Aftershock Comics има ново заглавие, което излиза на 5 април, наречено Eleanor & The Egret. Написано е (и пише) от Джон Лайман (Chew, Tek Jansen на Стивън Колбърт), както и илюстриран от Сам Киет (The Maxx), както и за крадец на изкуство, който се разминава от гигантска птица. Ето описанието:

Донякъде сюрреалистична приказка за крадец на изкуство, както и нейния съмишленик, говорещ екзер, който става малко по-голям след всеки успешен каперси Прогресивно странно опасна игра на котка и мишка.

Ето основната корица на проблем №1, от Киет.

Първото нещо, което ме порази, беше, че изглежда, че може да е историческа история (и при условие че тази шапка), че роклята е нелепа. Частта, която се откроява, е там, където е достатъчно строг, за да предложи копче за корем! Това не е добре за комикс, който искам да прочета, тъй като точно как може да се съсредоточи посетителят върху историята, когато художникът желае да привлече интерес към телата на хората със Skintight костюми?

Покритието от 1 на 10, от Елизабет Торк, е по -вдъхновяващо, както и на окото ми, осигурява малко повече концепция за концепцията. Въпреки това по -малко хора ще го видят, както и ще бъде по -скъпо да притежавате. Срам.

Лейман беше цитиран, като казва:

„Горд съм, че съм част от семейството на афтършока, както и благодарни, че те застават зад Сам, както и аз за тази изключително уникална, както и за книга за килтер. Бих обяснил Елинор и Егрета като басня, както и сюрреалистична романтика, но най -вероятно е по -бързо наричана нещо, което не е бързо описано. Това е смесване на два уникални гласа към комиксите. Също така е просто причина за мен да предоставя страхотни неща, които да рисувам, и в това той надхвърля всички очаквания – няколко от страниците, в които се обръща, са абсолютно спиращи дъха. ”

Споделя това:
Twitter
Facebook
Tumblr

Подобни публикации:

Lucifer Season 5 дебютира петък с толкова малко нови продукции – телевизионни предавания, както и филми не могат да бъдат направени по време на заключване, очевидно – преразглеждам стойността на различните стрийминг услуги, за които се абонирам. Просто няма достатъчно, за да запазя вниманието ми, както и имам купища DVD -та, които да гледам. За съжаление, всеки има в …

Amazon включва графични романи на Lifetime Reading Listsamazon миналата седмица пусна „100 книги, които да проверят в цял живот“, предлаган списък с четене с широкообхват. Те пожелаха да покрият пълен живот, така че включва фантастика, нехудожествена литература, класика, съвременни произведения, както и дори детски книги. Що се отнася до графичното изкуство, той включва спазването на комични заглавия, както и асоциираните произведения: Persepolis: …

Нулевата жена на Сам Киет се завръща в Printsam Kieth беше известна с уникалния си стил на изкуство, както и с причудливи видения, с работата си върху Sandman, Epicurus The Sage, както и собствения си Maxx, преди да започна да чета този тип комикси. Следователно нулевата жена може да е била първата от работата му, която прочетох. Първоначално беше …

Leave a Reply

Your email address will not be published.