Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Интервюта и колони

Beau Smith-in Your Corner.

от Боу Смит

Като съм в комиксите и телевизионната индустрия, чувам нещата. Е, всички чуваме нещата, но с моята работа много от тях изглежда са преплетени с забавление. Онзи ден говорех (да, говорех … на телефон, не по -малко) с мой приятел, който е продуцент на няколко филма, както и многобройни телевизионни предавания. Тя изведе факта, че много повече от един път съм написал героя на DC Comics Wildcat в различни DC комикси. След това тя ми каза, че може да ми е интересно да знам, че героят може да се появи в предстоящ филм за DC Comics. Така че, да, бях заложена от тази информация. Винаги съм обичал героя и това се връща към детството ми, когато баща ми ми каза, че Wildcat, заедно с Blackhawk, е един от любимите му, когато той расте през 40 -те и 50 -те.

Wildcat A.K.A. Тед Грант

След това тя ми каза, че героят ще бъде въведен като ветеран супергерой, без много сили, с изключение на възможен по -строг костюм, направен от наистина труден материал за защита. Героят ще бъде посочен като човекът, който е обучавал, преподавал и ще инструктира други супергерои, млади и стари, как да се бие … дори Супермен.

Бях наистина усилен и поласкан, защото това бяха много исторически точки, които бях донесъл на героя, когато го писах.

Тогава тя ми каза на какъв актьор се носи слух за изпълнение на тази роля и се приближи … Силвестър Сталоун! (Личен приятел на писателя, Чък Диксън.)

Wildcat вози

Казах й, че смятам, че това е страхотно кастинг, ако всичко това е А. Вярно, Б. някога се случва. Stallone е един от мечтаните кастинги върху герой като този и виждам, че той е добър с това, че е поддържащ, основен играч в ансамбъл. Той е най -добрата възраст и има това специално намигване на публиката, която го има в тази роля.

Бях мислил за актьори/кастинг за всички герои, които някога съм писал, защото ми помага да си представя в главата си, когато ги пиша. Лесно можех да видя Stallone като Wildcat/Ted Grant. Можех също да видя бившия шампион и актьорът на MMA, Ранди Кутюр като Wildcat. По -малко пари, но е идеалният вид и умения да бъдете wildcat.

Batman/Wildcat Търговски меки корици

В комиксите Wildcat беше и винаги е бил боксьор, но винаги съм го имал като не само боксьор, но и майстор на всички форми на ръка, за да се борят с ръка. Той е бил достатъчно дълго и винаги съм смятал, че след като е сложил костюм и е търсил престъпление да се бие, че би искал да има възможно най -голяма част от предимството, така че научи възможно най -много стилове за борба. Това беше нещо, което имах на терена, където Батман и той разказа малко повече за тренировките си заедно и никога досега разказана история за отмъщение, на които бяха обединени. (Запазете това за друг път и един, за който получавам заплащане.)

Този вид кастинг разговори продължават в комиксите всеки ден и имат десетилетия. Обичах да разглеждам винтидж копие на списание Wizard от време на време в кутията от 1,00 долара в комикси и видях обикновената колона, която използваха за кастинг за комикси. Разбира се, те обикновено са имали „аромата на месеца“ за този период от време, но в някои случаи са били мъртви с някакъв кастинг. Излишно е да казвам, че винаги е забавно да гледате сега.

B’wana Beast-Be на големия екран!

Само времето и договорите ще покажат дали някога наистина виждаме Stallone като Wildcat на големия екран или дали някога виждаме Wildcat там горе под каквато и да е форма. Бих се радвал да го видя. Тогава отново искам да видя B’wana Beast и на сребърния екран.

Дайте ми тези несъответствия всеки път!

Продължавайте да кастинг,

Beau Smith

www.flyingfistranch.com

@Beausmithranch в Twitter и Instagram

Leave a Reply

Your email address will not be published.