфин в устата

Овесена каша: 5 изключително страхотни причини да пробиете делфин в устата SC

Не ме разбирайте погрешно: Не подкрепям насилието срещу животни, но бих се излъгал, ако заявих, че не съм се смеел на глас (за щастие с никой наоколо), когато проверих заглавието на тази книга. Както и нека всички да бъдем честни: Делфинът трябва да е направил нещо, за да го има. Добавен бонус: Описанието споменава Бейкън.

6-инчов екшън фигура на Scott Pilgrim

Две неща: 1) Натъжаван съм, че не можем да ви предложим като набор от две, вместо като цялостна ситуация; 2) Това ме прави доста ярост, че има само фигури на Скот Пилигрим. Можем да получим много няколко версии на Скот в по -късни асортименти, така че защо да не поставим различна фигура тук … като, о, не знам … Ramona Flowers?!

Капитан Америка ецва пинт стъкло

Marvel Etched Pint Glass: Капитан Америка (Комплект от 2)

Почти не ги предложих. Защо? Вярвах, че цената е малко стръмна. За щастие, забелязах, че цената е за комплект от две! Разбира се, ако Капитан Америка не е вашата скорост, не забравяйте да проверите тези други отлични очила с оформени пинти, както и Steins.

Това изглежда е за това за този месец. Ако не сте открили нещо страхотно ново, което да проверите, аз се ангажирам да опитам малко по -трудно следващия месец! Да се ​​надяваме, че преди това ще ви потърся; Както следващия вторник!

Следвайте моите туитове, изпратете ми имейл, както и не забравяйте да следите Facebook на Westfield Comics.

Джош Кроули може или не може да бъде клавишникът за Everclear. Той категорично ви предлага да не се обзалагате, че е той.

Leave a Reply

Your email address will not be published.