Тази публикация се подаде под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони

Робърт Грийнбергер

От Робърт Грийнбергер

Wonder Lady от Greg Rucka Vol. 1

11 -ият час завръщане на Грег Рука към въпросната лейди беше причина за събитие в Wondercon съвсем наскоро и по щастливо време, предварителното му изпълнение се преопакова под практическия въпрос за заглавието Лейди от Грег Рука Вол. 1. Тази пълнена колекция включва проблеми #195-205, както и въпроса с въпроса: Графичната книга на Hiketeia, както и продължава да създава фантастично четене.

Докато предишните създатели я изследваха като героиня, Amazon, както и като функционален модел, Rucka беше първият, който наистина се впусна в работата си като посланик на TheMyscira в света на човека. Той й предостави посолство за база от операции, както и след това го попълни с широк асортимент от герои, осигурявайки нейните свежи гледни точки, от които да отскочи, всички, докато нанасяше бронята, както и да я извади със зло.

Под Рука злото приема много различни форми, от познатото завръщане на Сребърния лебед, както и на лекар Психо до нов тип зло, по -трудно да се биеш, под блъска на връзките с обществеността от Вероника Кейл.

Предварителният му сюжет се фокусира върху нейната функция като дипломат, както и посланик. Принцеса Даяна дори събра своите есета, както и стихове в книга, озаглавена „Размисли: Колекция от есета“, както и речи. Докато бестселър, многобройни нарушаваха от нейната гледна точка, като предизвикаха непредвиден дебат, воден с енергичност от бизнесдамата Вероника Кейл, завладявайки я от много по -належащи заплахи.

„Докато го представяхме, размишленията не бяха нищо, но книга с идеи, нов метод за Даяна да популяризира целта си в света на патриарха“, каза Рука пред Bulletin на Comics. „Но да го погледнем каквото и да е реалистично, нямаше метод за валидиране, че няма поляризиращ отговор. Въпрос Лейди публикува книга? Беше гарантирано, че тя ще разгневи някого, някъде. ”

Wonder Lady #203

Книгата беше изготвена, с изключителна последователност за ерата, от Дрю Джонсън, както и Рей Снайдер. Когато Джонсън се нуждаеше от почивка, той беше умело заменен от Шейн Дейвис, Стивън Садовски, както и Джеймс Райз. Поредиците от поредицата в началото бяха в края на продължителното бягане на Адам Хюз, както и след няколко корици от Фил Ното, както и едно от Мат Вагнер, Дж. Джоунс се настани като следващия известен художник, който ни измъкна в нас в закупуване на всеки проблем.

Боговете са важна част от историята на въпроса, както и под Рука, те са се приспособили към съвременната рокля, както и технологията, използвайки лаптопи вместо свитъци. Тяхната политическа разумност никога не се отказваше, както и за известно време Зевс беше маневриран от властта от отмъстителна Атина, която гарантираше Арес да управлява подземния свят. Арес пътува там, както и използва въпроси на жените срещу Хадес (в опит да спаси духа на Хермес по заповед на Атина), за да се изплъзне, както и да намушка владетеля на мъртвите в гърба, убивайки бога.

И все пак феновете на неговото бягане също се зарадваха на работниците в TheMyscira House, посолството, базирано в Централен парк. Както Рука обясни на ресурсите на комиксите, „[исках] да се уверя, че има група за поддръжка от герои, с които да си взаимодейства, както и актьорски състав от герои, с чиито очи можем да видим Даяна. Втората функция е, че те налагат разликите между Даяна, както и всички тези различни герои. Направих някакво изследователско проучване за това, което предполага, че е посланик на Организацията на обединените нации, както и това е 20 -часова задача, ако имате късмет, както и ако не, това е 26 -часова работа на ден . Включената… политика е завладяваща, но не е супер подходяща за поредицата. Американската процедура би направила доста уморителна книга. ”

Писателят призна, че отчетливият герой Фердинанд, Минотавърът, който е служил като готвач на посолството, е бил хит на пробив с читателите. По същия начин през това време беше признато, че Даяна е вегетарианец.

„Едно от наистина страхотните неща за Даяна“, добави Рука, „е, че тя прегражда тези два свята, една изключително разумна-колкото и книга за супер герой на DCU може да има разумен свят-както и този свят, който е признат Извън митологията. Просто ми е толкова страхотно, че тя може да бъде на улицата, след като разговаря с Супермен, след като се обърна към Общото събрание на САЩ, както и на следващата страница, да бъде на Олимп, спорейки например със Зевс. ”

Wonder Woman: The Hiketeia

Финалната дъга в колекцията включва тъмния рицар, както и стария враг на Амазонка, лекар Психо, маскиран като Жокер, водещ до няколко красиви корици. Графичната му книга с Caped Crusader, както и Amazon Princess, Въпрос жена: The Hiketeia, илюстрирана от JG Jones, също е щастливо включена тук.

Рука също се справи с филмовите си критици за действиетокоефициент, който беше значително набиране. „Има много действия, просто няма много насилие. Освен че мисли за това кой е въпрос на лейди-посланикът на Темисциран в ООН, Амазонка, обучена за война, но отглеждана за мир, почти богомобилност, благословена с мъдростта на Атина-насилието никога няма да бъде злонамерена реакция. Това е против каквото и да е в нейния характер. Когато Даяна отива при меча, тя отива при меч, разбирайки какво точно означава това, разбирайки точно колко непредсказуемо е и вредното насилие.

„Когато Даяна отива при меча, това е решаващо, както и точно, никога не се извършва набързо, нито без грижи.“

Покупка

Wonder Lady от Greg Rucka Vol. 1

Уайт да разберем много повече за жената на въпроса? Проверете въпроса на въпроса: Amazon, Hero, Icon от Робърт Грийнбергер!

Wonder Lady #203 Кавър от базата данни на Grand Comics.

Leave a Reply

Your email address will not be published.