Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта и колони

KC Карлсън. Изкуство от Кийт Уилсън.

от KC Carlson

Е, това е Коледа през юли, тъй като издателите започват скок през празничния сезон, като насрочват цял ​​куп интересни книги и идеи за подаръци за издание от октомври и ноември, принуждавайки ни всички да мислим за даване на празници (и съхраняване), докато все още е 90 градуса навън. Sheesh! Ще се откажа от много от моите типични мърморене, че пазарът на комикси е цикъл на продажби с два сезона, като вторият (празничен сезон), започващ преди първият цикъл (сезонът на комичната конвенция) дори да приключи. Двойна шейш! Както и да е, ще се върна следващата седмица с много повече предложения за страхотни комични колекции, но засега има някои страхотни проекти, които се дебнат точно отвъд моето лудорийство. Доволен Кримбъл!

Този месец в Classic Comic Strip Collections

Джони Хазард: Пълният неделя том 1

Джони Хазард: Пълният неделя том 1: 1944-1946 (Hermes Press): Тази колекция от класическата приключенска лента на Франк Робинс е възстановена за излизане през декември. Ако искате, трябва да пренаредите сега, тъй като всички предишни поръчки са анулирани.

Miss Fury Sensational Sundays

Miss Fury Sensational Sundays: 1941-1944 (IDW/LOAC): Първата книга на IDW Miss Fury преиздаде неделните комикси на героинята от 1944 до 1949 г. Този спътник предшественик попълва пропастта, преиздавайки всяка неделна лента от началото на комикса през април 1941 г. до Април 1944 г., което предполага, че това са приключенията, които въвеждат олово в пантера и всички основни герои. Плюс това, оригиналната книга за Мис Фюри отново е в печат и е достъпна за пренареждане! Тази книга беше номинирана за награда Eisner за най -добра архивна колекция. Редактиран от Trina Robbins и разработен от Lorraine Turner. Твърди корици на цвят 164 страници.

Фъстъци всяка неделя

Фъстъци всяка неделя: 1952-1955 (Fantagraphics): Много съм доволен, че Fantagraphics правят тези книги. Неделните ленти на фъстъците вече са включени в своята серия „Пълните фъстъци“ (макар и в много по -малък формат и в B&W), така че това не е строго съществена покупка, но много със сигурност е желателно подобрение. Той е публикуван в голям формат (12.75 ”x 10”) и ще бъде в пълен, динамичен цвят, базиран на оригиналните красиви нюанси, пълни с богати фонови пастели, балансирани от смело оцветяване на характера. Тъй като този първи том включва всички неделни ленти от първите пет години на поредицата (преди героите да бъдат назначени повече или по-малко постоянни, последователни и идентифицируеми оцветяване), ще видите някои доста необичайни цветове на запазената марка на Чарли Браун на Чарли Браун Зигзаг тениска (преди да е официално жълта). Плюс това, читателите с остри очи ще могат да забележат много от много популярни герои на лентата (включително Шрьодер, Люси и Линус), въведени в лентата като бебета. Освен това, тъй като ще получите пълни пет години неделни ленти, можете да видите еволюцията на ранния стил на изкуството на Шулц. Това е първото в серия от 10 прогнозирани тома, събиращи всички неделни ленти от фъстъци в цвят. Въведение от автор и филмов критик Джонатан Розенбаум. 288-страници огромен цвят на цвят. Предлага се през ноември.

Пого том 3

Пого том 3: Доказателство за обратното (Fantagraphics): Две по-пълни години на Pogo (1953-1954), въвеждайки смелия политически характер (карикатура?), Който почти запечата сделката защо Pogo е един от класическия американски комикс ленти и защо Уолт Кели се смята за един от водещите сатиристи в страната. Хората в Америка нямаха малки проблеми с приравняването на коварния Wildcat Easy J. Malarkey с асцендентен антикомунистически сенатор Джоузеф Маккарти. Темата беше достатъчно чувствителна, че до следващата година Провидение, Род Айлънд, вестник заплаши, че ще изпусне лентата, ако лицето на Маларки отново се появи в нея. Отговорът на Кели? Той отново се появи Маларки, но сложи чанта над главата на героя за следващата му поява. В тази история има много повече, но трябва да я изживеете сами в тази красиво ремастерирана колекция от Pogo на Кели, включваща също 104 неделни ленти, всички напълно възпоменати. Също така няма да искате да пропуснете историята на един от героите, които се опитват да забият пазара на вода, както и два разрушителни хори на „Deck Us All With Boston Charlie“. Плюс това, много пояснения и много повече! Само миналия уикенд, том втора от тази серия спечели награда Eisner за най -добра архивна колекция/проект – ленти. (Да!) Този том със сигурност ще бъде номиниран за следващата година. Не го пропускайте! Мащабно мащабно B&W & цвят на 344 страници. Предлага се през ноември.

Цвят на Мики Маус на Уолт Дисни неделя 2 том 2

Цвят на Мики Маус на Уолт Дисни неделя Том 2: Робин Худ отново се вози (Fantagraphics): Друга колекция от класическите магазини на Floyd Gottfredson’s Mickey Mouse, всички напълно възстановени и представени изцялоцвят. Много различни приключенски жанрове са представени тук като Мики и бандовите битки средновековни в „Приключението на Робин Худ“, със западния екшън в „Шериф на Nugget Gulch“. Плюс това, все по-омрачната мишка на Мортимер в „Съперник на Мики!“ (Който също беше анимационен анимационен филм на Мики Маус през 1936 г.) Много повече от 30 страници допълнителни функции, включително не-мишки Disney Comics от Gottfredson и коментар от Disney Scholars. Твърда корица на 280 страници. Тази книга е предоставена и в атрактивно декориран комплект за подаръци в неделята с том с том от поредицата.

Книги за комикси

Най -доброто от книгата на Comix: Когато Marvel отиде под земята

Най -добрата книга на Comix: Когато Marvel отиде под земята (Dark Horse/Kitchen Sink): Празнуване не само за завръщането на пресата на кухненската мивка като активен издател (Yay, Denis!), Но и официалната документация за това, когато Marvel се побърка през 1974 г. и мислех, че може да опита да публикува Underground Comix. Въпреки че технически не е официална публикация на Marvel, три броя на Comix Book бяха публикувани като B&W Magazine от Marvel Offshoot Magazine Management Co., преди да бъде отменена безцеремонно. След дълги преговори, Denis Kitchen успя да публикува вече завършените издания #4 и 5 чрез собствената си преса за кухненски мивки през 1976 г. Има много страхотни истории (и завладяващи издателски първокласни), свързани с този проект, се надявам Marvel Издателят Стан Лий (в неговото въведение) и подземният пионер Денис Кухня (в неговия напред) споделят някои от тях с нас. По -голямата част от книгата ще бъде страхотен подземен Comix от Джоел Бек, Ким Дейч, Джъстин Грийн, Трина Робинс, Скип Уилямсън, С. Клей Уилсън и Арт Шпигелман (с първата национална поява на Маус). 184 страници B&W & Color Hard Cover.

Divas, Dames & Daredevils: Изгубени героини от комиксите на Златния век

Divas, Dames & Daredevils: Изгубени героини от комикси от златен век (изтребление на ангелската преса): Вероятно е добре, че от време на време говоря със съпругата си Йохана за неща, за които в момента пиша, или никога не бих знаела, че ние ние Имаше копие от доказателство за това в къщата. (Понякога забравяме да споделим това, което получаваме по пощата.) Това със сигурност изглежда много по-готино от 100-думи за преглед. Това е колекция от препечатки на B&W на някои от много по -неясните (и публично достояние) женски приключенски герои в комиксите на Golden Age. Всъщност знам няколко – като лейди Сатана, жената в червено, Амазония и Миста на Луната – но аз съм очарована от мадам Стрейндж, магьосницата на Zoom, Бети Бейтс: Лейди в закона, блондинката бомбардировач (не се извежда Кралицата на ролери Дерби Джоани Уестън) и мъчително наречената путка Катнип. Авторът Майк Мадрид (The Supergirls) потърси тези невероятно неясни героини на комиксите, намери представителни истории и анотира всеки от практически 30 героя, както и настъпи (някои) информация за жените създатели, които се плъзнаха обратно в анонимност, когато тяхната тях Героите го направиха – когато мъжките художници се завърнаха от Втората световна война. Добра почит към забравена ера на комиксите. 240 страници B&W Softcover.

Ръководство за железен човек

Ръководство за желязо (DK): Да не се бърка с издаденото от Marvel Желязо Ръководство, което е изпълнено с схеми на Eliot R. Brown на Essential Armors и S.H.I.E.L.D. Helicarrier от комиксите. Ръководството за Iron Man е нов том от DK за всичко Iron Man. Но кой железен човек? Изключителната информация, която имаме върху нея, изглежда показва, че може да е най-вече филмовия IM, тъй като описанието, което сме гласили „въз основа на Iron Man, Iron Man 2, Marvel’s The Avengers и Iron Man 3, този потапящ инча Universe Book транспортира читателите във фантастичния свят на Тони Старк и предоставя ексклузивен поглед както в гражданския си, така и в много героя. Вдишвайки историята на Stark Industries и коването на първия костюм на Iron Man, Ръководството на Iron Man също изследва имението на Малибу на Тони и поверителните досиета на S.H.I.E.L.D. на героя от Ironclad, неговата броня и глобалните рискове, с които се е сблъсквал. ” Така че вашето предположение е толкова добро, колкото и нашите. Написано от Даниел Уолъс. Книга с твърди корици на 160 страници (предполагаме).

Тайната история на комиксите на Marvel

Тайната история на комиксите на Marvel: Джак Кирби и лунните артисти от империята на Мартин Гудман (Fantagraphics): Това изглежда е странична/паралелна история на ранните комикси на Marvel (навременна). Те бяха само малка част от издателството на Martin Goodman „Empire“, която включваше луридни пулпи, мъжки списания с участието на сексуално заредени детектив и романтична къса фантастика и скандални листове за знаменитости. Those sensationalist publications were released side-by-side with comic books mainly aimed at eight-year-olds, and a number of well-known comic book professionals worked for both, including Jack Kirby, Joe Simon, Alex Schomburg, bill Everett, Al Jaffee, Dan Decarlo и други. Това може да е причинило скандал тогава, ако някой известен (въпреки че в днешно време разбираме, че издателите могат да се насочат към различенt аудитории едновременно). Блейк Бел и д -р Майкъл Дж. Васало автор тази книга, която включва редки произведения на комичното изкуство. Твърди корици на 300 страници с цветни и B&W илюстрации. Предлага се през ноември.

Файловете на Superman

Файловете на Superman (Andrews McMeel): Много съм очарован от очевидната предпоставка на тази книга. На повърхността изглежда, че това е измислена история на популярен супергерой: Супермен. Опакован с изрезки от Daily Planet, записи в списанията, оцелели артефакти от Krypton, схеми за крепостта на уединението и други технологии, досиета от островния затвор на Stryker, както и стотици „снимки“ на враговете и съюзниците на Superman, извлечени от съвременните комикси на Супермен , той има предвид пълната, обширна житейска история на човека от стомана, от неговото раждане като Кал-Ел, за живота му като Кларк Кент и Супермен и дори нататък в бъдещето. Смешно, тази дума: „бъдеще“. Обратът на книгата е, че той е записан от легиона на 31 век на член на Super-Heroes Brainiac 5, който също е потомък на един от най-големите врагове на Супермен, Brainiac. Както всички добри фенове на LSH (като мен) знаят, официалните записи от 31 век за 21 век са схематични, в най -добрия случай, така че, Brainiac 5 го поема върху себе си, за да състави почит към своя герой и приятел (с помощта на асистента по научни изследвания Матю Матю Матю К. Манинг). Публикувано, за да прилича на книга от 21 век (съжалявам, феновете на Omnicom!), Това е твърда корица с цвят на 312 страници. Предлага се през ноември.

Сега в Softcover

Монетата на Юда

The Judas Coin (DC Comics): Един от най -добрите графични романи през последните години, написани и нарисувани от Уолтър Симонсън. Следва историята на една от сребърните монети, които Юда беше платен да предаде Исус, тъй като минава през историята на DC и многобройни неочаквани ръце, включително Батман, две лице и прилеп. Симонсън привлича всяка от шестте глави в различен стил. Очарователно за учене! 104-страница цвят меко покритие.

Marvel Masterworks: Sgt. Fury том 1

Marvel Masterworks: Sgt. Fury том 1 (Marvel): Събиране на първите 13 броя на военния комикс за хора, които не обичат военните комикси! Рядък поглед към двуока Ник Фюри! (Това не трае дълго …) Произходът на командосите на вой! Основни действия на Втората световна война, включително битки с барони Строкер и Земо и някакъв мъж на име Адолф! Гост с участието на капитан Америка и Бъки и с участието на ранна, действителна, постоянна, Marvel Universe Death! Донесен ви от Sgt. Стан Лий, пехотинецът Джак Кирби и Cpl. Дик Айрес. Уа-ху! 320-страшен цвят меко покритие. Най -доброто нещо, което ще прочетете тази година! Това е поръчка!

Големи книги

DC Comics: Новите 52 злодеи Omnibus

DC Comics: Новите 52 злодеи Omnibus (DC Comics): Това събира всички 52 злодеи месец еднократни снимки. (Въпреки че не е номериран или озаглавен като такъв. Моля, отидете тук за пълен списък.) Изискането на книгата не споменава индивидуалните корици на 3D движение, които ще се появят в оригиналните комикси, така че ние приемаме, че те няма да бъдат включени. Въпреки това, има нова (и ограничена само до първото отпечатване на тази книга) 3D Motion Montage корица за тази колекция. Това е цветна твърда корица от 1,184 страници с ограничено подобрение на 3D капака. Количествата могат да бъдат разпределени от DC Comics, така че въпреки че е вероятно да получим достатъчно копия за покриване на поръчки, не можем да гарантираме, че ще получите това ограничено подобрение на покритието, тъй като тази ситуация се идентифицира от DC Comics и Diamond Distribution и е извън нашата контрол.

Deadpool от Джо Кели Омнибус

Deadpool от Joe Kelly Omnibus (Marvel): Просто не „получа“ Deadpool. Чувам, че е много смешно. Казаха ми, че много хора наистина, наистина се наслаждават на това. Казват ми също, че става въпрос както за наемници, така и за уста. Объркан съм от устата. Бях неволно ударен в главата с чук за шейни, когато бях на шест (истинска история). Това може да е причината да не го „получа“. Или може би не. За какво говорих отново? О, бисквитки …! Това включва работа на Джо Кели (The Man in

Leave a Reply

Your email address will not be published.