– Може ли Черна дама да бъде първият супергерой на Америка? Ели Франклин е 15-годишна жена, живееща в селска Монтана-и тя просто се случва да бъде най-мощният човек на планетата.
След света, откривайки, че само чернокожите имат суперсили, Ели дебютира като великото момиче на супергероя, с цел да помогне на хората, както и да потуши загрижеността за овластени чернокожи.

Когато супер-терорист заплашва да отнеме всичко, за което Ели е работил, ще бъде ли достатъчен патриотичен костюм, за да може да открие приемането?

Американската любима разширява черното в свят на героите.

Написано от Kwanza Osajyefo (Black), както и илюстрирано от следващия художник на пробив Дженифър Джонсън. Със зашеметяващо покритие от Sho Murase.

Въз основа на герои, продуцирани от Osajyefo, както и на Tim Smith 3 от World Well Well in Black, серията Comic Book от Breakout от Osajyefo & Smith, художник Джамал Игъл, както и на корицата на художника Хари Рандолф.

В магазините за комикси: 1/31/18
В магазините за книги: 2/13/18black [AF]: Америка на сладурката
Написано от: Kwanza Osajyefo
Илюстрирано от: Дженифър Джонсън
Покритие от: Sho Murase
DCD# SEP171271

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

White #1 на Black Mask Studios се завръща с втори печат, генерирайки над 40 000 поръчки, Black Mask Studios бърза бели №1 обратно, за да натисне за втори печат. Медийно издание – Първият проблем на овластените черни супергерои комикси сериал White (продължение на 2016 г. Black) от създателите Kwanza Osajyefo, Tim Smith 3, Jamal Igle, както и Khary Randolph …
26 юни 2021 г. в “Комиклист”

Black Mask Studios обявява няколко нови Printingsper Black Mask Studios, White, Alice in Leatherland, & Godkiller: Tomorrow’s Ashes се предлагат на Diamond Distribution, както и ще се върнат с нови отпечатъци. Съобщението за пресата следва: Съобщение за медиите – Радваме се да разкрием, че White #2, както и #1 (втори печат), Alice в Leatherland #1 (втори печат) и …
5 август 2021 г. в “Комиклист”

Визуализация на Comiclist: Black #4Media Release – Един от най -смелите комикси на Stands Returns! Схизма между Пойнт, както и Карим поставя младия човек в бягство от хората, за които смята, че са неговите другари. Преминавайки дълбините на проекта, той търси отговори, които не може да получи FR …
10 февруари 2017 г. „Комикси“

Leave a Reply

Your email address will not be published.