Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Индустриални новини,
Прессъобщение

Лов на Върколака: Адамантиум Програма

Наистина ли е Логан? Мистерията около завръщането му продължава….

Ню Йорк, Ню Йорк – 13 февруари 2018 г. – Върколакът е преходил през Вселената на Marvel, от страниците на много популярното Legacy Comic Marvel на 2017 г. до текущия външен вид на Логан в Wolverine Pages, включени в Select Marvel Comics …, но IS IS Това наистина Логан, който всички знаем и обичаме?

Този май, историята, която стартира през априлското търсене на Wolverine #1, продължава като интрига, мистерия, романтика и екшън да се сблъскат в легендарно толкова голям, че ще са необходими четири различни серии, за да разкажат приказката! С участието на трепети и втрисане за всички фенове на X-Men като миналото на Wolverine се връща, за да преследва всички наши весели мутанти, всяка отлична история се връща към старите си училищни приключения-промяна на някои герои в методи, които ще шокират читателите.

Лов за Върколак: Нокти на убиец

Организирани от търсене на Върколака и смъртта на писателя на Върколака Чарлз Суул, звезден актьорски състав на таланта се обединиха толкова, колкото разгадайте тайните на Wolverine. Отмъстителите няма писател на предаване Джим Зуб, писател на She-Hulk Марико Тамаки, изцяло новият писател на Върколака Том Тейлър, невероятният художник на паяк Матео Бъфани, Синята художник на X-Men R.B. Silva, Black Panther и художника на екипажа Бъч Гуче и паяк -Нан/художник на Deadpool Крис Бачало ще обедини усилията си за четири серии, които формират едно блокиращо легендарно приключение, всяка от които се състои от свой собствен различен жанр и мистерия: изгубено оръжие (ноар/детектив), Адамантиум Програма (Екшън/Приключение), Нокти на А убиец (ужас) и мистерия в Мадрипор (Dark Romance.)

„Задържах езика си, само чакам да обявя този проект и екип от ултра талантливи създатели“, заяви редакторът на сериите Марк Панисия. „Докато всички тези истории разкриват намеци за по-голямата мистерия зад завръщането на Wolverine, всички писатели разполагат с някои доста огромни моменти, които ще имат фенове на X-Men да говорят и обсъждат дълго време напред.“

Лов за Върколака: Мистерия в Мадрипор

С участието на класически герои от Marvel от Daredevil до Kitty Pryde до Spider-Man to Iron Man, Major Marvel Heroes ще стане част от мистерията на Wolverine, докато се опитват да намерят Логан и да разберат неговите тайни. Но с отговорите идват много повече въпроси … и с експонатите идват дори много повече мистерии. Всяка улика води до друг усукан път и всяка история ще предложи на феновете с друго изтръпващо парче от пъзела, което ще доведе посетителите по -близо до намирането на истинската истина!

И всичко ще се събере, за да постави сцената за най -шокиращата и дръзка история на Върколака до момента заедно с ефектно завръщане!

Завръщането му беше само началото – встъпителната глава на една история, която ще докосне всички ъгли и всички герои на Marvel Universe. Потопете се в цялото удоволствие в търсенето на Wolverine One-Shot този април и след това не забравяйте да следвате всички действия с изгубено оръжие, Адамантиум Програма, Нокти на убиец и мистерия в Мадрипор, наличен през май!

Лов за Върколак: Изгубено оръжие

Лов за Върколак: Изгубено оръжие (№ 1-4)

Написано от Чарлз Суул

Изкуство от Matteo Buffagni

Лов на Върколака: Адамантиум Програма (#1-4)

Написано от Том Тейлър

Изкуство от Р. Б. Силва

Лов за Върколака: Нокти на убиец (#1-4)

Написано от Марико Тамаки

Изкуство от Бъч Гуйс

Hunt for Wolverine: Mystery in Madripoor (#1-4)

Написано от Джим Зуб

Изкуство от Крис Бачало

Leave a Reply

Your email address will not be published.