-Спечели наградата за мастило, спечели (и загуби) няколко награди на Eisner, както и продуцира емблематичния и напоен с кръв герой Шаолин, каубой, каубой на Шаолин, Карикатуристът Геоф Дароу е един от най -известните, както и почитаните карикатуристи. Както казва Лешояд, „никой не привлича насилие, а не като Геоф Дароу“. Тази лятна книга Dark Catine Books смело ще отидат там, където никога не са ходили, когато публикуват Шаолин Каубой на Geof Darrow: започнете да пътувате, както и да върнат класически, трудно намиращ се шедьовър обратно в печат. Първоначално публикувана като седем проблемни поредица от комикси от Burlyman Entertainment, The Story събра наградата Darrow The Eisner през 2006 г. за най -добрия писател/ художник. Изданието на Dark Catine Books бележи първата публикация на историята на историята, както и включва нова корица на Дароу, както и награждаваният колорист Дейв Стюарт, както и общата сага за седем издания, написана, както и илюстрирана от Дароу, както и да Оцветена от Пит Дохърти, Алекс Уолд, както и от Ловел Кинджиерски, в допълнение към традиционните илюстрации на Шаолин Каубой от Мобий (Жан Жиро), Ричард Делгадо, Майк Миньола, Кевин Ноулан, както и Джон Северин.
„Моят добър приятел Геоф Дароу е визионер на комикси“, заяви издателят на Dark Camics Comics Майк Ричардсън. „Той е наистина независим дух с възмутително чувство за хумор, както и с несравнимо ниво на изработка. Развълнуван съм от Dark Catine, за да върна тази история в печат, заедно с другите колекции от твърди корици на Shaolin Cowboy, в допълнение към емблематичните си партньорства с Франк Милър – Hard Varing, както и с огромен човек, както и Rusty The Boy Robot – и Отравяне на олово: Изкуството на молив на Геоф Дароу. ”

В Шаолин Каубой: Започнете Трек, Каубойът Шаолин върви по пътя на екшън на трима врагове. Онези от миналото, които все още вървят след него, тези от бъдещето, които го чакат, както и тези от настоящето, които откриват, че го убиват, няма да бъдат толкова прости, колкото той изглежда.

„Бих искал да заявя, че тази книга е сходна с„ Пътешествието на Евгений О’Нийл в нощта “с пистолети, мечове, както и Кунг Фу“, заяви Дароу, „но само пистолетите, мечовете, както и кунгът FU би бил точен. ”

В допълнение към приключенията на резачката на каубоя Шаолин, Дароу е известен с ранната си работа с Мобий, стиловете му за телевизия (включително супер приятели, Ричи Рич, както и с Pac-Man), както и филми (включително The Matrix както и Speed ​​Racer), партньорствата му с Франк Милър, както и с Андрю Ваксс, както и неговите емблематични, както и подробни корици на комикси. Дароу първоначално родом от Cedar Rapids, ia.и сега пребивава в Чикаго IL.

„Geof Darrow е жива легенда в света на комиксите, един от малкото създатели, работещи днес, които могат да споменат Джак Кирби, Алекс Тот, както и неговия ментор Мабий като връстници.“ – Списание Paste Magazine

„Инфекциозно забавно.“ – Newsarama

„Вълнуващо четене…. Артистичността на тези страници е невероятна. ” – AV Club

„Красиво.“ – Холивудският репортер

„Шаолин Каубой винаги е бил малко на лудата страна. Добре, много от лудата страна. ” – ign

„Всеки нов комикс, който благославя с проблем на каубоя на Шаолин, наистина е страхотен ден.“ – Нердистът

Shaolin Cowboy: Begin Trip ще бъде публикуван от Dark Equine в магазините на комиксите на 11 юли, както и в книжарниците на 17 юли 2018 г. като 8×10 на дребно с твърди корици за 24,00 долара.

Споделя това:
Дял

Reddit
Twitter

LinkedIn
Tumblr

Телеграма
Pinterest

Facebook
Джоб

WhatsApp

Като този:
Като зареждане …

Свързани

Шаолин Каубой на Geof Darrow: Жестокото да бъде роднина започва този каубой на Мейшаолин: Жестокото да бъде роднина ще функционира корици от Геоф Дароу, както и Дейв Стюарт, с широк спектър от варианти. Съобщението за пресата следва: Media Release-Тази година Dark Comics Comics ще публикува Shaolin Cowboy: Grool To Be Kin, изцяло нова, седем части комикси серии от …
15 февруари 2022 г. „Комиклист“

Shaolin Cowboy на Dark Horse: Шемп бюфет, разсрочен за 2021 г. Меки корици на Shaolin Cowboy ще бъдат пуснати от Dark Comics Comics през 2021 г., всеки от които включва нови корици на Geof Darrow, както и Dave Stewart. Съобщението за пресата следва: Съобщение за медиите – Още от първата си изява преди шестнадесет години, каубойът на Шаолин на Геоф Дароу избива зомбита, обезглавява идиоти и …
3 септември 2020 г. „Комиклист“

Изкуството на молив на Geof Darrow ще ви осигури издаване на отравяне на отравяне – гладката, прецизни мастила на Geof Darrow, както и зашеметяващи детайли, изумяват феновете на комиксите от десетилетия, от ранната му работа с Moebius до трудно сварено, първото му партньорство с Франк Милър, За преобладаващия успех на настоящата му поредица, th …
4 февруари 2017 г. „Комикси“

Leave a Reply

Your email address will not be published.