Почти е сряда, както и вие разбирате какво означава това: свежи тонове комикси, както и графични романи! С толкова много публикации, удрящи вашия регионален магазин за комикси, събитие на комикси или цифрови магазини, екипът на BF е точно тук, за да ви води с гората с нашите редовни персонални избори. Удовлетворението гарантира!

Комикс на седмицата

Няма Ivy League

Графичният мемоар на Hazel Newlevant от Lion Create изследва бялата привилегия от гледна точка на тийнейджъра, като се съсредоточава върху тяхната задача през лятото като член на „No Ivy League“, от която комиксът извлича своето заглавие. Нашият Холи Рейдл съвсем наскоро прегледа No Ivy League, така че ще ви насочим към пълния й анализ на тази седмица BF „Comic of the Week“.

„Никаква лига Ivy не изследва концепцията за инспектиране на вашата привилегия с обектива на създателя Хейзъл Нюлеван. Както е направено премахване в придружаващата им авторска бележка, опитът, обяснен в разказа, оказа влияние върху метода, който те са гледали във връзка с други … с тяхната задача през лятото Хейзъл се запознава с редица нови хора, както и поддържането на това в съответствие с някои Нови концепции за тяхната настройка по отношение на груповата динамика в допълнение към обществото по -общо … в допълнение към разглеждането на проблемите на расата, както и класа, комиксът също засяга сексуалния тормоз, както и точно как тези често се пресичат. С преживяванията на тяхното лятно време, което Нюлевант е показан, разбиращ тези идеи в по -малко абстрактен, по -практичен смисъл. ”

Можете да проверите пълната оценка тук.

Hazel Newlevant (W/A) • Lion Forge, $ 14.99

– Холи Райдл

Пролетно време в Чернобил

Онези, които избраха Франсиско Санчес, както и удивително мощния Чернобил на Натача Бустос: Зоната от Централна няколко години назад ще бъде наясно, че последствията от ядрената катастрофа от 1986 г. са били проучени във типа комикси в миналото. Подходът на Еманюел Лепаг към темата през пролетта в Чернобил обаче е интригуващо различен.

LePage беше само на 19 години, когато видя събития от Чернобил, който се разгъва на телевизионния му екран. През 1986 г. той пътува до региона, за да запише, както и да привлече свидетелствата на оцелелите за това, което се оказва и изключително лично пътуване. Това изглежда е едно от ключовите издания на тази седмица с фотореализма на страниците за визуализация на интериора, привличащи интензивно, както и дълбоко засягането на отчитането на проучванията на художника.

Emmanuel LePage (W/A) • IDW Publishing, $ 24.99

– Анди Оливър

Ударен №1

Sci-Fi с котешки обрат тази седмица в този дебютен проблем от Dark Camics Comics с дистопичен въздух. В далечното бъдеще военно-индустриалният сложен управлява човечеството, както и опустошава извънземните светове, както и цивилизациите. Последната отлична надежда за истината е Лу, астрално-проектна котешка, както и собственика му Киара, в бунт, наричан „битка за любов, приятелство, състрадание, както и дух на човечеството“.

Вижте доста зашеметяващите страници за визуализация на уебсайта на Dark Catine Comics точно тук за концепция за това, защо ние вярваме, че тази великолепно оцветена научна фантастика си струва да ви интересува новият ден на комиксите.

Carlos Giffoni (W), Juan Doe (A), Matt Krotzer (L) • Dark Comics Comics, $ 3,99

– Анди Оливър

История на света на Marvel #2

Когато разгледахме първия проблем на този исторически преглед на Marvel от шест части от неговия произход до нейния край, ние заявихме „Ако сте пропуснат читател на Marvel, бежанец от етоса на бизнес комиксите или развълнуван носталгист, история, история От Вселената на Marvel ще ви напомня за това чувство за страхопочитание, както и да поставите под въпрос това, което първо завладя творчеството ви при намирането на MU. ” Или може би по-кратко за онези от вас, които искат бриферен звук, „четенето на този комикс беше като да бъдеш отново на 12 години наоколо“.

Във този втори проблем Марк Уейд, както и Хавиер Родригес ни вземат с ХХ век, войните години, както и точно толкова, колкото първото удовлетворение на Рийд Ричардс, както и на Виктор фон Дъм. Първият проблем беше легендарният в обхвата, както и разкошно илюстриран. Определено отличното предлагане на супер герои от 2019 г. до момента, както и книга, която не трябва да се пропуска. Както и предоставиха точно колко малко комикси за супер герой покриваме точно тук, в BF, това е съветите да не се приемат леко.

Mark Waid (W), Javier Rodríguez (A/C), Alvaro López (I) • Marvel Comics, $ 4,99

– Анди Оливър

Hellboy, както и B.P.R.D.: Saturn се връща #1

Нова серия от три части Hellboy се представя тази седмица от чудесно квалифицирания иновативен екип от писатели Майк Миньола, както и Скот Али, както и художника Кристофър Митен. Можете да признаете предишните усилия на Mignolaverse на MintoLaverse на „Rise of the Black Flame“, както и „Rasputin: Voice of the Dragon“ в допълнение към проблем на „Дяволът, който познавате“, тази поредица Wnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.