минаха двадесет години от атаките на 11 септември 2001 г., но за всеки американски стар, достатъчен за запомняне, той винаги ще Чувствам се, че беше само преди няколко години. Това обаче наистина е поколение, откакто наблюдавахме атаките. Сега имам стажанти, чиито родители още не бяха доволни, камо ли бяха живи. Това е странно чувство. За тях това е просто история. Нещастната история, колкото и да е урок по история, въпреки това. За нас старите таймери това е агонизиращо напомняне за това колко сме уязвими-както и точно колко арогантни сме водели толкова, колкото този момент (да, дори повече, отколкото сме склонни да бъдем сега). Удивително е, че в почитта на Marvel Comics 9/11, „Четирите петици“, Джо Кесада, както и Джон Ромита -младши, хванаха емоцията от поглед назад в този ден.

„Четиримата петици“ е прекрасна почит от 11 септември, както и мощна история на Marvel Comics

(Изображение: Marvel Comics)

Целият комикс е дълъг само седем страници. Започваме с Spider-Man по телефона с леля Мей, но той плаче. Когато завърши разговора, той бързо поставя маската си, както и се присъединява към капитан Америка в паметника на Световния търговски център. След първите два панела комиксът мълчи. Ние ни е поверено само на снимките на хората около Америка в траур, тъй като камбаните са силно по време на церемонията. Не виждаме какъвто и да е вид диалог до последния панел на втората до последната страница. Тогава имаме окончателното изображение на цяла страница. Изкуството на Джон Ромита -младши е пълно с подобни на Ню Йорк, както и на САЩ. От друга страна – както и е трудно да се открие метод за предоставяне на признания на създателите, докато не се подбива значението на парчето – почитта от 11 септември е най -доброто нещо, което Джо Кесада е съставял за Marvel Comics.

х

Mario Kart DLC Gold Rush.mp4

0 секунди от 12 минути, 40 секунди

На живо
00:00
12:40
12:40

И всичко е в последния момент. Краткият комикс преминава от прекрасна почит към сърцераздирателно напомняне. Човекът зад Спайдърмен: Още един ден почти ме накара да плача. За да проверите комикса, насочете се към Marvel, приложението Marvel Unlimited или Comixology. както и да подготвите тъкан.

(Препоръчано изображение: Marvel Comics)

Leave a Reply

Your email address will not be published.