Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта, както и колони

Робърт Грийнбергер

От Робърт Грийнбергер

Днес Брайън К. Вон е известният писател на наградената сага, както и на пионер на дигитални комикси. Той също се вози високо с Acclaim Runaways, който той произвежда за Marvel, печели на Hulu. Малцина може да си спомнят, че той започна като писател за DC Comics, взет под крилото на Девин Грейсън, както и беше доста страхотен писател на супергерой, откривайки техниките на търговията, преди да открие гласа си.

Светът на DC от Брайън К Вон

DC сега събира онези произведения в света на DC от Брайън К Вон, събира титани #14, Грехове на младостта: Момичета на въпроси, JLA Годишен №4, Екологичен фенер: Кръг на огън, екологичен фенер/Адам Странно, Eco -Приятен фенер/Атомът, както и история от Young Justice #22.

Не е изненада, че Вон започна да се композира в света на Титаните, като се има предвид, че Грейсън съставя титани, както и точно тук той показва проблем на съавторство № 14, с изкуство от Кули Хамнер, както и Уейд фон Граубадгер. След това той започва да излъчва със своите солови усилия в греховете на младежката връзка. За онези, които не успяха да си спомнят събитието, Klarion The Witch Kid превърна възрастните герои в тийнейджъри, както и настъпваше.

Грехове на младостта: Въпроси Момичета

Грехове на младостта: Въпросните жени бяха илюстрирани от Скот Колинс, както и от Крис Айви, сдвояването на жената с въпрос с принц Даяна, която изглежда много повече като нейния брат и сестра, отколкото на ментор. Вместо това се отговаря на молитвата към Зевс за асистенция, от Аполон, който изисква търсене, преди да даде желанието си. Еднократният е сравнително самостоятелен, въпреки че чуват новини от история, която не е точно тук, както и завършва с скала, изпращайки ви до задните кошчета за проблем за затваряне. Много по -удовлетворяващ е въпросът за кратката история от Young Justice с голямо изкуство от Колинс, както и от Дан Паносиан. Би било увлекателно да видим какво е направил с героя с времето.

JLA Годишен #4

За годишния каскад на лятото през 2000 г. редакцията излезе със световен DC, който е създаден да попълни света със световни герои. Вон, Стивън Скот, както и Хектор Колазо ни запознаха със Селма Толон, която открива Scimitar на Sultan Suleiman, който беше омагьосан от Мерлин. Подобно на Excalibur, само някой заслужаващ може да издърпа Scimitar от пясъка, както и така, че е роден Janissary. Мощният дизайн на мюсюлманските функции подпомогна Лигата на справедливостта при изваждането на гладен за властта генерал, както и ни напомня, че е наоколо, както и заслужава да се възроди, при условие че читателската дейност на днешния ден.

По-голямата част от този обем обаче се възприема с екологичен фенер: Кръг на прекратяване, който беше събитие на кросоувър с две букчета, както и много еднократни снимки. Норм Брейфогъл, Кийт Айкен, Стив Бърд, Джон Лоу, Рей Крисинг, както и Джон Ниберг илюстрирана книга първа с Робърт Теранши, както и Клод Сейнт Аубин, управляващ края.

Зелен фенер: Кръг на прекратяване №2

Космическо образувание, разбрано като забрава, е подвела жителите на света Ран в лудост; Тайна, която дори не е нейният шампион, Адам Стрейндж, може да реши. Когато се навие на земята, той информира JLA за приближаващата заплаха. Интересното е, че забравата съвпада с някой, който Кайл Рейнер е произвел в младостта си, както и е убеден, че трябва да има връзка.

Нещата се обръщат странно, когато пристигнат секстет от екологични фенери, всички на пръв поглед се изтръгнаха от редуващи се реалности, включително мъртвата годеница на Рейнер, Александра Деуит. С на пръв поглед JLA, Rayner сдвоява тези GLS с други герои, за да се подготви да защити Земята от пристигането на Oblivion.

Зелен фенер/Адам Стрейндж

След това получаваме екологичния фенер/Адам Стран с един удар, с изкуство от Кари Норд, както и Марк Липка, където Адам е сдвоен с Али Рейнер-Запад, наречен еко-приятелски светка Уоли на запад, което я прави най -бързият фенер жив. Те се връщат в Ран, сега в руини от лудостта, като захранващата батерия генерира сигнала, която задейства безумието.

Зелен фенер/Атомът

Зеленият фенер/Атомът вижда Рей Палмър да си партнира с Хънтър, както и с Forest Rayner, членове на The Teen Lantern Corps, които също са потомци на Rayner, споделяйки своя силов пръстен. Те се опитват да разберат кой е създал забрава, както и вярват, че това може да е плашилото, лекарският психо, професор Иво или Лекар. Това има страхотно изкуство от Тревър Маккарти, както и от Тайсън Макаду.

Темите се връщат отново за втория букенд като нови герои, както и стари събират намеците, както и да разберат кой е създал забрава, защо, както и точно как да победи опасността, преди Земята да прилича на Ран.

За съжаление, тези различни кръстосани събития имаха много малък ефект върху DCU преди регенерация, както и главно се забравят. Съставът на Вон еПремахнете, както и можете да му се насладите, расте като разказвач, преди да се отреже във Vertigo. Този том създава увлекателни снимки на това, което може да е било. Това е завладяващ ходж от истории, както и събития, герои, както и стилове, както и никога не е скучно.

Leave a Reply

Your email address will not be published.