медийно издание – Rylend Grant е зает. Сценаристът – който по -рано е написал екшън екшън за хора като Ридли Скот, Джъстин Лин, Джон Уо и Ф. Гари Грей – прекара 2018 г., пишейки филми за харесванията на J.J. Звездата на Абрамс и Хамилтън Дейве Дигс. Той също така някак успя да намери време да събере вкусно зло продължение на пет издания на своя критично признат комикс, Aberrant.
„Не спя много“, казва Грант, който също отглежда радостно двегодишно.

За да добави гориво към своя костен огън, наскоро Collider обяви, че Aberrant се разработва за телевизия от 24 и изпълнителния продуцент на Felicity Тони Кранц.

„Тони е един от най -умните хора, работещи в Холивуд днес“, каза Грант, който ще напише пилота и ще продуцира поредицата заедно с Кранц. „Той показа уникално истинска страст и ентусиазъм към книгата. Честно казано не бих могъл да бъда много по -развълнуван. ”

На въпроса как ще изглежда аберрантен телевизионен сериал, Грант насочва феновете към страниците на неговата пулса, която опушва лаборатория за действие: Опушността на опасната зона.

„„ Сезон 1 на комикса беше игра, подобна на пристрастяване на Пол Томас Андерсън, прикрита като екшън филм на Ридли Скот “, казва Грант. „Това беше любовно писмо до страхотните параноични екшън трилъри от 70 -те, като разговора, Маратон Човек и три дни на Кондора. Със сигурност яздим тази вълна в сезон 2 – ръмжейки на проклетата луна – но ние също искаме да изритаме нещата или две тук. ”

Сезон 1 последва Дейвид Колбренер, командир на специални операции на американската армия, когото, след като загуби цялото си звено при свръхчовешка атака, води брутална война за един човек на ексцентричния милиардер и бивш супергерой-Ланс Кордри-той смята, че е отговорен.
Сезон 2 започва с осъзнаването, че Корди е бил пати, а мъжете на Дейвид всъщност са били убити като част от голяма правителствена/военна конспирация. Гадният обрат в втория сезон? Ако Дейвид ще отлепи слоевете на споменатата конспирация, той ще се нуждае от помощ на Кордри.

„Сезон 2 играе като остър филм за ченге от 80 -те години“, казва Грант. „Ако го погледнете под микроскоп, със сигурност ще забележите част от това смъртоносно оръжие, 48 часа и Beverly Hills Cop DNA. Дейвид и Кордри се мразят взаимно с ненадмината страст, но те се нуждаят един от друг. Те са принудени да преминат през следващите пет броя на ръка. На практика никога не е хубаво, но на практика винаги е нечестиво забавно. ”

Добре известен със своите причудливи варианти-корици на сезон 1 включваха забавна пародия на класическата реклама на Били Ди Уилямс Колт 45 и не една, но две вдъхновени от ALF пристъпи-Грант обеща да не разочарова с кориците си от сезон 2. „Полудихме луд това върви! Има топ пистолет/игра с варианта за волейбол на Young Boys, Karate Kid Част II: Live или Die? Вариант и моят личен фаворит … вариант на сандвич с кюфте с точково разбиване. ”

Е, не забравяйте да попаднете в местния магазин за комикси и да им кажете: „Юта! Вземете ми две! ”

Предварително поръчка – сезон 2 №1 с кода на диамантения артикул dec181412. Предварително поръчайте специално издание „Писоар“ с код на диамантен артикул dec181413. Потърсете и двете в магазините за комикси февруари 2019 г. и поставете отклонение в списъка си за дърпане!

Създателят Rylend Grant е достъпен за интервюта. До него могат да се стигнат на rylendgrant@yahoo.com. Рецензенти, ако се интересувате да разгледате първия сезон на Aberrant, свържете се с маркетинг директора/редактора на изпратенията на Ection Lab Nicole d’Andria на ndandria@actionlabcomics.com.

Аберрантен сезон 2 #1
Писател (и): Rylend Grant
Име (и) на художника: Дейви Леон Диас (художник), Иван Джоко Трийоно (колорист),
HDE (LEPTER)
Изпълнител (и) на корицата: Дейви Леон Диас (художник), Иван Джоко Трийоно (колорист)
*** Същото е както за редовен, така и за вариант на покритие.
32 pgs./ m / fc $ 3,99

Какво казват децата от бедрата за отклоняващите:

„Върнете се вкъщи, други хора от комикси. Риленд Грант и Zsombor Huszka просто убиха играта. ” (Charles Pulliam-Moore-I09)

„Aberrant осигурява интензивно, почти кинематично преживяване за четене, което предизвиква вълнение и вдъхновява интерес към предстоящите проблеми.“
(Чарли Чипман – The Brazen Bull)

„Аберрантни плоски работи. Имате висцерални екшън сцени. личности, практически изтръпват от страницата. Честно казано, това е видът на разказването, който големите издатели липсват. ” (Дейвид Гладман – голяма комична страница)

„Мрачна, опасна и основна история с много залог. Ако харесвате приказки за отмъщение, военни трилъри и супергерои, Aberrant има всичко това. ” (Енрике Реа – Спартантаун)

„Aberrant е смяна на играта в Action Lab: Опасна зона. Ще станете пленени практически веднага. Творческият екип събра едно от най -безпроблемните, сплотени и динамични сътрудничества, които съм виждал тази година на инди сцената. ” (Джейсън Бенет – Popculthq)

Относно Ection Lab Entertainment- създадено през 2010 г. с цел обединяване на своите колективни таланти в едно, мощно образувание, членовете на Action Lnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.