– здраве и благосъстояние. Това е проблем в съзнанието на всички. Въпреки това, когато прахът се утаи след епос, светът разбива битките, кой се грижи за самите злодеи? Влезте в усукания свят на Медизин.
Итън Шарп води екип от лекарите си за късмет, които са били изнудвани от зловещата болест да предлагат медицинска помощ за най -лошите много злодеи в света. Итън, както и неговият екип, всички са повредени хора, които изпитват трудности със собствените си лични проблеми. Поддържат ли клетвата си на Хипократ към „Първо, не нанасяйте вреда“? Те се борят с тези честни дилеми, тъй като се стремят да се измъкнат от схващането на Malady, който ги има на изключително стегнат каишка. Итън се отнася до условията със собствената си история на домакинството, както и научава плашеща реалност за себе си по пътя.

Писател (и): Джеф Дайър, както и Марк Маккеон
Име (и) на художника: Дейвид Брам (Моливи), Хоакин Перейра (Цветове)
Изпълнител (и) на корицата: Дейвид Брам

Medisin е шест проблемна серия от рисковата зона на Action Lab. Историята на дъгата е озаглавена „First Do No Harm“, както и е написана от Джеф Дайър, както и д -р Марк Маккеон, нарисуван от Дейвид Брам, оцветен от Хоакин Пейрира, както и надписан от Адам Уолет. Насочен към посетител на 20 години, както и до UP, Medisin разполага с разнообразен актьорски състав от силни мъже, както и женски герои, които включват млади, както и стари, афро -американци, латиноамериканци, ориенталски, както и ЛГБТ герои. С тъмни тонове, както и интензивни ситуации, медисинът със сигурност ще очарова феновете на Breaking Bad, Criminal, както и от Suicide Squad.

Сценаристът Джеф Дайър коментира, че „Като дете винаги съм се чудил къде са отишли ​​самите злодеи след брутална битка. Искам да кажа, че не можеха просто да влязат в медицинско заведение, тъй като ще бъдат арестувани, нали? Точно така се роди Медизин. Вярвам, че тази история изследва нещо ново, както и представя герои, за които посетителите ще се интересуват, както и да определят. Тези лекари са нарушени между тяхната отговорност, както и спасяването на живота. Кой живот обаче си струва да се спаси? Както и като спасяват най -ужасните същества, които могат да се представят, допринасят ли за злото в света? Комиксите винаги са били за най -добрите срещу грешни, велики срещу зло. Това е в основата на това, което проверяваме в Medisin. Тези герои са дълбоко недостатъчни личности, които все още могат да се снимат при изкуплението. Въпреки това на програмата тя включва разходи. ”

Първият проблем на Medisin дебютира през май 2017 г.!

32 pgs./ t+ / fc $ 3,99 (reg.), $ 4,99 (вар.)

Относно Ection Lab Entertainment- разработен през 2010 г. с функцията да обединят колективните си таланти в едно, мощно образувание, членовете на Exact Lab Home Entertainment имат много години в мултимедийното издателство, дизайн, както и бизнес. Първото им издание, Fracture, беше ефективно финансирана с Kickstarter, както и защото тогава те продължават целта си да създадат висококачествени, жанрово-развлекателни забавления. Тъй като неговото формиране, признанията за A.L.E продължават да се развиват ежедневно. Сред много по -изявените му заглавия са всички възрасти като серията на наградата „Айснер“, Глиф, наградата „Шел Дорф“ принцес, невероятен (базиран на телевизионния сериал на Никелодеон), Моли Опасност на Джамал Игъл, художника/ писателката Кейти Кук, както и на Гейл Мидълтън. Моето малко пони, най -малкият магазин за домашни любимци) чудовищно любвеобилни вамплети. Злоупотребата на екшън лаборатория отпечатъци на екшън лаборатория рискова зона продължава да натиска плика на комиксите за домашно забавление със заглавия, толкова различни, колкото куклен майстор на Чарлз Банд, както и Дан Мендоса над най-горния комедиен зомби, вампи, както и itty bitty bunnies in Rainbow Pixie Candy Land, както и социално подходящи заглавия, включително Southern Dog, Kingdom Bum, както и Tomboy на M Goodwin.

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Супер злодеите откриват своя пазар на здравеопазване в Medisin Volume 1Media Release-Action Lab: Risk Zone осигурява Medisin Volume 1: Много първо не нанесете вреда, събирайки проблеми №1-3. Влезте в приземния етаж на сензационната серия на лабораторията на Action Lab, като екип от изнудвани лекари предлагат грижи за здравето и уелнес за много вил …
10 юни 2017 г. „Комикси“

Ection Lab обявява нова серия за второто тримесечие на 2017 г. Media – ако първите три месеца бяха някакъв вид индикации, 2017 г. изглежда е пробивна година за Ection Lab Entertainment. Fresh on the Heels на най-голямото им издание досега с Dollface #1, Action Lab обявява следващата си вълна от собственост на създателя …
25 март 2017 г. „Комикси“

Опасност зона декември 2017 г. ИЗПЪЛНЕНИЕ ДОБРИТЕ ПОВЕЧЕ В РИСКА зона са доставили комикляни с техните искания за комикси, както и други продукти, представени в визуализациите на октомври 2017 г., уредени да изпращат от декември 2017 г. Amerikaratenull

Leave a Reply

Your email address will not be published.