Тази публикация е подадена под:

Начална страница подчертава,
Индустриални новини,
Прессъобщение

Kick-Ass: The Dave Lizewski Years Vol. 1

ПОРТЛАНДИЯ, OR, 21.11.2017 г.-Image Comics с удоволствие разкрива, че най-продаваните търговски колекции от меки корици от серията Hit Comic Book, Kick-Ass By Comic Book Legends Mark Millar (Kingsman: The Trick Service, Hit-Girl) като Както и художникът Джон Ромита -младши, ще открие нова къща в Picture Comics. Kick-Ass, кн. 1-4 от търговските меки корици ще попаднат на магазините този февруари 2018 г.-точно навреме за 10 февруари годишнината от поредицата.

Kick-Ass: The Dave Lizewski Years Vol. 2

Заветният сериал Kick-Ass представя тийнейджърския комикс глупак Дейв Лийзевски, който носи домашния си костюм за ритници, както и поема по улиците на Ню Йорк, за да се бори с най-трудните престъпници в града. Този бестселър на New York Times в крайна сметка беше около световния феномен за една нощ, струва три месеца в най-горната зона в диаграмата на Diamond Direct Market, както и хвърлянето на хайвера на филма за ритници, който се отвори на №1 в касата.

Kick-Ass: The Dave Lizewski Years Vol. 3

За да отпразнуваме въвеждането на новата серия Kick-Ass, и четирите тома на Kick-Ass: The Dave Lizewski години се пускат с Picture Comics. Изживейте какво се случва, когато Дейв Лизевски си пита „Как така никой досега не е в крайна сметка да е супергерой?“ както и прави своя тийнейджърски супергерой мечтае ритница на задника.

Kick-Ass: The Dave Lizewski Years Vol. 4

Нов непрекъснат месечен комикс за ритници от оригиналния иновативен екип на сериала ще се представи едновременно с Kick-Ass: The Dave Lizewski Years, Vol. 1-4 Търговски меки корици всички удрящи магазини от Picture Comics. Две седмици по-късно хитовото момиче на Superstar също получава собствена месечна серия от иновативния екип на Марк Милар, както и Рикардо Ортис.

Корицата към първия проблем на новата серия Kick-Ass

„Kick-Ass е най-значимото нещо, на което някога съм имал името си. Просто се побърка, както и ми хареса да композирам тези четири книги. Представянето на новия рит-задник, както и хитовите момичета от снимката е изключително интересно за мен, както и има абсолютен смисъл да имам ремастерирани издания на оригиналните графични романи от изображението, всички модифицирани, както и преработени вътре с Чисто нови корици. Не мога да чакам тези, както и аз кърваво съставих нещата. ”

Kick-Ass: The Dave Lizewski години

Kick-Ass #1

Leave a Reply

Your email address will not be published.