Media Release-Valian -Ново скок-пунктиране с участието на гост-герой на 2016 г. от писателя на червения писател Рафер Робъртс (Harbinger Renegades), както и изпълнителят на наградата Eisner Майк Нортън (възраждане)! На 20 юли, не пропускайте забележителна доблестна приказка за вековете като Обадия Арчър, както и вярата „Зефир“ Хърбърт Романтика претърпява първото си изпитание от огън… в комплект с вечеря, филм, както и зрелищна екран на Народно престъпление, борейки се с Par Excellence!
С Армстронг на пътя Арчър отделя толкова необходимо лично време … и извежда романтиката си на дълги разстояния с супергероя на Лос Анджелис от FaceTime, както и в истинския свят! Тъй като тези приятели приемат връзката си със следващото ниво, ще доминира ли романтиката над всички? Или все пак ще открият времето да се слеят с някакви акули за заем на автомобили? Когато тийнейджърски професионалист по бойни изкуства, както и високо летящ псиот се събере, всичко върви!

На 20 юли двойката с номер на Valiant Number-One прави първата стъпка от точно тук до вечността с коляното, задължително изживяване на изживяването на пролетта-както и най-добрата точка за скокове за нови читатели! Със заклинателни корици на Кано (Готъм Централ), Дейвид Лафуенте (Ultimate Spider-Man), Дарик Робъртсън (The Boys), Joe Eisma (The Flash), Pere Perez (Archer & Armstrong), както и Diego Latorre (Dante’s Inferno ), това не е приказка, това е A&A: Приключенията на Archer & Armstrong #5 – в магазините на 20 юли!

Направете на борда точно тук, за да откриете защо филмовите критици, както и феновете навсякъде са поразени от любов от най-актуалната серия на Valiant на Valiant:

„*****… Valiant пуска някои забележителни книги в наши дни, както и това трябва да бъде една от – ако не – най -доброто… това е ослепително нещо…“ – Comicwow!

„**** ½… Това ново заглавие прави [A&A] да чете, чувствате, както и да изглеждате много по -добре от всякога.“ – Newsarama

„****… Един от най -забавните комикси, които ще проверите този месец…“ – Графична политика

„****… [A&A] е най -добрият коктейл: Екшън с една част, две части хумор, с поръсване на ребалдия.“ -All-Comic

„****… A&A предоставя залог на опит, както и продължава да се смее на глас книга, която се конкурира с всякакъв тип от книгите, които огромните две предоставят идеални сега.“ – Комични копелета

Плюс: По същия начин в продажба на 20 юли, спазвайте приключенията на Sky Sky’s Sky от страниците на нейния петкратен дебют с ограничена серия, както и в първото й месечно заглавие с вяра №1-изцяло нов непрекъснат Поредица от изгряващата звезда Джоди Хаузър (Сирак черно), както и от признатите художници Перес Перес (Archer & Armstrong), както и Marguerite Sauvage (DC Comics Bombshells)! Бъдещето на Valiant започва точно тук с изцяло ново начало за високолетящия герой, който открадна светлината на прожекторите по света-както и повлия на изцяло ново поколение фенове на комиксите-на 20 юли, само с вяра №1!

За много повече информация отидете на Valiant във Facebook, Twitter, Tumblr, Instagram, както и ValiantUniverse.com.

За Valiant Product, както и за още, отидете на valiantstore.com.

A & A: Приключенията на Archer & Armstrong #5
Написано от Рафер Робъртс
Изкуство от Майк Нортън
Покритие А от Кано (май161861)
Корица Б от Дейвид Лафуенте (май161862)
Корица C от Дарик Робъртсън (май161863)
Корица D от Джо Еизма (май161864)
Valiant Emoji Variant от Swyft Media (май161865)
Вяра №1 Заключване на вариант от Pere Pérez (май161867)
Вариантно покритие от Diego Latorre (май161868)
Вариант на B&W Sketch от Дейвид Лафуенте (май161866)
$ 3,99 | 32 pgs. | T+ | В продажба 20 юли (FOC – 6/27/16)

Вяра №1 (продължава)
Написано от Джоди Хаузър
Изкуство от Пере Перес, както и Маргьорит Соуваж
Покрийте А от Кевин Уада (май161849)
Корица Б от Йелена Кевич-Дюрдживич (май161850)
Покритие C от Cary Nord (май161851)
Корица D от Емануела Лупачино (май161852)
Valiant Emoji вариант от Swyft Media (май161853)
Valiant x CGC реплика вариант от Pere Perez (май161854)
Заключване на вариант на Pere Perez (май161856)
Вариантно покритие от Kano (май161857)
Вариантно покритие от Colleen Coover (май161858)
Празно покритие също се предлага (май161855)
$ 3,99 | 32 pgs. | T+ | В продажба 20 юли (FOC – 6/27/16)

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Завръщането на Archer & Armstrong в Archer & Armstrong ForeverValiant RlegeMent връщат видните на Archer, както и Armstrong в May’s Archer & Armstrong за постоянно №1. Съобщението за пресата следва: Медийното съобщение – Точно докъде бихте стигнали, за да спасите най -добрия си приятел? Archer & Armstrong постоянно №1 отбелязва нетърпеливо очакваното завръщане на любима на феновете на Valiant Entertainment …
8 февруари 2022 г. „Комиклист“

Valiant излага Archer & Armstrong постоянно #1 bnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.