, че в Marvel беше очевидно сеизмично разтърсване. Sony, както и противопоставянето на Disney над Spider-Man, слуховете, че Marvel Studios ще поеме телевизия Marvel, както и амбициозен състав на MCU Phase 4. Въпреки това, това, което разтърсва, беше останало тайна досега. Кевин Фейдж, президент на Marvel Studios, беше повишен в главен иновативен директор, което означава, че ще наблюдава основно каквото и да прави бизнесът. Разбира се, ръцете на Фейдж бяха около проектите на Marvel Studios, но новото заглавие означава, че всички ръководители под чадъра на Marvel Studios във филма, както и телевизията, сега работят директно за него. Заедно с филмите, както и с телевизията на живо, Marvel House Sentitment, както и други работни места за анимация, също вече са под негова компетентност.

Крайният срок, който за първи път наруши историята, разбива структурата на отчитането:
„Фейдж продължава да докладва на съпредседателя на Уолт Дисни, както и на главния иновативен полицай Алън Хорн, както и на съпредседателя Алън Бергман…. Точно тук е точно как структурата на отчитането ще се подрежда точно под Фейдж: Дан Бъкли ще продължи като президент на Marvel Entertainment, където Айк Перлмутер остава председател…. Той ще продължи да контролира издаването на Creative/Editional, както и в тази способност, която сега ще докладва на Feige. ”

Бъкли все още ще докладва на Perlmutter по отношение на публикуването на операции, лицензиране, както и продажбите. Marvel Mainstay Joe Quesada все още ще докладва на Бъкли, тъй като остава иновативна водеща, въпреки че функцията му е намалена донякъде с този ход.

Разбира се, има смисъл, че Кевин Фейдж ще бъде популяризиран, ако не и главен иновативен полицай в Marvel Studios, тогава нещо подобно важно. Feige е отговорен за наблюдението на най -успешния филмов франчайз за всички времена. Само за 11 години той взе студио, което изглеждаше „твърде късно“ на празника на филма за комикси, както и го направи крайъгълен камък на поп културата. (Независимо дали Мартин Скорсезе вярва, че филмите на Marvel са кино или не.)

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

Все пак времето на Фейдж идва премия в наши дни. В момента той ръководи MCU, сделката за Spider-Man, както и да измисли как точно да внесе страхотните четири, както и X-Men в MCU. Кевин Фейдж също ще създаде филм за Междузвездни войни, партньор с Катлийн Кенеди от Лукасфилм. И все пак, дори и при цялата тази работа, той е премахнат, че той е като младеж, който трябва да играе с всичките си предпочитани играчки за многомилионна кутия.

Какво смятате, че Кевин Фейдж е повишен в главния иновативен полицай от Marvel Studios? Вярвате ли, че това ще помогне да направи всички предложения на Marvel много по -добре или ще го разсее и много от основния MCU? шум в коментарите или посегнете в социалната мрежа, за да споделите мислите си.

Препоръчана снимка от Gage Skidmore чрез Wikimedia Commons

Leave a Reply

Your email address will not be published.